“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №4

• 32 232
  • 818
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Много, много добра Роксана. В нейни води е и ги отвя. А сега де, за кого да гласувам?

# 691
Гримьорите и костюмарите са за пребиване тази вечер.
Все едно аз съм ги обличала и вапцала изпълнителите.
Страхотен и неподправен поглед на Цитиридис в началото на песента Simple Smile
Браво Рокси, още малко остана.

# 692
Засега съм за Нико. Но ще изчакам края. Роксана се справи много добре, но на моменти не можа да избяга от чалгийските извивки.

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 21:54 от #RAngelova

# 693
  • София
Много, много добра Роксана. В нейни води е и ги отвя. А сега де, за кого да гласувам?

За Нико. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 694
Вениамин се представи чудесно, но това е вечерта на Роксана

# 695
Уж Капките е предаване за имитации ,а се дават статични образи ,в които можеш да изпъкнеш само с пеене.
 Не знам как се справи Роксана с имитацията . Аз видях  жена, която изпълнява народна песен.

# 696
  • София

За Нико. Stuck Out Tongue Closed Eyes
До преди Роксана така мислех да направя. 😂

# 697
Не бях чула какво говорят и поглеждам и реших, че пее Звезди. Много си приличат с Недялка. Joy
Вениамин нещо много чувствителен все се обяснява иначе пее момчето.
Аз също си помислих , че ако се беше паднала на Звезди щеше да я направи без проблем едно към едно.
Буквално и аз си вдигнах погледа от телефона, викам къв е тоя металистки хрип в народна песен? 🤣🤣🤣

# 698
  • Stockholm
Не можах да гледам Цитиридис, но ви вярвам, че е бил неотразим Blue Heart
Роксана даде много чувства, но предпочитам Нико. Жалко за Ванката, че не оцели  тоналността, но си ми е слабост и се надявам поне да е някъде по средата. Чакам Дуета.

# 699
  • София
Дивна още от промото преиграва и прекалява с извивките. Пак ще е голяма мъка да се слуша.

# 700
"Сръбският ми е много трудно да го запомня, много ми е непривичен"или там как го каза. Това за балкански език, щото е американка сигурно и с английският няма проблем. Превземка.

# 701
На Дивна й било странно да пее балкански ритми Money Ти да видиш бре! Таз аристократка от....Албиона, примерно. Ма не и от Балканите.

# 702
  • у нас
Роксана ще грабне първото място май.

# 703
Я гле'йте как на Владо му бяха светнали очите като говореше за Лепа Брена и изпълнението...После не слушали хентелегенцията такава музика, абе бегайте, бе...

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 22:20 от 4everYoung

# 704
Дивна не може да пее направо.

Общи условия

Активация на акаунт