Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 48 654
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Krilata ,поръчах си някой неща ,ще пробвам и ще споделя.
Ето тези поръчах ,като продуктите на Марк Антъни гледах само добри отзиви.

За къдрава коса не съм доволна от МА аз. Кеемът им ми идва тежък, а шампоана им не е CGM.

# 376
Поръчах си шампоана ,защото искам обем ,не държа да е специален за къдрици.
В момента си мия косата с Garnier Fructis с активен въглен и пак съм с много добре оформени къдрици.
Просто исках малко да разнообразя тъй като този шампоан и шампоана с диня пак на Гарние ги ползвам от 2 години.
Стилизиращите продукти ,ще ги пробвам ,макар че имам и от сайта за къдрици.

Ти от кои продукти си доволна за оформяне и стилизиране на къдрици?
В момента ползвам крема за къдрици на Тафт ,активатора за къдрици на сайта от Къдрици ,слагам гел и термозащита.

# 377
  • Благоевград
Моята сага с поръчката от ДМ продължава. Вчера им писах мейл да ми потвърдят, че се вижда плащането, върнаха ми отговор, че всичко е наред. Оправи се статусът в приложението, уж днес трябваше да я взема, получих мейл, че очаквам две пратки, едната със Спиди. Просто не знам какво стана. За първи път се случва такова чудо. Ще видим утре какво ще получа.

# 378
За дм незнам но аз ноември месец напоръчах от хиполенд коледни подаръци за всички близки деца около 20 неща бяха няма да ви казвам как ми ги изпращаха по едничко в пакет през някакъв интервал от време ...

# 379
Аз в момента ползвам това за къдрици, но нещо тежичък ми идва.

# 380
За къдрици ползвам крема на Taft.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/schwarzkopf-taft-stilizirasht-ba … teilen.laufend%29
Хубавото е ,че няма как да се прекали с него ,къдриците стават хубави и подредени.
Обаче не се задържат и трябва задължително някакъв по-силен стилизант.

# 381
Бих искала да попитам как мога да преотстъпя моите талони от дм  на дъщеря ми ?

# 382
  • Пловдив
Бих искала да попитам как мога да преотстъпя моите талони от дм  на дъщеря ми ?
Активираш талоните и правиш screenshot на QR-кода на клиентския ти код.

# 383
  • София
Защо вече не виждам натрупания оборот след нулирането, както преди?
Само талона...

# 384
  • Deutschland
Снощи се запътих към ДМ за тоалетна хартия и за един нов боди лосион с карамел и боровинка на някаква Ширин. Така и не разбрах блогърка ли, певица ли е. Бил невероятно уханен. Да ама мъжа ми вресна да идвал с мен, защото му трябвали някакви неща от био продуктите им. Иииии забравих за лосиона, защото се отплеснах да търся с него. Взех все пак хартии, поднових хидратиращата серия на Пантен и си взех един течен сапун.

# 385
Фрау ,може ли малко повече за хидратиращата серия на Пантен?
Оффф ,двоумя се много между Gliss Full Hair Wonder шампоан и балсам и между Elseve Full Resist пак шампоан и балсам.
С много къса коса съм ,която е много тънка и лесно и нацъфтяват краищата и става като метла. Искам шампоан и балсам ,които да не утежняват косата и същевременно да я подхранва за да я подстригвам рядко а не на всеки месец както до сега.
С бързо омазняващ скалп съм и с много сухи краища. Та много се чудя за тези две серии ,обаче гледам и за Пантен много добри отзиви за хидратиращата серия.

# 386
Защо вече не виждам натрупания оборот след нулирането, както преди?
Само талона...

При мен излиза от горе на приложението.

# 387
  • Deutschland
Мавина, пускам снимка на серията. За руса и суха коса е страхотна. Маската даже е по-добра от продукти, които са висок клас. Вътре в нея има много микроперлички. Единствено не знам дали в България е в същата опаковка, мисля че е различна.

# 388
Много ти благодаря ,Фрау! 🌹
Купих си ги! Купих си и този филър за коса.

Ще споделям мнение.

# 389
  • Deutschland
Някой трябва да ми ограничи достъпа до ДМ в събота. По обяд тествах дезодоранта на Тезори Карма, понеже ходих за един препарат. Преди малко се върнах да го купя. Няма отмирисване просто. И ръце мих 100 пъти и чинии и готвих и какво ли не, аромата е там.
Лосионът Балеа с череша е изчерпан. С бадем имаше, но не взех.

Общи условия

Активация на акаунт