💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 3)

• 48 572
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Същото като КоцИ.

# 421
КоцИ съм го чувала и преди и не го намирам за много странно. Ама, Петър да е ПешИ, не бях срещала.

# 422
Аз КоцИ не бях чувала. В началото мислех, че го изписват като Коци, но се обръщат към него с КоцЕ. Да, ама не. А Пешо си е обръщение към Петър. Пеши явно е лигавата му форма.

# 423
  • Враца
Галето е идвала до фучи из форума ли ?

# 424
О, да. Първо се представяше са близка приятелка, но нещо я хванаха бг мамите и започна да пише май с друг ник вече като нея. Не помня какви й бяха писанията. Не бяха нужни. Аз ги харесвах като двойка. Не бяха много зле. Просто искаше да се хареса на аудиторията, но винаги в тези предавания има хейт. Въпроса е с каква сила ще се изсипе върху теб. Та те не бяха много зле, за разликата от сегашния сезон, в който една читава двойка няма.

# 425
О, да. Първо се представяше са близка приятелка, но нещо я хванаха бг мамите и започна да пише май с друг ник вече като нея. Не помня какви й бяха писанията. Не бяха нужни. Аз ги харесвах като двойка. Не бяха много зле. Просто искаше да се хареса на аудиторията, но винаги в тези предавания има хейт. Въпроса е с каква сила ще се изсипе върху теб. Та те не бяха много зле, за разликата от сегашния сезон, в който една читава двойка няма.

Да, не можа да понесе, че не се е харесала на всички. Аз лично я обявих за неискрена, а тя от своя страна реши да ми опонира, като се преставяше за друг човек. Когато разбрахме, че е тя, започна да пише от друг акаунт, който специално си беше направила. Беше писала и нещо негативно за Сияна, а после от "истинския" си профил се оправдаваше, че не била тя, защото не би си позволила да плюе по другите участници. Абе оплете се като пиле в калчища Grinning

Единственното, което постигна с тези си действия беше да затвърди мнението ми за нея Simple Smile и ми показа, че не греша.

# 426
  • Враца
Страхотно..

# 427
Залия с панделка.Flushed Да не са я прибрали от участие?

# 428
Защо на Никол и Радо им взеха парите, а при абсолютно същия казус на Радини вълнения не ?

# 429
  • София
Рада и Здравко нямат право да участват в нито една игра и са автоматично номинирани. Никол и Радо имаха право на двойната игра, за да си спечелят пари и не бяха автоматично номинирани.

# 430
  • у нас
Герман много романтично момче. Красиви думи е написал в писмото.

# 431
Герман много романтично момче. Красиви думи е написал в писмото.
Чак сам се раздпосмърча,че и Емо,можеше още,ама за футболист,толкова.Joy

# 432
# 433
  • София
Радо като Рада...същата работа е 😆 Инженери та дрънкат..

# 434
  • София
И аз се изненадах от Радо. Не знам колко време му е отнела играта, но самият факт, че искаше да се откаже, беше много странен, все пак не беше някаква мозъчна операция нареждането на дъските.
И двамата с Никол са супер лабилни, бързо палят, бързо се изнервят, бързо са склонни да се отказват, сякаш при най-малката трудност.
Но Цецо и Ники наистина са много глупави. Млади хора, уж съвсем скоро завършили... Как ги гледаха тези дъски като полезни изкопаеми.

Общи условия

Активация на акаунт