Отговори
# 270
Тая тема е напълно безсмислена - ти знаеш какво трябва да направиш, но още не му е дошло времето, затова няма смисъл и хората да се хабят да ти пишат някакви постове, след които следва - съгласна съм, да, така е и други подобни.
Така дискусия не става и няма продуктивност. Затова аз ти предлагам да си се чукаш с тоя, щом толкова ти харесва и да го изчакаш той да те зареже. Все някога и това ще стане. Или пък ще погрознее, одъртее, ще спре да му става и тогава ще ти е по-лесно да сложиш край.

# 271
  • Out of the Mix
Катрин, послушай леля Доки, точно ти е написала нещата, както и Бабри. Никой не ти се подиграва, дамите са много точни и адекватни.

Док, много точно за Овенчетата. Grinning
Сещам се веднага за четири (4), които са си баш - наша Лъвичка от форума, Мартина от "Ергенът", и двама мои близки приятели, които са топ.

Но понякога блъскат бивни до пръскане и малко изтощават партньорите, и докато не си строшат главата не мирясват.

# 272
Алоооууу, каква леля бре?
Леля, леля, ама леля си знае цената и такива ги слага у джоба.

# 273
  • Out of the Mix
Алоооууу, каква леля бре?
Леля, леля, ама леля си знае цената и такива ги слага у джоба.
BlushС какво да компенсирам, може би коктейл нещо? Tropical DrinkPoultry Leg
Може би и с мръвчица. SunglassesStuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 274
Аз чета абсолютно всичко и се съгласявам защото просто няма и една казана дума която да оспорвам. 😀
Ми за 5 г единственото ни общо събиране/излизане беше на един негов рожден ден… Сиреч приятелите му знаят за съществуването ми. Принципно той е имал една сериозна връзка преди 8-9 г, за година и нещо ако се брои за сериозна връзка. Явно просто съм попаднала на вечния ерген, алкохолик и мамино синче.
А сега ако кажа, че и наркотици е употребявал съвсем ще се отчаете от мен.. 🤡

# 275
  • Пловдив
Вече не ми е забавно ! 😒😒😒

Дърводелец на 1500 лв
35-36 годишен
Наркотици
Приятелски уикенд запои
Мама готви и пере
Живее в детска стая

Светият граал ти е в ръцете.....не ги слушай......завиждат ти .....и аз  завиждам

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 22:17 от Sun2000

# 276
По принцип тука сме емпатични към жените и се мъчим да помогнем, когато някоя страда, но ти хич не изглежда да страдаш. Наясно си с недостатъците на любимия, не го идеализираш, та няма и какво да ти отваряме очите.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 22:15 от Iris04

# 277

Ние сме случайни хора в 'интернет машинката' ти, би трябвало да сме ти последна грижа Simple Smile

И не ние трябва да се отчайваме, но това вече го минахме като тема Simple Smile здраве да е

ПС: като казах 'здраве': няма да сбъркаш ако се фокусираш върху някакви тренировки - бягане, йога, и тн.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 22:16 от Poutine

# 278
Катрин, без един родител ли си израстнала? Имаш някакъв страх от изоставяне, върху който трябва да работиш. Аз също на по-млади години съм си мислела, че с тогавашна любов ще си остареем заедно и никога повече никой няма да обичам така... ами, животът ме опроверга. Има живот и любов и след разделите и понякога е много по-хубаво, осъзнато и смислено. Честно казано, обръщайки се назад и виждайки хора, за които съм се тръшкала и умирала, какво представляват реално, си мисля, че Господ много ме обича, за да ме е опазил от тях.

# 279
На мен ми е интересно как ще реагира авторката, ако този и се обади утре да я пита може ли да прескочи " плета й" вечерта.
Не ми отговори на въпроса.
Когато те потърси, как ще реагираш?

# 280
Е, това с родителите не бива да е оправдание за несгодите в живота. Да, никога не съм била близка с тях но няма да обвинявам тях сега за МОИТЕ тъпи избори в живота.. Аз не считам това с него за връзка, пак си давам шанс да излизам има други хора, просто ми е апатично и скучно. Но пък и сама вкъщи докато той е с коч компанията си за уикенда също не ми е оферта…

# 281
  • Somewhere far away
Никой не говори за оправдание, но сегашните проблеми много често се крият в травми от детството. Моля, поне прочети нещо по психология, елементарно е , това хората от обща култура го знаят, а ти и това не знаеш- не е ок.

# 282
Елементарно е. Използва те. Ако те устройва, дерзай още сто години. Ако не, бай-бай.

# 283
  • Out of the Mix
Аз чета абсолютно всичко и се съгласявам защото просто няма и една казана дума която да оспорвам. 😀
Ми за 5 г единственото ни общо събиране/излизане беше на един негов рожден ден… Сиреч приятелите му знаят за съществуването ми. Принципно той е имал една сериозна връзка преди 8-9 г, за година и нещо ако се брои за сериозна връзка. Явно просто съм попаднала на вечния ерген, алкохолик и мамино синче.
Шегуваш ли се с нас вече, защото натам ми бие? Rolling Eyes
Вече отиваш и на ниска себеоценка, което е най-мекото, по-скоро мазохизъм.
Не до отчаяние, а следващият, с който ще бъдеш надали ще е във възторг.
Аз лично, като те чета не бих имал връзка с такава жена, дори да имаш и положителни неща около себе си.
Имай предвид, че за в бъдеще може да попаднеш на човек, който ще те разпъне на кръст, а ти трябва да имаш чисто минало и нормалност. Така че за в бъдеще я изграждай тази нормалност. Представям си какви тайни имаш още. Научи се да си открита и да отговаряш с конкретика на конкретни въпроси.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 23:04 от Revoker

# 284
Че аз на следващия няма да говоря за бившия… Тъпа съм но не чак толкова Simple Smile)))

А и съм на мнение, че ако някой ще те харесва то ще те хареса със всичките и плюсове и минуси.

Общи условия

Активация на акаунт