Отговори
# 435
Разбирам само че от всичко прочетено, а аз чета всяка дума единствено се повтаря как сама съм си виновна, защото аз го търпя и позволявам и така нататък. Което не е лъжа и не го оспорвам. Но аз търпя заради чувствата си към него, тях няма ли ги нищо от това няма да го има. Обаче ако той беше поне малко читав мъж, така ли щеше да се държи? Аз му обеснявам, че нормалните хора за толкова години живеят заедно и имат и деца, той ми се смее и го обръща на ебавка. О да, и за това съм аз виновна. То не може просто да се ориентира някъде другаде и повече да не ме търси щом толкова много НЕ ме иска.
Него тази връзка го устройва, защо той да променя нещо, ти си тази, която не я устройва, демек ти трябва да промениш нещо, разбира се с риска да загубиш всичко. И разбира се, че те иска, просто неговото искане теб не те удовлетворява.
Браво Джеръми. Един път и ти да кажеш една умна истина.
Поздравления. 😍

# 436
  • Столичанин ама не в повече :D
Систа аз казвам много истини, които не се харесват на жените, но и заради това ме харесват жените.  Sunglasses Но това е друг въпрос.

# 437
  • Пловдив
Мога да поема срещите за Вторник/ Сряда, обещавам няма да използвам емотиконки като си пишем

# 438
Вие направо на пиадестал го въздигнахте този.. айде аз че съм зле да се занимавам и да търпя, окей. За него ни една лоша дума не чух. Ще го похваля и аз накрая!

Много голям боклук е, аз затова пиша и затова искам да се измъкнете, както и другите, които пишат. Трябва да си отклоните вниманието от него, не с друг мъж, защото не може невинен човек да го карате да плаща, пък и вие да плащате, не става въпрос да отидете веднага при друг, без да го искате. Става въпрос да се отклоните от искането на този конкретно мъж, постепенно и с волята да излекувате болката. На този свят има много неща, които не са по-малка тръпка от любовта. Започнете да учите и да се ровите в някоя област сериозно, това може да ви измъкне. Някое хоби от 0-та може да си изберете, да си инвестирате част от заплатата също е много силна тръпка, примерно това, но има и много други неща, в които може да се развивате и да горите, които са не по-малка страст. Аз лично пиша, защото знам колко е гадно нито да предприемат нещо сериозно с теб, нито да те пускат, за да се съвземеш и продължиш. При повечето случаи даже няма подобни чатове, а само красиви лъжи на килограм. Това е все едно да ви прободат точно в раната, това не може да е нормален човек, той използва вашата надежда за нормална връзка, това е умишлено зло и не преувеличавам. Ние всички тук разбираме идеално, че не е лесно, че няма да стане изведнъж емоционалното откъсване, точно затова и пишем. Това е много тежка ситуация, трябва да се преборите и да се измъкнете.

# 439
Оо, какъв егоист, оооф, защо са такива мъжете, оо, кога ще му дойде акълът, оо, ще си остане сам като куче... Ще има да те търси такава безконфликтна и винаги готова. Ама той е виновен за цялата ситуация, ти нямаш право да излизаш от взаимоотношения, които не ти харесат, ти си фикус.
Доволна ли си?

# 440
Спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се по Остап Бендер. Никой не е длъжен в този живот да те спасява, да те направлява, да те пази, да се грижи за тебе, да ти щади чувствата и да ти повдига самочувствието. Родителите ни донякъде са длъжни, но ти отдавна си минала детството.
Докато си с нагласа, че щастието ти лежи в ръцете на всеки друг, но не и в твоите ще се влачиш ей така в безперспективни връзки, до края на живота си. Не го виня човека. Той иска отворена, неангажираща връзка за секс и ясно ти го казва и показва. Никъде не е забранена със закон такъв тип връзка. Въпросът е ти защо стоиш в нея като не ти отърва. И защо си стояла цели пет години. Според мен имаш нужда от някаква терапия, защото твоето поведение е разрушително за теб самата. Ясно, че сама не можеш да се извлачиш за косата, защото нямаш инстинкт за самосъхранение и имаш някакъв дефицит в характера, може би и във възпитанието.

# 441
  • Somewhere far away
Сто пъти й казахме да отиде на психолог, но вижда се колко зачита мненията на хората. Остави, загубена кауза.

# 442
И с какво по-точно ще ми помогне този психолог? Пълни глупости и загуба на време.

# 443
Когато имам въпроси относно връзките ,които ме глождят и не мога да реша се съветвам до Vivi Tarot в Инстаграм. Жената всеки път много ми помага, успях да прекъсна една таква връзка, бях обсебена по един и не можех да се откъсна, на картите излезе, че човекът е нарцисист и няма никакви чувства към мен и всичко си беше така.
Задавам въпроси като- Какви са му чувстата към мен, Какви са му намеренията? Какъв е урокът за мен от тази връзка? Как да постъпя, съвет? И т.н.

Самата аз гледам на таро, ако желаете може също да ми пишете.

Понякога имаме такива неразрешими проблеми.

# 444
И с какво по-точно ще ми помогне този психолог? Пълни глупости и загуба на време.
То си личи, че за теб е така.  🤡 Иначе нямаше пет години да си в това положение, че и пишеш тук с идеята да намериш някой на твоето мнение.. той този, че не е читав, не е.
Ама и най-силната любов не може да те накара да стоиш при някого, който не те уважава. И то системно.
А ти чакаш на него да приключи и си минава времето. Може и 10 години още да минат.

# 445
30 страници, файда йок.

Предлагам да съберем по някой лев да пратим на Катрин едно жиголо. Да я освести малко. Клин клин избива...
Вече си мисля че Желязко е малокалибрен, просто е манипулатевен, но само до там. Ако беше стока, някоя щеше да го изтръгне от полата на мама.

# 446
  • София
Аз даже психиатър препоръчах и продължавам да мисля, че е по-добрият вариант. Развила си зависимост, трябва ти помощ.
Загуба на време е да нямаш приятели, живот, а да стоиш и да чакаш златния да се сети веднъж седмично, месечно или когато му скимне. Преглед при специалист не е загуба на време, най-много да се освободиш и да заживееш нормално.

# 447
Аз не мисля,че на авторката и е толкова зле.Да,иска нещо повече и просто си е внушила,че може би ще се стигне и до там.Понеже го обича(по-скоро илюзията за него),и си и́ е ок да го вижда чат пат,да получава малко внимание.Аз не мисля,че разбира че е изгубила 5 г.а си мисли,че е във връзка,която няма развитие.Аз обаче знам,че когато един мъж обича жена,прави всичко възможно тя да е в живота му.Просто авторката е в тотален филм,в който си иска именно него.Понеже е на такива години и няма опит не разбира,че ако сама погледне на други мъже,даже ще разбере че има влюбени в нея,които я искат.Щом при при всички се получава да срещнат любов,то не виждам как не би се получило при нея.Тя просто е убедена,че си обича този си човек и си чака нещо...самият факт че му говори за гушкане сам по себе си говори,че не осъзнава,че този човек не иска гушкания...който иска гушка присъства в живота,запознава с родители и е част от живота на другия.Ами,ако е болна?Интересно,при проблеми предполагам сте се разбрали да не се търсите...

# 448
Като нищо и никога да не е била с друг мъж, за да не му "изневери".

# 449
  • София
Тук всичко се каза, авторката упорито отказва да приложи критична мисъл, че да се освести от обсесията си по един нищожен човек. Дано картите покажат друго, инак не виждам подобрение ...
Отивам да гледам Baby Reindeer Wink

Общи условия

Активация на акаунт