Отговори
# 480
Не само, че дъжд вали ами и гащите се мокрят и падат. Stuck Out Tongue Winking Eye
Голям майтап.
Самия факт, че искаш да променяш 35 г. човек, говори, че не си и много умна. Трай си да те обича оня че като те слушам друг нема ти върже. Ах, тоз дърводелец. ЖДНБ!

# 481
Катрин, тая агресия, която бълваш тук, ако я носочиш към него, цена няма да имаш. Знаеш ли, как ще те измъкне?

Кой е казал , че не съм? Но него го плюеш той си мисли, че дъжд вали.
Бояна Не да я остави а да я смени.
Ми кво да се трогне, първо не му пука особено за теб и второ знае, че квото и да приказваш и правиш, накрая пак ще му кацнеш на к....

# 482
  • София
Единственият вариант, казваш, остава тоз младеж златен, да си намери нова жена и най-сетне да те остави на мира, че аман, нали? Ти си го знаеше това, беше излишно да ни питаш просто, Катрин.
Al_Bundy Ний сме добри просто. Все пак незнаеш зад клавиатурата трол ли седи или заблудено създание ...

# 483
Ох, лекува се. Нали ти обясних още в началото, че начини има.
И както казаха трябва да си оправиш мозъчните настройки. Като осъзнаеш, че това не е типът любов, от която имаш нужда, като попаднеш в едни зрели и сериозни и качествени отношения, ще видиш колко по-спокойно е. И не е скучно изобщо. Даже е красиво и приятно.
Ама за да стигнеш дотам трябва да ти узрее пипито на теб. А като гледам нямаш желание.
Има ли смисъл от темата вече??? 33 страници и авторката си знае нейното.

# 484
Той е наркоман, колко да може да мисли трезво? А за детството, което е в устата на всяка силиконка - пишман психоложка, прочела половин книга на Фройд, много грешите. Детството има влияние, но Фройд никъде не е написал задължително в негативна посока. Моето детство беше абсолютно неприемливо и това ми изстреля амбициите в небесата. Всичко зависи от вас, ако сте в добро здраве.  Всичко друго са оправдания, за да не положим необходимите усилия и да променим живота си. Тогава, естествено, на психиката ще и трябва виновник, за когото да се хване. Вие не сте дете вече, за да нямате избор, вие сте жена, която всеки ден взима решението как да живее и какво да търпи или да не търпи. Това няма нищо общо с детството. Никакви едни и същи модели не привличате, оставете ги тези глупости, махнете се от лекето, за да имате шанса да бъдете обичана истински. Този човек е болен, взима наркотици, налива се по два дни в седмицата с приятелите и на 35-36г. се съобразява кога се прибира мама от първа или втората смяна, защото живее с мама. Уж няма пари за семейство, но има за дрога и купони, как стават тия работи.

# 485
И с какво по-точно ще ми помогне този психолог? Пълни глупости и загуба на време.

Може евентуално да ти помогне да разбереш защо позволяваш да се държат с теб като с безплатна дупка за задоволяване на физиологични нужди, която е нон-стоп на разположение. И още по-евентуално да ти помогне да продължиш напред по малко по-здравословен начин.

# 486
  • София

Бояна Не да я остави а да я смени.
И защо да те сменя? Ти си допълнение към един инфантилен живот, в който няма никакви отговорности. Живее у мама, ти си му на разположение, защо да се напъва? И кой изобщо би търпял подобен муньо? Живее при мама и няма амбиции за нищо, не само за сериозна връзка. В своите очи той е построил комунизма. Затова към теб се обръщаме, ти заслужаваш повече, но не го осъзнаваш и си фантазираш, че си голямата му любов, защото не те е сменил с друга. Представи си, че никоя друга не си пада по тоя. Аз лесно си го представям.

# 487
  • София
То е факт, че друга не го ще. Иначе щеше да я е сменил. Защото колкото и да обичат мъжете удобни жени, дори те искат някоя, която се уважава поне малко, за да предложат сериозна връзка. И авторката ще бъде дисквалифицирана веднага, ако се появи такава на хоризонта. И изобщо няма да й е по-лесно, напротив, вероятно ще го преживее трудно и ще е набие на още по-голям боклук, защото съвсем ще реши, че нищо не заслужава, освен боклуци. А истината е, че тя привлича боклуци, защото третира самата себе си като боклукчийска кофа.

# 488
По-нагоре някой написа да си хване друг, пък наща "ама как без либов, аз искам този". Ми ей така, лесно. Избираш с ума, внимателно, пък любовта идва с времето, комуникацията, грижата и секса.

# 489
  • София/Търново
Още преди 20 страници имаше ясни насоки и достатъчно храна за размисъл. Като толкова го иска, тоз хубосник. Хубаво. Има проблем, той не. Аман вече. Станахме за смешка тука...

# 490
До тук мисля,че Катрин не разбира какво и́ се пише.Ето за това и говоря.Даже тук няма уввжение към себе си и всичко обръща на майтап...а вътрешно плаче и не смее пред никой да си признае,даже и пред себе си колко е нещастна...жалко...тъжно е как човек сам себе си поставя в това положение...

# 491
Няма да чета всички коментари, но смятам, че на всички, ни е ясно, че ти романтизираш един мъж, който просто иска секс и те има за приятна компания…
Толкова. Нищо повече.
Ако искаше нещо сериозно, нямаше да му пречи нищо..
Покрай мен имаше “двойка”, която беше така 20 години, никой от тях не беше напълно щастлив, но така им беше по-комфортно, накрая си намериха други хора и връзките им с другите са нормални.

Удобна си му, приятна си му, нищо сериозно не иска.
Карай напред, живота минава, да не се събудиш на 40+ , без деца, без мъж, самотна и нещастна, само защото си чакала льольо да реши иска ли те или не😣

# 492
Човека е показал ясно, че нищо сериозно не иска. Какво означава да го чака.
Все едно да стоиш пред магазин, да ти кажат че няма да получат от стоката която искаш, но ти  си стоиш и се молиш на звездите да доставят.

# 493
Тя не иска нищо да промени. Иска просто да говори за него денонощно. Това е. Не показва желание да направи нищо

# 494
Най-вероятно това е причината да няма много приятелки. Ако уж се е оплаквала, а всъщност постоянно е говорила за него. Но като не е получила отсреща каквото очаква, както и тук не среща и й е кофти. Те да дават съвети колко да дават, 5 години. На повечето хора им омръзва. На мен също.
Ако дойде и каже имам проблем, трябва ми съвет и аз изслушвам, посъветвам и отсреща чуя ‘ ми да така е ама..’ и това ако се повтори няколко пъти.. директно им казвам да се оправят както могат.
Ако искат просто споделяне, ок. Изслушвам си, мнение не давам. Но тя писа темата за съвет сякаш?
Иначе когато бях с онзи токсик, бях писала теми, и тук и в др сайтове. И на приятелки надувах главата. В един момент спрях, щото никой ‘не ме разбираше и всички са против мен’ и като спрях и минах там онези му етапи, разбрах, че никой не ми е мислил лошото. Просто аз не съм била готова да си помогна.

Общи условия

Активация на акаунт