Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 52 145
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Mediterraneo
Всички дезодоранти на Дав са супер трайни.

# 676
И аз предпочитам мъжки дезодоранти. Основно защото не са сладникави и не се "бият" с парфюма, но после забелязах и че са по-трайни. А тесните дрехи плътно по тялото ме изпотяват повече, през лятото не нося такива.

# 677
От 15 години използвам все Дав, основно с краставица, любим аромат ми е. Вижте в магазините като Ивис или други с по-ниски цени, където ще намерите за 6-7 лева от големите опаковки, които са по 250мл.

Ще ви похваля този душ гел, който взех ей така, но ми харесва. Не изсушава кожата и има много нежен и приятен аромат.

# 678
На Dove много харесвам дезодоранта с матча, но вече го няма. На Bioten получих подобен към една поръчка, но няма нищо общо като аромат с този на Dove.

# 679
  • БГ
Лейдис, моля за мнение за хубав дезодорант. От скоро (откакто за жегите) освен, че се потя повече, явно и дезодоранта ми не си върши работата. В средата на деня започва да мирише доста неприятно. Нося памучни дрехи. В момента използвам такъв на Алверде, но не съм доволна никак.

Този е нов, ухае разкошно и е много траен. Някой от домашните ми прибра Dove с ванилия и аз купих този, за да си ползвам купона де.

Скрит текст:
A dove с ванилия тук срещали се? Видях го от Фрау и даже из сайтовете не успях да го намеря.

# 680
На Dove много харесвам дезодоранта с матча, но вече го няма. На Bioten получих подобен към една поръчка, но няма нищо общо като аромат с този на Dove.
Години наред само матчата използвах и аз. Но скоро намерих душ гела и дезодоранта от серията в Елитис във Варна.

# 681
  • Deutschland
Катнис, в немския Нотино има дезодоранта с матча, но е почти 5€.
Да допълня с последните покупки от ДМ. Гледах, гледах, всички шампоани съм тествала и заложих на нещо, което от години не съм. А този малкия е двустранен, шампоан и балсам.

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 20:46 от Фрау С

# 682
Фрау, такъв шампоан и балсам в една опаковка бях видяла от лимитката в лилава опаковка със смокиня, която имитира аромата на Извънземното.

Момичета, дали някой във Варна е виждал спрея за коса на Балеа профи от серията за слънце?

# 683
  • Deutschland
Няма го вече, Janice, а беше много хубав. Това му е наследника.

# 684
  • София
Странно сваляне на цените в Лили на катрис и есенс колекциите с Жокера - https://shop.lillydrogerie.bg/catalogsearch/result/?q=joker

, без намаление - просто са коригирани на много ниски цени. Аз съм изпуснала, но във фейс група се коментираха и палитрите ,че са били по 0,99 лв -2,99 лв , сега има малко останали артикули налични. Не знам бъг ли е или са сменени цените.

Коригирам се - https://shop.lillydrogerie.bg/essence-harley-quinn-palitra-senki … za-ochi-02-543313 тази палитра излиза налична.
Аз си я поръчах и току що дойде. Не знам как е като качество, но за 3 лв. си струва само да си я имам. Прекрасна е. Пък и мисля, че дъщеря ми ще ми я открадне още довечера. Взех и един лак за нокти за 0,99 лв. и с доставка до BOX Now ми излязоха крупната сума от 6 лв.

# 685
  • София
Бронзанта ,очните линии и палитрата поръчах и аз. Точно до  BOX Now . Бронзанта е доста голяма разфасовка , и цвета е много хубав , не много тъмен. Палитрата в други сайтове е около 15-16 лв ще я тествам и аз тези дни.

Не знам защо не беше отбелязано като намаление, но ще дебна по-често онлайн магазина им за интересни находки.

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 15:59 от paranoir

# 686
Бронзанта ,очните линии и палитрата поръчах и аз. Точно до  BOX Now . Бронзанта е доста голяма разфасовка , и цвета е много хубав , не много тъмен. Палитрата в други сайтове е около 15-16 лв ще я тествам и аз тези дни.

Не знам защо не беше отбелязано като намаление, но ще дебна по-често онлайн магазина им за интересни находки.
Бихте ли споделили кой номер е Вашия бронзант? В сайта на Лили виждам само 10, който ми изглежда доста тъмен.
И някой проверявал ли е дали ги има налични във физическите магазини?

# 687
Момичета, гледам, че от утре в ЛИДЛ пускат епилатор за 36 лева на Silver crest. Дали е хубав? Използвали ли сте епилатор от марката?

# 688
  • Пловдив
За тия пари надали ще е нещо уау...и аз го загледах.

Я кажете с какво да върна блясъка на косата? Отделно ми е суха след кипурите и ме е яд, че ги поднових Confused  Маски, балсами  кво ли не ползвах и ц.

# 689
  • София
За още 10-15лв (на промоция) може да се хване базовият Филипс, който за мен си остава най- добрият епилатор.

Общи условия

Активация на акаунт