Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 50 577
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Според моя опит след душ само сапунът оставя траен аромат. Душ геловете са много слаби. Затова предпочитам да използвам сапун, след тях кожата винаги мирише с часове

# 361
Със сигурност е коментирано, но какъв сапун използвате, който да не изсушава кожата? Напоследък предпочитам сапун пред душ гел.

# 362
Скромен пазар от ДМ с талони.
Не съм купувала досега продукти от серията на Balea natural beauty, но реших да ги пробвам. Този аромат ми допадна най-много на първо четене в магазина и го грабнах. Ще споделя дали изсушава при употреба. Лосионът за тяло с череша е наистина със супер аромат, попива бързо и хидратира добре. Сходен е на този с бадем като консистенция и нанасяне. Душ гелът на Балеа не е лимитка, а ароматът е като на сок мултивитамин. Не съм го пробвала още.

# 363
Със сигурност е коментирано, но какъв сапун използвате, който да не изсушава кожата? Напоследък предпочитам сапун пред душ гел.

Този единствено не ми изсушава кожата от сапуните в магазинната мрежа. Взимам вече 10-та опаковка.

# 364
На Бочко бебешките сапуни. Смрадликата ми е фаворит, но и с невен е добре.

# 365
Аз от години предпочитам сапуни на Dove, и не мога да намеря по-добър вариант за себе си. Сега искам да опитам тези на Tesori, че имат чудесни аромати

# 366
  • Някаде там
Здравейте,ще може ли да ми препоръчате добре пигментирани матови сенки за очи в бежово-кафявата гама, подходящи за ежедневен грим?

# 367
И аз подкрепям за сапуните на Дав ✌🏻
Страхотни са, постоянно се запасявам и имам от всички, защото много им харесвам и аромата 😁

# 368
  • Deutschland
Сапуни Дав са ми фаворит. В момента ползвам мъжкия, защото имах запаси. Бочко с маслина, смрадлика, невен харесвам също, но няма откъде да купя.
Тезори сапуните са по-твърди от Дав и доста големи, за мен са неудобни. Иначе аромата е топ.
Джанис, от кога се каня на лосиона с череша и все забравям. В момента имам само блестящи, Вики бутик и един Линеа био от лятото.Имам и Авен, но не ухае на нищо и го ползвам само когато кожата ми е много суха. Бих взела черешата и някой на Дав, но с хубав аромат. Отдавна не съм купувала техни.

Пигментирани сенки за очи може да погледнеш Руби роус, Golden rose или 5 в 1 на Катрис, Елисандра.

# 369
На Катрис тази серия палитрите са много добри. Има и други варианти от същата серия, препоръчвам ги

# 370
Dove и аз харесвам най-много. В Метро при купуване на повече бройки излизат доста изгодно. Когато имат намаление се запасявам Grinning

# 371
Много нежен е сапунът на Babylove, от години го ползвам. Кожата ми е много суха и склонна към реакции и с него не съм имала проблем. Подкрепям и за сапуна на Папуцанис.

# 372
Аз също най много харесвам Dove.
Някой ползвал ли е тази серия, заслужава ли си?

# 373
# 374
Krilata ,поръчах си някой неща ,ще пробвам и ще споделя.
Ето тези поръчах ,като продуктите на Марк Антъни гледах само добри отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт