💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 3)

• 48 538
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Ех,къде отиде онова видео в което Ива обясняваше на Алекс и жена,колко е тъпа Стела? Колко милички приятели са си намерили.

# 496
Бебенцата и Стела и Дáниел за кого гласуваха?

# 497
Бебенцата гласуваха за Радо и Никол, а Стела и Дани за Ивелина и Герман.

# 498
Бебенцата гласуваха за Радо и Никол, а Стела и Дани за Ивелина и Герман.
Мерси 💚

# 499
Да, оставиха бушоните Радо и Никол, да може да има кого да изгонят следващия път. Чак Радо не можа да повярва, може и да се усети накрая защо ги оставиха. Те не могат да си взимат игрите, защото и двамата имат проблем с нервите и концентрацията. За съжаление не са двойка за пример и добре, че той пътува и го няма известно време, та така оцеляват. Остане ли си вкъщи и бракът им ще приключи, така виждам аз нещата.

# 500
  • Брюксел / София
Доволна съм, че Никол и Радо остават. Нямам идея какви са правилата, но ако има в някакъв момент гласуване на зрителите, аз ще подкрепя Никол и Радо. Дано не спечелят Герчи и Ива. Един за друг са, но не искам да спечелят.

# 501
Доволна съм, че Никол и Радо остават. Нямам идея какви са правилата, но ако има в някакъв момент гласуване на зрителите, аз ще подкрепя Никол и Радо. Дано не спечелят Герчи и Ива. Един за друг са, но не искам да спечелят.
Победителите още не са избрани.

Иначе Стела и Дани постъпиха доста глупаво, защото Герман и Ивелина имат много голяма подкрепа навън и стигнат ли до гласуване на зрителите, като нищо ще спечелят.

# 502
А кой си тръгна? 👀

# 503
  • Sofia
Здравко и Рада

# 504
Благодаря❣️

# 505
  • София
Победителите още не са избрани.

Иначе Стела и Дани постъпиха доста глупаво, защото Герман и Ивелина имат много голяма подкрепа навън и стигнат ли до гласуване на зрителите, като нищо ще спечелят.
Да, супер тъпо, виждат че всяка седмица са любима двойка на зрителите и не го отчитат...А и Стела беше противник на коалицията им с Алекови и защо пак гласуваха за тях...защото толкова им е акъла..зеро

# 506
Ама те не виждат, че има гласуване за любимци. Излъчването не е в реално време.

# 507
Те и да видят може и да не сгреят.
 Залия как гледаше през цялото време  другите пред телевизора,не ми харесва това момиче и това е.
Радвам се за Никол и Радо. И жалко за Рада и Здравко.Свежи бяха.

# 508
  • София
Ама те не виждат, че има гласуване за любимци. Излъчването не е в реално време.
Не знам, възможно е, но дори и така да е, пак не беше коректно ако се вземе предвид коалицията на Гечеви с Алекови, а пък изведнъж станаха много близки...А миналия път подкрепиха Рада и Здравко, но вече Гечеви са им първи дружки... Стела точно ми се беше издигнала в очите и пак тръгна надолу..

# 509
  • София
Стела още от началото говори, че си е много близка с Ивелина, те затова и се караха с Моника, защото Моника не я понсяше и не искаше Ивелина и Стела да са близки. Аз не виждам противоречие в днешния им вот, с Ивелина и със Залия са си близки. Те не са в коалиция, гласуват си по симпатии.

Общи условия

Активация на акаунт