💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 3)

• 48 526
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
И аз не мога да повярвам, че Рада е само на 34 години, възможно ли е да е излъгала на колко години е?

# 541
Aз ги гледах Рада и Здравко при Гала. Тя си е оправила гушката и изглеждаше по-добре - но пак на доста повече от 34 години.

# 542
  • у нас
Едва ли. Минават през кастинги и да излъжат ми се струва малко вероятно. Ноо и на мен ми изглежда на над 45 г.

# 543
И аз мисля, че е гей или поне "на двата бряга". Може като е започнала връзката им да не е бил осъзнат. След това да са останали семейство заради децата... Каквито и да са - разбираха се, играят тандем...

# 544
Изгледах подкаста с Рада и Здравко, нали са ми любимци Simple Smile Преразказвам, на кратко най- интересните неща.

Рада вижда Здравко по телевизия и усеща привличане, оказва се, че нейния тогавашен приятел е бил съученик със Здравко и дефакто той ги запознава Grinning
След като го вижда на живо, нейните чуства се засилват и на другия ден тя бие шута на гаджето Grinning В добри отношения са с господина, няма лоши чуства.
Била е на 19 год.

Дълго време му е писала, докато накрая се срещат в едно кафене и откарват 4 часа в приказки.
Имат две дечица- момчета. Здравко е доброто, а Рада лошото ченге така да се каже. Тя иска да отгледа мъжкари, които да се грижат за жените си. А Здравко е мека Мария Grinning
На въпроса:Карате ли се изобщо?- отговориха, че се карат само за децата.

Рада работи в сервиза на баща си, върши най- вече административната работа, но се впуска и да си изцапа ръцете.
Най- новото е да полира фарове, много и харесва.

Здравко освен участията работи като преподавател по пеене на деца от 1-ви до 7-ми клас.
С Цеци ще правят обща песен, като излязат от вилата Grinning

Имат си виличка в някакво село, където обичат да посрещат приятелите си.
Рада разказа как един път като ходила в селото още в началото, когато са били новодомци на центъра имало  събрани мъже на седянка.
Висва и от едната страна кората на автомобила, слиза тя и им казва:
-Пичове, имате ли тресчотка Laughing Тръгнали да търсят мъжете по колите си, никой няма.
Рада пита кметицата дали има свински опашки, дала и тя.
Рада ляга под колата връзва си кората, става и казва:
-Чао пичове Grinning и си тръгва. Всички останали със зяпнати усти Joy

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 09:44 от Nona M.

# 545
  • у нас
Интересна случка, направо си я визуализирах. Представям си физиономиите на пичовете Joy

# 546
Ами да. Малко са със сменени роли. Тя е мъжкарана, той е мека Мария.

# 547
Рада се оказа още по- позитивен човек отколкото предполагах.
Каза, че когато ходи на пазар и види някой начумерен човек, го поздравява с усмивка, като например "Весел понеделник" Grinning или пък "Какъв хубав слънчев ден".

Аз затова казах, това просто е заложено, не всеки го може. Аз съм си темерут Grinning

Да, определи се като мъжкарана, никога не си е падала по гримове, рокли и подобни.

За мен те са си "Един за друг", страхотни хора Simple Smile

# 548
Чак снощи изгледах тръгването им, ами много ми харесаха, за всеки намериха да кажат добра дума, позитивни и добронамерени ми изглеждат

# 549
Изгледах и аз при Гала, много остаряла Гала, седнала на края на дивана, много отслабнала нещо, сякаш се подпира. Здравко и Рада почти не чух за игрите нещо интересно, разправяха за тях си, как се запознали, каква била сватбата, бремеността. По сценарий.

# 550
  • Be realistic - plan for a miracle.
На Гала й се насъбра бая с болестта на и стреса покрай дъщеря й.

# 551
И аз слушах дъщерята на Гала при Мондьо. Наистина, какво е преживяло това момиче, много мъчно ми стана, разплаках се за нея. Естествено, че и Гала го е преживяла, такива събития не се отразяват добре на външния вид, бих се учудила, ако не е състарена.

# 552
Гала гони 60-те. Пари, кремове, процедури, но времето не можеш да го спреш.

# 553
  • у нас
Наистина е отслабнала много. Ръцете й са като клечки. Но е много красива за възрастта си.

# 554
Ивето и Гечи не са в топ три на любима двойка на зрителите тази седмица, не мога да повярвам! Никол и Радо са влезли на тяхно място. Редът на двойките по зрителски вот обаче не го знам, че няма къде да го видя.

Общи условия

Активация на акаунт