Отговори
# 465
Аз предлагам да го вземете вие, току виж го промените и стане мъжа от приказките понеже проблема е в мен 🤣🤣 координати на лично. 🙂

Ние сме на твоя страна Катрин. Всички вкупом ти казваме, че е боклук и трябва да го оставиш - ти - не!
И пак тропане с краче и фасони.
Всички сме на твоя страна тук - само ти си го защитаваш.

# 466
  • София
Аз предлагам да го вземете вие, току виж го промените и стане мъжа от приказките понеже проблема е в мен 🤣🤣 координати на лично. 🙂
С гаслайтинга му, с наркотиците, с майка му баща му там, лъжите, писането на други жени пращайки си атрибута и така нататък.. да не прекаляваме с “положителните” му черти, че няма да остане време за негативните. Та която го иска - нейн е 🤣

И какъв човек стои с този мъж да му е секс под ръка 5 години? Човек без проблем?

# 467
Не, жена неуважаваща себе си.
Той боклук, а ти какво още правиш с такъв?

# 468
Не бе защо да е боклук? Нали завалията си има всичко в живота, пари защото не плаща квартири за жена си и за децата, готвят му чистят му и си пие всеки уикенд като цар. Нали така? Аз съм всякаква и освен че съм била искрена и влюбена съм и черната овца. Ми вземете го де, няма никакъв проблем.

# 469
  • София
Катрин, много лоша ставаш - за какъв ни е такъв мъж, бре??
Цитат
С гаслайтинга му, с наркотиците, с майка му баща му там, лъжите, писането на други жени пращайки си атрибута и така нататък..
- брррр ... (wtf и наркотици ли има в картинката!?)
Ти си си го харесала такъв, щом не искаш да провидиш с карти, без карти - дръж си го, щото явно за теб единственият проблем е, че не иска сериозни отношения Close
п.п. Ахааа, имал си пари, наркотици и си живее като цар - викаш всичко му е наред. Тогава защо не си доволна??

# 470
Ми то асъл някоя друга трябва да го вземе този екземпляр, за да вземеш да го оставиш или по точно той да те остави. Така става когато разчиташ друг да управлява живота ти, дали звездите, дали хората около теб, но никога ти. Пак ти казвам той какъвто е, такъв, хубав или лош, ти отиваш при него, ти позволяваш всичко. Нещо да се промени зависи само от теб.

# 471
Нали ви казах, че вие ще излезете виновни.
Тц, не го щем. Ние мъже си имаме. ОвсЪ ама овСъ..
Що да го променяме. На мен тоз младеж взе да ми аресва. Явно овсето си е показало рогата. Дерзай!
Дъниш се!

# 472
  • Обран бостан ;)
С гаслайтинга му, с наркотиците, с майка му баща му там, лъжите, писането на други жени пращайки си атрибута и така нататък.. да не прекаляваме с “положителните” му черти, че няма да остане време за негативните. Та която го иска - нейн е 🤣

Зестра предложи, зестра (кинти). То, така като един гол "Х" коя ще го вземе.

# 473
  • София
Не бе защо да е боклук? Нали завалията си има всичко в живота, пари защото не плаща квартири за жена си и за децата, готвят му чистят му и си пие всеки уикенд като цар. Нали така? Аз съм всякаква и освен че съм била искрена и влюбена съм и черната овца. Ми вземете го де, няма никакъв проблем.

Ами да, той за себе си си е добре. Боклук е за теб. Ама ти тоя боклук го сексиш и обичаш 5 години. И въпреки че ти вони, не спираш да го каниш вкъщи, вместо да го запратиш в кофата, където по твоите определения трябва да му е мястото. Което прави теб баламата в историята.

# 474
Е да го взима която иска аз не съм го вързала в мазана.. 🙂

# 475
Катрин, тая агресия, която бълваш тук, ако я носочиш към него, цена няма да имаш. Знаеш ли, как ще те измъкне?

# 476
  • София
Как не разбираш, че ние не искаме да го вземем и не бихме го взели. Проблемът е, че ти го търпиш 5 години. Той защо да се откаже от секс без ангажименти и жена, която като и свирне дотичва от другия край на страната? Никъде не видях някой да се възхищава на този златен освен на късмета му някоя да го търпи, че и да примира за него с години. Затова ти казвам, отиди на лекар, даже грешно интерпретираш ясно написани неща, толкова си под влияние на зависимостта. Ще се оправиш, но потърси помощ.

# 477
  • Бургас
Вече и мен не ме е жал Катринке, пък наистина ти съчувствах как си се навряла.

# 478
Катрин, тая агресия, която бълваш тук, ако я носочиш към него, цена няма да имаш. Знаеш ли, как ще те измъкне?

Кой е казал , че не съм? Но него го плюеш той си мисли, че дъжд вали.
Бояна Не да я остави а да я смени.

# 479
И с какво по-точно ще ми помогне този психолог? Пълни глупости и загуба на време.
Как пък се притесни за загубата си на време? То щото темата ти не е за пълни глупости и загуба на пет години.

Общи условия

Активация на акаунт