Отговори
# 450
  • София
Ох, това просто акъла ми не го побира - да не мръднеш наникъде за 5 години. Моят живот, ако го разделя на петилетки, през всяка от тях са се случвали достатъчно големи промени, дори и в любовно семеен план.
Примерно
2000 - свободна и луда
2005 - омъжена с едно дете
2010 - две деца
2017 - първи клас, седми клас и т.н.
2020 - разделени
2025 - разведена с две деца, изгледи за следваща сериозна връзка

Животът върви като бърз влак, ей!

# 451
В защита на мъжа ще кажа, че той не лъже авторката, и всички филми за "връзка" са само в нейната глава. Нещо повече - не само не я заблуждава с фалшиви обещания, но и съвсем директно и казва какво мисли за отношенията им, и взима на подбив нейните увлечения и "намерения". 

Какво повече трябва да направи той? Да го играе алтруист, да спре да я търси и да я напъди, защото е готин човек и "заслужава нещо по-добро"? Да се насили да имитира връзка, за прави фалшиви обяснения, да дава лъжливи обещания и да прави крачки, които не иска и за които не е готов? Наистина ли?

Човекът спазва библейския принцип - иска, и му се дава, чука, и му се отваря.
Като намери подходящата, влюби се и се обвърже - ще спре да я търси. Дотогава няма защо да го прави.

# 452
В защита на мъжа ще кажа, че той не лъже авторката, и всички филми за "връзка" са само в нейната глава. Нещо повече - не само не я заблуждава с фалшиви обещания, но и съвсем директно и казва какво мисли за отношенията им, и взима на подбив нейните увлечения и "намерения". 

Какво повече трябва да направи той? Да го играе алтруист, да спре да я търси и да я напъди, защото е готин човек и "заслужава нещо по-добро"? Да се насили да имитира връзка, за прави фалшиви обяснения, да дава лъжливи обещания и да прави крачки, които не иска и за които не е готов? Наистина ли?

Човекът спазва библейския принцип - иска, и му се дава, чука, и му се отваря.
Като намери подходящата, влюби се и се обвърже - ще спре да я търси. Дотогава няма защо да го прави.

Ее, стига па и ти! Сега ще се окаже, че го защитаваме. За него или лошо или нищо!

# 453
  • София
Мъжете са семпли същества - щом поискат секс и жената им дава, за какво да се морят за повече?

# 454
Аз друго се чудя след като авторката явно го вижда като злодей в цялата история защо не спре да се среща с него?
Логика нула.
Ама иначе нямала нужда от психолог.
И аз като Бояна даже психиатър ще препоръчам.

# 455
И аз това казвах по-назад. Все пак, един мъж ако си харесва положението ще си мръдне пръста за промяна точно никога.

Без да обиждам други овни в темата, ама за мен тя също има нещо токсично в нея. Имам две връзки с овен и двете ми прецакаха психиката. Иска да манипулира, ако не му се получава си лошия човек. Може би си мисли, че той ще клекне в един момент и тя ще му стъпи на врата?
Такива мъже или от началото клякат или изобщо никога.
Или поне не пред всяка ☺
Истина е също, че един мъж може да се промени за жена, с която иска да бъде и с която вижда бъдеще. С други може да е като перде. И за тях да е лошия.
В краен, краен случай си хващат някоя като им зацъка в главата, че им е време за семейство и бебе и в началото го играят доброто момче и след като забременее/се роди детето си връщат нормалния облик, само да я вържат им е достатъчно. Пък и за някои не е трудно. Този без да дава кой знае какво освен една пишка, предизвиква емоционална зависимост.
Какво остава ако даде малко от себе си. То може пак да не е достатъчно, ама за такива като Катрин и зрънце стига.
Аз съм обратното и може би за това трудно ми се получаваше досега. Аз искам максимума. Или всичко или нищо.
Не мога да се примиря с трохички.

# 456
  • София
Като стана дума за зодия Овен, аз имах връзка с един такъв, подобен на авторката. Все чака нещо да стане, някой друг да вземе решение, животът да се изтече покрай него, а той не желае да вземе решение. Според него, това беше някаква форма на бунт, според мен беше чиста мърда.

