Отговори
# 285
Е, що па? Grinning даже ще е някак естествено развитие на събитията - да се озлобиш към следващият си, просто защото не е като Желязко (сори, така го кръстих, струва ми се подходящо)

Бонус точки ако новият е някакво добро и отдадено момче, но ти все пак го пържиш ден след ден - "Желязко никога нямаше да избере Банско пред Пампорово", "Желязко не пие такава евтина бира", "На Желязко му е по-голям" and so on Wink

# 286
Е, да де то така като излизам с други на ум това ми изниква. Че никой не е като Желязко 😂 ако поне към някой изпитам и малко симпатия окей ама не става и не става де. Явно имам бъг в системата като internet explorer

# 287
  • Пловдив
Е, да де то така като излизам с други на ум това ми изниква. Че никой не е като Желязко 😂 ако поне към някой изпитам и малко симпатия окей ама не става и не става де. Явно имам бъг в системата като internet explorer

Нямаш.бъг ......страх те да останеш сама.Много сме минали през това .......а лекарството е време....време да забравиш Мамин ,да забравиш какво и как правил...няма.са умреш без секс 1 година примерно,  да ....плашещо.звучи такъв период,  но .....

Абе да те питам.....100 човека вече ти казаха, че.това е правилното нещо най вероятно на база личен опит ....защо си мислиш ,че при теб ще е различно.

# 288
  • Out of the Mix
Катрин, оставям те на Поутин и Сън, желая ти успех и умната.
Дано си попила какво сме ти казали. Peace

# 289
И Слава Богу, че никой не е като Желязко. Има и нормални, адекватни мъже.

# 290
Днес си говорих с колежка на годините на авторката.
И тя като нея в нещастна връзка. Търпяла го защото се страхува да не е сама.
Всеки сам си избира пътеките - на авторката сега й е смешно, само след още 10 години хич няма да й е смешно, ако влака за мъж и деца безвъзвратно е отпътувал, а "секс-бъдито" се е оженил, за първата която му се опъне и не му играе по свирката.
И това е най-добрият вариант - по-лошият е нарочно да ти направи едно бебе, за да те завре при маминка.
Не те знам какъв Овен си (аз съм също Овен), но не ни е в натурата да ни правят на будали.

# 291
Ми дано го срещна някой ден, че до сега само греда. 🙂

Arielle вече казах какъв Овен съм, асцендентски Лъв и Луна във хахавия Водолей че и Венерата ми е там но това вече минаваме във съвсем други теми.. 😁

# 292
  • Somewhere far away
Охбоже- стига с тези зодии, това пък изобщо не е от значение.

# 293
Така, така следи хороскопа, там ще намериш решение. От зодиите и ансцедента ли (хич не ми дреме правилно написано ли е) ще да е да стоиш в такова нищоподобие на връзка и да чакаш нещо да се промени. Сори и тва съм го виждал, не завърши добре за момичето. Допреш ли до зодии и свръх естествено да решаваш реални проблеми в живота си, значи си с двата крака у батака.

# 294
  • Столичанин ама не в повече :D
Здравейте, дами,

Имам една история, която наистина ме изцежда емоционално. Връзката ми с един мъж продължава вече 5 години. Ние не сме официална двойка, но и никога не сме спрели да се връщаме един към друг. Връзката ни е като на върха на вълната – силна, страстна, невероятна, но и изпълнена със съмнения, които не мога да си обясня.

С него не само сме правили секс. С него винаги е имало нещо повече – емоционална близост, разбиране, интимност. Това не е било просто физическо привличане. Но въпреки всичко, той така и не направи крачка към нещо стабилно между нас. Въпросът ми е: защо?

През последната седмица се видяхме отново. Силно и страстно, както винаги, но този път се усещам по-различно. След срещата той не ми пише, не търси контакт. И въпреки че знам, че не е първият път, когато се случва това, тази тишина ме удря много по-силно.

И тук идва голямото питане – има ли наистина чувства, или просто е свикнал с мен като част от живота си?

Тези 5 години ни свързват не само с емоции, но и с този странен навик да се връщаме един към друг, въпреки че никога не сме стигали до нещо сериозно. Нито той е направил сериозна крачка, нито аз съм успяла да прекратя това безкрайно въртене. Сякаш съществуваме само в този цикъл – близост, страст, разделение, пауза, и отново същото.

