💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 3)

• 48 548
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Снимките са свършили, всички са навън.

# 466
  • у нас
Добре, а защо агитират да се гласува за тях в момента?

# 467
  • Sofia
Мисля, че гласуването е на по-късен етап. Което е тъпо, но явно след хвалбите на Виктория не искат новите победители да са ясни в средата на сезона.

# 468
Това, че Рада и Здравко агитират, значи ли, че са финалисти или е за заблуда

# 469
Според Вас, Ивелина умишлено ли поддържа тези кг и този външен вид. Днес се загледах, търкат й баджаците докато ходеше в мола. Съмнявам се да не може да отслабне, ако иска.

Тя как се хвърлИ по очи в МОЛ-а...голямо бързане, голямо нещо. Satisfied
Стела е голяма грубиянка и няма никакъв финес. Не зная кого ще инфлуенства, но дано не е някой мой близък.
Залия направо изкърти миФките, всичко за нея си. Тя за това си е намерила IT, да я глези. На него обаче хич не му стана приятно. Кофти е да живееш с егоист.
Никол трябваше да каже, че половината вино е за Радо, както каза Стела, че уж маските били и за Дани. Ако е било скъпо виното, Никол и Радо можеше и да си вземат залога.

# 470
Никол не се усети, можеше да каже, че бутилката е за Радо. А Даниел изтърпя една маска. Едва ли му е чак такъв проблем, че има тъмни кръгове около очите.

# 471
  • Sofia
Да ви кажа, че Никол и Радо започват да ме кефят. Да, шумни са, да, не блестят с умствен капацитет, да, диалектът им е ужасен (и ми трябват субтитри), но ми изглеждат искрени и честни, и 100 пъти предпочитам да общувам с такива като тях, а не с разните му там Марии, Коцита, Мариянки, Бобовци, Ивелини и Германци! За Алекови пък да не говорим.
П.С. Мариянка и Боби и те си показаха рогцата.

# 472
  • Be realistic - plan for a miracle.

Залия направо изкърти миФките, всичко за нея си. Тя за това си е намерила IT, да я глези. На него обаче хич не му стана приятно. Кофти е да живееш с егоист.

Че чак се изтърва да каже “Е защо да харча от моите си пари за теб”. От типа жени е, които са “моето си е мое, твоето е общо”. И да, нарочно е намерила програмистче, проучило си е нещата момичето.

# 473
И аз мисля като Дяволи,за пореден път.
Гледах първата игра цялата,а втората донякъде. Радо с това хвърляне и псуване ми е твърдо НЕ! Не търпя такива неща. Даже си говорихме с моя мъж как той щеше да застане срещу дъските да ги погледа няколко минути и да действа. А той хвърляй човек, бутай, псувай. Никол и тя като кокошка не млъкна отстрани.

Цецо е в някаква паралелна система. Там няма логическо мислене. Познавам такива хора и без да са надрусани изглеждат така.

Даниел, ме изненада с бързина и съобразителност.

# 474
Играта имаше потенциал да бъде много по-интересна, но самите организатори не я бяха доизкусурили.
Имам чувството, че спонсора е поискал реклама и от екипа са казали - добре, ще спретнем нещо набързо...
В първата част трябваше да има 1 "цивилен" до търсената цел, за да не им пипат мечета, кутии и т.н.
Според мен можеше и повече цели да имат, ама като видях как се оправят с една проста карта, с написани етаж 0, 1, 2.... сигурно щеше цял ден да им отнеме...
"Къде е информация?" в обществена сграда? Може би на покрива или паркинга!? И никога да не си влизал там - логично да е до главния вход.

Втората част - пълна пародия от страна на организаторите. "Можеш ли да изхарчиш 50-250 лв за 30 мин". Ще кажеш, че 30 000 им дадоха... Трябваше по-ясни условия и лек елемент на трудност. Примерно - трябва да купят 3 неща за тях, 3 за половинката за 10 мин. И накрая да се гледа дали са изхарчили поне 30% за половинката.

Евала на Стела и Мария, че се усетиха навреме. Стела направо елегантно им се подигра, като чу "сега това за теб ли е или за Дани". Мария в последния момент спаси положението.

Никол и Марияна ме изумиха с покупки за децата. Ти си в предаване за двойки... какви покупки за децата...
Никол имаше шанс да се измъкне с бутилката вино, можеше и чашите да каже, че са за тях двамата...
Боби беше най-разочарован от мъжете според мен. Обаче пък Радо го прие забавно. Не очаквах.

# 475
Какво ме впечатли този епизод - Залия е 41-и номер, бая моме.

Ивелина е делвичка и се харесва като делвичка, защото и коженото ѝ клинче, и впитата ѝ пола доста очертаваха формите ѝ.

Никол и Радо са си точно един за друг, защото друг едва ли би изтърпял лудостта им.

# 476
Мария явно се усети да не харчи парите само за себе си. Купила му беше на Коци риза, бельо и пуловер. Поло фланелката беше с мъжко закопчаване. И ваучери за книги за децата беше взела, т.е. похарчи парите за подаръци от Един за друг за семейството.
Аз не ги виня тези, които не купиха нищо за мъжете си. Не знам имат ли общ бюджет вкъщи или отделни, как си разпределят разходите, какви са им преоритетите и за какво не им стигат парите.

# 477
  • София
Това, че Рада и Здравко агитират, значи ли, че са финалисти или е за заблуда

Този сезон ще има специална награда за най-обичаната двойка от зрителите. Дали ще е екскурзия, предметна награда или пари предстои да разберем.

# 478
А някой знае ли от къде Залия купи клина?

# 479
Залия е голяма манипулаторка - ще го тормози цял живот, че той й бил "бягал" тя като го преследвала да го загаджи. На всичкото отгоре го е преследвала, докато той си е имал приятелка в това време и й се е дърпал, предполагам си е имал причини. Но всуе, една жена нарочи ли един мъж, в крайна сметка ще му се подвре. Залия е скрита лимонка и съвсем не е това простовато и мило момиче, за което се представя, а си е една хищна хиена, която си преследва и постига целите.

Общи условия

Активация на акаунт