# 457
Правите грешка, че продължавате да я "кълвете". Тя това иска. Накрая вкупом ще Ви нагруби и вече го прави. Тази не е за съжаление изобщо. На нея така и харесва. Тя си е измислила филм в който е главна героиня чиста и невинна и когато и дойде нанагорно е тръгвала да се жалва на приятелки. Сега тук.  Не съм специалист, вероятно и трябва казахте. За мен тя не е за съжаление. Въобще. Манипулаторката от горно нанагорнище просто не може да изманипулира дърводелеца да я "вземе".
Неприятна личност. Поиздава се на моменти яко. Въобще никой няма за какво да и помага в случая.

# 458
Правите грешка, че продължавате да я "кълвете". Тя това иска. Накрая вкупом ще Ви нагруби и вече го прави. Тази не е за съжаление изобщо. На нея така и харесва. Тя си е измислила филм в който е главна героиня чиста и невинна и когато и дойде нанагорно е тръгвала да се жалва на приятелки. Сега тук.  Не съм специалист, вероятно и трябва казахте. За мен тя не е за съжаление. Въобще. Манипулаторката от горно нанагорнище просто не може да изманипулира дърводелеца да я "вземе".

Пха! Сериозно? Ако беше такава манипулаторка досега да го беше изкундила да се оженят и да живеят самостоятелно. Манипулаторка била! Манипулаторка е Даниела от "Ергенът" дето ги прави луди калинки да й купуват каквото си поиска срещу секс. Тази тук не е манипулаторка, а заблудена бяла птица.

# 459
Е не я ли виждаш как тропа с крак, че не е на нейното. И мисли, че сме на негова страна, щото не й казваме.. всъщност не знам какво очаква да й кажем. Да го обиждаме е лесно. Ние й казахме да не стои там, ама тя си търси други отговори😀
Сигурно е от онези жени, които искат на всяка цена да променят мъжа, за да може после да се хвали как заради нея се е получило…

# 460
Не си причинявам телевизия и тв простотии та не знам за какви иширети става дума. Манипулаторка е. Тя дрехи и екскурзии не иска според мен съвсем съзнателно. Дип, че може да не ги получи, а и го играе скромна.  Засега. Проблема си е неин. Времето което да отдели също. Лично аз си казах мнението и като я виждам как реагира ми е ясна. Ще седи докато не я заведат при мама по стечение на обстоятелствата или не я нагонят. Вие акъл не можете да и налеете. Освен всичко друго нарочно дразни публиката тук.

# 461
  • Бургас
Абе колко ще го играеш скромна и ще се правиш на дръж ми шапката. В началото добре, ама 5 години? Рано или късно всеки си показва рогата волно или не.
За мен тя се е вкопчила в него от самота, дори не е толкова и любов. Ако не бъркам с родителите си е в хладни отношения, приятелите са се отдръпнали, живее сама. Има една работа и него от време на време. Млада жена на 27 години, направо е тъжно. И като чета няма да се осъзнае. Дано той да прекрати всичко, да я освободи. Ще ѝ направи услуга.

# 462
Ми че и аз нямам много приятели, бачках извънредни смени и живеех сама. Чак така не съм била, пък съм зодия Рак, нали емоционални и тн.
На мен не ми е тъжно за такива хора. Всеки има избор. Следователно тя прави своя избор да остане в отношения, в които не й е комфортно.

Катрин, някъде спомена, че тези твои емоции не са дошли от нищото. Можеш ли да споделиш как ви протичат срещите или какво е нещото, което те е накарало да го видиш с други очи?

# 463
Аз предлагам да го вземете вие, току виж го промените и стане мъжа от приказките понеже проблема е в мен 🤣🤣 координати на лично. 🙂
С гаслайтинга му, с наркотиците, с майка му баща му там, лъжите, писането на други жени пращайки си атрибута и така нататък.. да не прекаляваме с “положителните” му черти, че няма да остане време за негативните. Та която го иска - нейн е 🤣

# 464
  • Somewhere far away
Странно чувство за хумор.

Общи условия

Активация на акаунт