Задавам си въпроса: Това любов ли е? Или просто е удобен навик? Защо не можем да се спрем или да преминем на следващото ниво?

Не мога да разбера, дали той наистина не е готов за нещо повече, или просто не може да ми даде това, което искам. Въпреки че виждам, че не съм му безразлична, той не ми дава нищо повече от привързаността, когато е удобно за него. Така се чудя – дали любовта, която имам за него, е истинска, или просто е някакъв емоционален прикачен капан, който не мога да прекъсна?

Това ме кара да се запитам: Ако той не ме е искал напълно през всичките тези години, защо никога не ме е пуснал напълно? И защо не направи стъпка, за да ме държи в живота си по начин, който не е само временен?

Защо, когато аз искам нещо повече, той става дистанциран и не ми дава същото? Или е просто човек, който не иска да поеме отговорност за това, което има?

Няма ли мъже, които просто не знаят какво искат и които избират да не се ангажират? И как да разбереш, че това не е просто някаква безкрайна игра, а истински емоции, които стоят зад всичко това?

Знаете ли, какво ме плаши най-много? Да не се окаже, че съм в някакъв капан от моя страна – свикнала с него, с този начин на живот, че не знам дали изобщо мога да го пусна или да го продължа.

Какво мислите, момичета? Били ли сте в подобна ситуация? Как разбрахте дали той наистина има чувства или просто ви е удобно да бъдете част от живота му?

Какво бихте направили на мое място – да се опитам да спра този кръг или да продължа да вярвам, че нещо може да се промени?
Че може да се промени, може, щот на всеки мъж рано или късно му омръзва и уляга ама кога ще се случи това не се знае, разбира се трябва да си наясно, че тук има жени, които въобще нямат мъже, и биха дали мило и драго да са на твое място, или пък с мъже от които и това не получават, и изобщо не мислят за раздели ама иначе раздават щедро съвети за такива (както във всяка тема) и всъщност на мен са ми много забавни. А иначе човек в една връзка независимо дали е връзка с етикет или без етикет, се съобразява с това което му е важно, и с това с което е готов да направи компромис, щот в тоя живот не може да имаме всичко.

# 295
Ми дано го срещна някой ден, че до сега само греда. 🙂

Arielle вече казах какъв Овен съм, асцендентски Лъв и Луна във хахавия Водолей че и Венерата ми е там но това вече минаваме във съвсем други теми.. 😁
Водолеят въобще не е хахав. Както ти казах, била съм две години в подобни отношения. Самозалъгвах се, че щом ме търси, значи държи на мен. Да бе! Блокирай, отблокирам сто пъти. Само секс си беше, да хубав секс. Но поне и двамата, за тези две години се бяхме разбрали,че си търсим сериозни партньори. Аз го намерих, той още си е ерген. При мен имаше и бонус, беше по- млад от мен 5 години. Но някъде след първия месец, попитах и бях наясно, че ще е само секс. Не че, не се влюбих , но си дадох сметка, колко съм проста и прекратих. Търси ме и сега, но аз имам човек до себе си , който не ме крие и с който мислим занапред.
5 години не бих търпяла, никакъв Овен не си.
Водолей да беше, по- добре. Щото ние търпим до един момент. После става страшно.

# 296
Че какъв овен би бил някой дето не се бори до последно и не си блъска главата в стената докато не си почупи рогата… 🥲
Ма те тези мъже дето само секс търсят, все не са се наживели и все никоя не им е достатъчна. А ако случайно се задомят пък изневеряват…

# 297
Колко страници трябва да ти се повтаря, че се държиш не като овен, а като овца, без извинение.

Със какво се занимаваш извън чакането на Желвзко. Нямаш ли среда, работа, хобита.

# 298
Че какъв овен би бил някой дето не се бори до последно и не си блъска главата в стената докато не си почупи рогата… 🥲
Ма те тези мъже дето само секс търсят, все не са се наживели и все никоя не им е достатъчна. А ако случайно се задомят пък изневеряват…
Честно казано, се моля темата ти да не е реална.

# 299
Ма на тебе май ти се иска просто да си полафиш с нас. Че нищо продуктивно не видях от цялата тема.
Да беше казала, че искаш да седнем на виртуално кафе, да си обсъждаме разни работи.
😀

Общи условия

Активация на акаунт