💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 3)

• 48 503
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • Sunshine state
Мария да не е в ранна менопауза, че я избива на такова неприятно мрънкане? Ако винаги си е била така, не е на добре работата. Колко време Коцко ще удържи на това мрънкане? После уж замазва положението, но тия нейни злобни изблици са много напрягащи. Другото, което ми прави впечатление е, че много обича да говори за себе си и като цяло нещата да се въртят около нея. Завършен егоцентрик. Още от сутринта с кафето го почна с обясненията каква била.. 🤦🏼♀
Дано отнесат стълбата към у тях си, та да не си избива комплексите по телевизията. 😆

# 616
  • София
На мен и двете игри ми харесаха. Винаги когато има игри с въпроси за самите участници ми е любопитно, защото хем ги опознаваме, хем става и сеир.
Относно наговарянето, по-скоро се има предвид, че някои от участниците предварително са си изговорили ако има такъв тип игра как да играят. Аз и Иванка например участваме във формата. И се разбираме ако има игра с подобен тип правила и въпроси да играем еди как си. Например ако е много хубав въпроса, към най-близката ни двойка, ако е кофти въпрос, за най-неприятната ни двойка. Ако обаче въпросът не е нито едното, нито другото, но е лесен, очевиден си стреляме по логиката. Мисля, че Ивелина и Герман имаха подобна стратегия и много добре се бяха синхронизирали. Имаха две или три грешни отговора, но като цяло бяха много добре.
Стела и Дани имаха подобна тактика, ама в другата крайност. Само две двойки. Или Мария/Коци или Залия и Дидо. Минуса и плюса. По-лесно е на прима виста. Обаче има объркващи въпроси и Стела поддаде и логично не спазваше тази тактика. Дидо навреме я усети, а и вече беше дръпнал с чиповете, така че и той се справи добре.
Браво на Боби. Беше затруднен от Марияна, но с разумни залози и с рискови, когато беше сигурен дръпна.
Браво и на Радо. Той за малко да си вземе залога, като изцяло разчиташе на интуиция, защото нямаха стратегия.
И Коци заслужава поздравления. Даже той беше в най-лошо положение, защото имаха ясна тактика, но незнайно защо Мария реши да не я спазва и трябваше да мине половината игра, за да се усети Коци, че тя не вкарва стратегия, а си пише това което мисли. Ами отлично, ама да му го беше казала, ама то няма как, защото не им дават да комуникират преди игрите. Тъпо от нейна страна и изцяло нейна е вината, че днес ще си ходят.
Залия беше най-неадекватната от всички жени и трябваше те да са на телевизора, но се спасиха с много късмет.
Мария и Коци са на 90% пътници ако не си вземат играта днес.

# 617
Аз в момента гледам 😃
Мичка продължава да копае дъното.
Единственото мнение, което е меродавно за нея е само и единствено нейното собствено.
Новото й постижение да изкара мъжа си от контрол и да го накара да се разпсува 😃
В очакване съм на следващото й “постижение”.
Някой писа да им връчват стълбата, аз казвам да им връчват кошчето и със здраве 😁

Чатала/ чехъла на Ивелина след няколко години тотално ще затисне Герман, ако ме разбирате.

# 618
За перхидролите се убедих, че ги бутат след играта с пъзел и думата Романс. Дори не се постраха да помислят върху въпросите, а Ивчето излезе и гордо каза, че думата е Романс.
Ми не ми допадат. А и не искам продукцията да диктува.
А ма нА.

Не само това - след като Ивелина каза думата Романс, Мария веднага им каза, че буквата А не е в правилната дупка, а те едва три букви бяха поставили, не бяха наредили цялата дума, че да им каже Мария, че е грешна. Очевадно ги бутат във всяка игра и освен за победители, ги гласят и за любимци от гласуването на публиката.

# 619
Вече като видя кривата физиономия на Мария и изпитвам задоволство 😃

# 620
Герман е рядко добро момче, адски жал ми стана, че такова дебело злобче му е похабило времето. Ама нали знаете, хубавите ябълки, прасетата ги ядат. Буквално. Тя има отвратително отношение към него. Огромно самочувствие... отвратително е простовата.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 21:42 от КремонаЛиза

# 621
  • София
Паднах от смях с Никол..как го млатеше Радо с табелката по главата 😆 И на въпроса колко пиеш от 1 до 6, тя отговори 10... а какво пиеш -Всичко 🤣

# 622
Не, че нещо ама между леденото и замръзналото кралство има разлика. Издребнявам знам 😕

# 623
  • у нас
Никол много искаше да види "роднините", а като ги видя й стана лошо 😉

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 21:10 от Sinara

# 624
Аман от тези змии,честно!

# 625
Можеше и Мария ,да сложат в контейнера Joy

# 626
Щом Мария и Коци ги оставят накрая, значи те ще са с най-много верни отговори, ще станат първи и ще се спасят.
За съжаление...

# 627
  • у нас
Съмнява ме, те не са от това поколение да боравят с емотиконите както младежите.

# 628
За съжаление и аз смятам, че Мария и Коци може да са победители. (гледам малко назад).
Тук не е да поколение, емоджитата са лесни, 4 думички и веднага се сещаш кой е филма/книгата.

# 629
Дано са подсилили въжето на Мичка.

Общи условия

Активация на акаунт