ФОТОШОП-21

• 26 956
  • 500
  •   1
Отговори
# 135
diddi не позволява, защото това е краят на снимката, т.е. "изрязан" е.

# 136
обещаният урок за надпис по крива пътечка
http://malena2004.multiply.com/photos/hi-res/246/14?xurl=%2Fphot … Fphoto%2F246%2F14

# 137
katyadjin много интересна се е получила,виждам вече си използвала четките!
Luluto   bouquet
 WILD_cat ,SheDevil   bouquet  bouquet  bouquetжалко че кончето не може да се види ,самата рамка е прекрасна!

Ето аз каква измайсторих снощи по късните часове Wink:

# 138
  • София-там нейде в западната част
 Hug
нелиса със закаснение честит рожден ден   bouquet
немога да редактирам темата вече за да прибавя уроците но следващия ще го направи   Wink аз ги записавм в архива

# 139
  • Варна, а по празниците в Ямбол
katyadjin много интересна се е получила,виждам вече си използвала четките!

Мдааа, но това са тези, които сама измайсторих, та се чудя за какво ли са  ми купища от четки, с които съм задръстила компа и които толкова рядко ползвам, след като мога да си правя сама от всичко което ми хрумне.....?? newsm78

.. и ако може автора на онази прекрасна рамка с чадърчето да ми се обади, за да си кръцна чадъра.. че още ми е в главата....  Embarassed  Mr. Green

# 140
luluto шриффта много ми харесва! И аз искам такъв...    Embarassed Embarassed Embarassed newsm17

Всяка буква е писана с различен шрифт, иначе щях да ти го пратя Sad

vanda, последната ти работа много ми харесва Hug

SheDevil, много пролетно и свежо  bouquet

# 141
  • София
Момичета, МОЛЯ   Praynig  Praynig  Praynig който не си е пратил нещата на Лулу, нека го направи, защото базара започва в петък и няма време  Hug Трябва да се отпечатат, да се опаковат, оценят и т.н.  Peace
Лулу, кои не са ти пратили още  newsm78
Извинявам се, че тук пиша, но всъщност основните участнички пишат в тази тема  Hug

# 142
Момичета, някой от вас занимават ли се професионално с ФШ? Имам предвид, работят ли нещо, свързано с него... Например в някое фото, рекламна агенция, издателство?

# 143
И аз да покажа какво направих от единия урок на Malena

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 13:00 от Ilistavreva

# 144
Ilistavreva , линка не работи

# 145
Ако не ме лъжа паметта, освен Малена и Дяволина имаше професионални допирни точки с тази програма.
Моята работа няма абсолютно нищо общо с такива работи.

Дамаянти, сега ще проверя точно кои и ще ти пиша на ЛС.

# 146
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ilistavreva , линка не работи

Ето го поправен:  Mr. Green

# 147
Ted_cat -аз се занимавам професионално и с ФШ /дизайнер съм на свободна професия/кажи какво ти трябва LaughingОтносно рамката ти -добре ще е да вдигнеш надписа малко,защото при печат може да се изрере,ако можеш да осветиш малките снимки ще е добре,че малко тъмнички ми се виждат.Иначе е много идейна и добре изпълнена
SheDevil - Hug Hug Hugмного свежо
vanda -чудесна рамка.Вашия татко да не е учител

# 148
ani69, за моя рамка ли става дума? Че аз скоро не съм правила нова, при това  и с текст  newsm78
Иначе питам, от любопитство!  Толкова хубави неща се майсторят тук ... А и аз наистина се запалих по ФШ и чета уроци при всяка възможност. Иска ми се един ден като почна работа да е нещо свързано с ФШ, но не знам още какво  Joy  Счетоводството ще ми е скучно, а социология не искам да работя -  не ми е по сърце. На есен мисля да пусна големия на градина и малкия на ясла, да почна работа ..... и отсега мисля към какво да се ориентирам.
По принцип дизайна на дрехи, мебели  много ми харесва, но  ме притеснява, че нямам талант и най- вероятно ще се ориентирам към счетоводсвото  Confused 
Много се извинявам за оффа...

# 149
Мерси  Grinning и аз го оправих

Общи условия

Активация на акаунт