Отговори
# 420
  • Somewhere far away
Абе подигравайте му се, ама много майсторски отбива натискът и към нещо повече и тънко я поставя на мястото си чрез майтап. Има усет човекът и определено му се получава.
Браво - трябва да му дадем медал на тоя "майстор"!

# 421
Вие направо на пиадестал го въздигнахте този.. айде аз че съм зле да се занимавам и да търпя, окей. За него ни една лоша дума не чух. Ще го похваля и аз накрая!

# 422
Вие направо на пиадестал го въздигнахте този.. айде аз че съм зле да се занимавам и да търпя, окей. За него ни една лоша дума не чух. Ще го похваля и аз накрая!

Катрин, нали знаеш - " Не е луд онзи който яде баницата, а този дето му я дава."

# 423

Катрин, нали знаеш - " Не е луд онзи който яде баницата, а този дето му я дава."

Още една тънка хвалба. Аз съм виновна за всичко, той е цвете как може да си помислям дори, че има някаква вина той. Не ме е срам!

# 424
Ние не го поставяме на пиадестал, а ти - ти му позволяваш да те тъпче.
Ми спри да му вдигаш телефона!
Излизай с други мъже, а през това време си купи вибратор щом не можеш без златният му инструмент.
Как може егото ти да струва толкова малко?

# 425
Катрин, бях влюбен в момиче в твоето положение, много време и много силно. Като те чета все едно виждам нея. Знаеш ли колко пъти ми е едвало да отида и да нашамаря гаджето и? И знаеш ли защо се отказвах да го направя- защото аз щях да съм крив накрая. Тя го защитаваше, тя го оправдаваше, тя си го искаше. Никой извън теб не може да те откъсне от него ако ти сама не го направиш. И да го обвинявам, и да го плюем, той си прави това,  което ти му позволяваш. Какъв е той няма никакво значение, важното е ти какво ще позволиш.
Знаеш ли какво стана с приятелката ми- когато се отказах от нея и се хванах с друга жена, тогава аз станах обект на желанията и драмите и. Обаче до толкова ми беше писнало, че въобще не се занимавах с нея. Тръпката при вас е от невъзможността, от борбата да си получиш дозата, а една нормална връзка с любов и взаимно уважение без драми би била твърде скучна

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 23:05 от rf22

# 426

Пълно е с лоши думи за него в темата...

# 427
  • Somewhere far away
Къде видя пиедестал, освен един потребител, който ще го игнорирам.
А моето мнение не беше хвалба. Ти от сарказъм, разбираш ли ?

# 428
Разбирам само че от всичко прочетено, а аз чета всяка дума единствено се повтаря как сама съм си виновна, защото аз го търпя и позволявам и така нататък. Което не е лъжа и не го оспорвам. Но аз търпя заради чувствата си към него, тях няма ли ги нищо от това няма да го има. Обаче ако той беше поне малко читав мъж, така ли щеше да се държи? Аз му обеснявам, че нормалните хора за толкова години живеят заедно и имат и деца, той ми се смее и го обръща на ебавка. О да, и за това съм аз виновна. То не може просто да се ориентира някъде другаде и повече да не ме търси щом толкова много НЕ ме иска.

# 429
Той изобщо не е читав, поне в отношението си към теб .
Като вижда ти как  страдаш по него, и ако не може и иска да ти предложи повече ,ако беше читав щеше да спре да те търси и използва.

# 430
Той не е читав мъж, затова ти казваме да го разкараш. Ти изобщо прочете ли съветите как да превъзмогнеш чувствата?? Влюбена си, но това не е задължително да е завинаги, в ръцете ти е да се промени.

И да, редно е той да спре да те използва, ама явно няма да го направи и е безумно да го чакаш да се сети. Все едно агнето да стои и да чака вълкът да стане вегетарианец. Ами няма да стане. А и той не е тук да му го кажем. Единствено ти можеш да сложиш край на всичко това и вече ти е казано как.

# 431
Като вижда ти как  страдаш по него, и ако не може и иска да ти предложи повече ,ако беше читав щеше да спре да те търси и използва.
Ами именно де. Точно това казвам и аз.

# 432
И пак прехвърляш отговорността за твоя живот върху него. Ок, той е лош, мамин муньо, калпав и всичко, което изписаха за него. Той обаче на сила ли те кара да ходиш при него/ приемаш у вас? Излъга ли те със сладки приказки да вдигнеш краката като ти обещава светло съвместно бъдеще?
Човекът си е казал какво иска и си те ползва пи предназначение, от там да прехвърляш вината върху него не е в твоя полза.

# 433
Ами именно де. Точно това казвам и аз.
Ето, щом го осъзнаваш, това е първата крачка.
После го заебаваш. Нито вдигаш телефона, нито вече те интересува тоя човек.
Ако ти е по- лесно, приеми, че е МЪРТЪВ.

# 434
  • Столичанин ама не в повече :D
Разбирам само че от всичко прочетено, а аз чета всяка дума единствено се повтаря как сама съм си виновна, защото аз го търпя и позволявам и така нататък. Което не е лъжа и не го оспорвам. Но аз търпя заради чувствата си към него, тях няма ли ги нищо от това няма да го има. Обаче ако той беше поне малко читав мъж, така ли щеше да се държи? Аз му обеснявам, че нормалните хора за толкова години живеят заедно и имат и деца, той ми се смее и го обръща на ебавка. О да, и за това съм аз виновна. То не може просто да се ориентира някъде другаде и повече да не ме търси щом толкова много НЕ ме иска.
Него тази връзка го устройва, защо той да променя нещо, ти си тази, която не я устройва, демек ти трябва да промениш нещо, разбира се с риска да загубиш всичко. И разбира се, че те иска, просто неговото искане теб не те удовлетворява.

Общи условия

Активация на акаунт