💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 3)

• 48 505
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Да, всички имаха стратегии и жените не ги спазваха. Само Герман казваше, че няма, а отначало само верни отговори даваше. А дали наистина нямаше?
Те са ми съмнителни от самото начало, все са на върха, все са любимци на публиката, бутат ги към финал и няма да се изненадам, ако спечелят.

# 601
  • Sofia
Аз също съм на мнение, че Ивелина и Герман са гласени за победители. Не отричам, че много добре се познават, но връзката им ми е някак нелогична и доста странна. Лустросани и излъскани почти до блясък, но не мога да се отърся от усещането за фалш и лицемерие, не само към околните, а и към себе си. Прекалено удобни са си един за друг, но ми липсва страст и емоция. Тя го превъзпитава и моделира, както й изнася, той слуша и изпълнява, доволен че  се грижат за него.

# 602
Личи, че тя е контролиращата във връзката им, но до кога той ще е послушен никой не може да каже.

# 603
Залия добре, че е хубавка, че иначе не знам, симпатична ми е, но много започна да личи колко е семпла, никаква мисъл в главата, а когато се издъни - започва да реве като дете, за да не му се карат и да предизвика съжаление.

Както сте казали, защо правят стратегии като не ги спазват, че и се сърдят на мъжете че не се били досетили.

Радвам се, че Стела и Дани си взеха играта, но би било добре да си изговорят кои качества смятат за положителни и кои не, макар че някои от въпросите бяха доста хлъзгави и можеха да се възприемат и по двата начина.

За МиК няма какво да пиша, тя продължава да си е злобна и мрънкаща, вместо да го дава лежерно както Коци тя само натоварва обстановката. Явно възприема това участие и евентуална победа като някакво топ постижение в живота си и драпа със зъби и нокти да стигне до финал.

Цецо, милият, голям образ, кефи ми че не си слага нищо на сърцето, играе колкото може, за него е важно да се забавлява, ако пък спечели някоя игра - екстра, ако ли не - голяма работа.
Ники е много искрена в емоциите си, до сега не съм видяла нещо прикрито или лъжливо в поведението й.

Утре ще е интересна игра, макар да очаквам за се наслушаме на много крясъци и не само от жените, май 🤣🤣

# 604
На тази игра отново блесна злобната и неприятна Мария... Време е с КоцИ да си ходят.
Залия пък отново доказа, че много... семпла.
Никаква мисъл в главата.

# 605
Аз също съм на мнение, че Ивелина и Герман са гласени за победители. Не отричам, че много добре се познават, но връзката им ми е някак нелогична и доста странна. Лустросани и излъскани почти до блясък, но не мога да се отърся от усещането за фалш и лицемерие, не само към околните, а и към себе си. Прекалено удобни са си един за друг, но ми липсва страст и емоция. Тя го превъзпитава и моделира, както й изнася, той слуша и изпълнява, доволен че  се грижат за него.
В началото си мислех, че Герман е с нея заради парите ѝ, но някъде се писа, че и той е от заможно семейство, та не знам. Това, според мен, е двойката, която най-малко си отиват чисто визуално, въпреки непрестанните им опити да се мачват /или както там се казва/.
А Боби и Марияна ми изглеждат като брат и сестра, толкова си приличат.

# 606
  • Sofia
Скрит текст:
Аз също съм на мнение, че Ивелина и Герман са гласени за победители. Не отричам, че много добре се познават, но връзката им ми е някак нелогична и доста странна. Лустросани и излъскани почти до блясък, но не мога да се отърся от усещането за фалш и лицемерие, не само към околните, а и към себе си. Прекалено удобни са си един за друг, но ми липсва страст и емоция. Тя го превъзпитава и моделира, както й изнася, той слуша и изпълнява, доволен че  се грижат за него.
В началото си мислех, че Герман е с нея заради парите ѝ, но някъде се писа, че и той е от заможно семейство, та не знам.
Това, според мен, е двойката, която най-малко си отиват чисто визуално, въпреки непрестанните им опити да се мачват /или както там се казва/.

Абсолютно! Имам усещането, че Ивка прекрасно го осъзнава и затова непрекъснато го тормози да са винаги еднакво облечени. Та да видят хората, колко са "един за друг", видиш ли.

Допълвам се относно Залия, за мен тя е напълно завършен егоист (пазаруването в мола и реакцията й след това) и който я вземе, тежко му!

Вече съм изцяло тийм Радо. Да, Николчето е първична, виклива и дразнеща, но той е готин, забавен и с чувство за хумор, и някак над нещата.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 12:36 от Crystal_Noir

# 607
За перхидролите се убедих, че ги бутат след играта с пъзел и думата Романс. Дори не се постраха да помислят върху въпросите, а Ивчето излезе и гордо каза, че думата е Романс.
Ми не ми допадат. А и не искам продукцията да диктува.
А ма нА.
А да да се допълня за Марийка, че ме напряга
Защо така се е филмирала тази жена всичко за нея е на живот и смърт. Ами каза ѝ Коцьо: забавлявай се. Но не!

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 12:41 от *Биле омайно

# 608
  • Sofia
Напъването на Марчето (за мен) е резултат от вътрешната й несигурност, неудовлетвореност и дълбоки комплекси. Тя сама си го каза, вечно изискваща, недоволна и мрънкаща, с мания да е винаги първа и на всяка цена.

# 609
Това е, защото няма правилна самооценка. Има се за повече, отколкото е. Затова са се и разбутали с КоцИ, сигурно и за него е смятала, че не ѝ е на нивото! А него в началото харесвах, после заради нея спрях, а сега почвам да го съжалявам вече... Посредствена на вид и на акъл жена е способна да съсипе и мъж, и семейство заради амбиции и преставата ѝ, че е принцеса - повече от другите и трябва да е първа, и заслужава повече от всички.

# 610
Залия ми е симпатична, дори бих казала хубава, но баш красива в никакъв случай.

ММ казва, че тя е хубава с грим, а без грим е направо грозновата. Фигурата ѝ също не му допада заради луфта, който има и мисли, че има силикон.

Но този сезон големи красавици няма. В лице Стела я намирам за по-хубава от Залия обаче. Никол на Радо ми харесва също в лице.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 15:06 от Telesilla

# 611
Мисля, че Ива и Герман се познават много добре и си изговарят нещата. За това съвпаднаха много от отговорите. Това не може да се нагласи, защото отговорите бяха разнообразни, т.е. не би могло да има стратегия или продукцията да им помага.
Нивото на Никол и Радо е много ниско, простички и нагли. Не знам как хората ги харесват и гласуват за тях.

# 612
  • Враца
Аз смятам, че от продукцията забраниха на жените да играят по стратегията ( да дават едни и същи отговори) и от там дойде разминаването.
Особено Боби колко беше озадачен и разочарован.

# 613
  • somewhere near the sea
Струва ли ми се, или Мария Игнатова доста е издула пазвата? И преди да ми кажете, че не ми е работа, искам да споделя, че много я харесвам.

# 614
Струва ли ми се, или Мария Игнатова доста е издула пазвата? И преди да ми кажете, че не ми е работа, искам да споделя, че много я харесвам.

И аз снощи я показвах на мъжа и му обяснявах, че като я погледнеш каква е слаба, без изразена талия и изведнъж едни гърди, която я правят широка в горната част и се получава дисхармония.

Иначе и аз я харесвам, винаги свежа и усмихната, не се заяжда за щяло и нещяло като Емо.

Общи условия

Активация на акаунт