Случи ми се нещо странно..

• 257 342
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 780
преди 3 дни прочетох за прьв пьт темата,от тогава спя на включен телевизор и сьс завити уши,за да не чуя,ако някой ме вика   ooooh! и вьпреки голямия страх,който изпитвам,продьлжавам да ви чета. Whistling

# 781
По-назад в темата споделих, че сънувам падане на зъби. Мисля, че ако човек психически се настрои, че това е нещо положително, в моя случай - решаване на важен проблем, наистина ще се успокои и в бъдеще, нама да вярва на съновници, а на това в което иска да повярва.
Чела съм Пиер Дако и съм се убедила, че сънищата са индивидуални и не могат да се тълкуват със съновник. Например: сънувах, че ме ухапа змия, според съновника означава, че скоро ще зачена. Еми, мина повече от година и все още не съм.

Ухапване от змия не означава че ще заченеш. Смотан ти е съновника. Има универсални сънища които винаги означават едно и също и навсякъде по света. Интересно ми е настройките ти на положително тълкуване със зъбите дали ти помогнаха.
Смотан ще да е. Ама да не мислиш, че му повярвах. Освен това беше много реалистичен. Също като съня на братовчедка ми, която сънува, че й прерязват гърлото. Ей такива неща в съновниците не ги пише, ама да подчертая, че тя по него време беше операционна сестра.
Помогна ми, за мен беше знак, че ще реша важен проблем. И съм забелязала, че винаги когато съм в безизходица, нещо много ме тревожи и сънувам зъбите, после всичко минава.
Всичко е до психическата нагласа. Сънувала съм, че и вампири ме гонят, но не беше кошмар, даже доста забавно.

Последна редакция: чт, 15 май 2008, 17:51 от zorika

# 782
Абе,хора,как го виждате този "мъж"!?
Като човек от плът и кръв,или като сянка,или като духовете по филмите,или пък само усещате присъствие???
Не ви ли идва да викате,не се ли плашите...
Всички,които го "виждат" ,разказват случките така сякаш е нещо нормално...гледате се известно време,той изчезва и си заспивате пак...!!!
бррррр ooooh!

Аз съм я разказвала подробно и не искам да се повтарям. В никакъв случай не го възприемаш като нещо нормално. Аз след този случай доста време идвах на себе си, а иначе цял живот ще го помня все едно беше вчера. Минали са сигурно 15-тина години от тогава. А иначе, наистина след като изчезна заспах. Това беше някакво насилно заспиване. Ти не искаш и не можеш, а съня те дърпа невероятно. Все едно пришълецът ти е дал приспивателно и заповядал да заспиваш веднага. Аз едва имах сили да размърдам мъжа ми и да му кажа че има мъж в стаята и после съм заспала. Самото появяване, визуализиране на фантом отнема страшно много енергия и предполагам тя е била черпена тогава от мен. Човекът не изглеждаше като от плът и кръв, но беше добре визуализиран във всички подробности. Когато тръгна да се отдалечава забелязах, че е леко прозрачен, а после се разнесе точно като цигарен дим.

# 783
Моя пък изглеждаше съвсем истински и даже ми се стори, че е облечен с моя пуловер. Стерснах се в съня си, погледнах и го видях, мижах, отворих очи - пак беше там. Обърнах се на другата страна и заспах. Бях сама, нямаше кого да извикам, но сърцето ми щеше да изскочи. Случи се само веднъж, но не искам да се повтаря, досдно ми е да ме безпокоят, било то и духове.

# 784
И аз го видях след като се стреснах в съня. Сънувах кошмар. В кулминационния момент се събудих рязко и отворих очи. И той стоеше до леглото и ме гледаше. Сигурно той ми носеше кошмара или пък черпеше енергия от него, не знам... newsm78 Аз опитах да заговоря, но нямах сила да отворя уста. Тялото не ми се подчиняваше. Не можех да мръдна изобщо, та не да се обърна. Само мозъкът работи и очите. Огледах цялата стая за да се убедя че не сънувам. Бях много любопитна и го разглеждах. Изглеждаше много нормален, но нямам спомен с какво беше облечен. newsm78 Въпреки това на отдалечаване се виждаше че е някаква такава ефирна материя, а не плът и кръв. Не беше цветен като че ли. newsm78

# 785
Привет на всички пишещи. Много интересни неща прочетох и си мисля, че в много голяма част от тях има голяма доза истина. Всеки решава сам за себе си в какво да вярва.
Най-интересното, което ми се е случвало датира от преди 3 месеца. Около 2 седмици преди рождения ден на бившия ми приятел (който живее на другия край на света) го сънувах, че е в БГ и се разхождаме някъде сред природата. Подсъзнателно знаех, че се намираме в София, но нищо от заобикалящото ме не ми подсказваше, че е София. Споделих с една приятелка за съня и се похихикахме малко.
2 седмици след рождения ден бившият ми приятел ми изпрати sms, в който пишеше, че е сънувал, че е в БГ за рождения си ден и с него сме се разхождали някъде. Бях изумена от съвпадението. И до сега ми е доста странно. И хубаво, че въпреки голямото разстояние, има някаква връзка между нас пак макар и такава.

Хайде сполай ви.

# 786
Привет на всички пишещи. Много интересни неща прочетох и си мисля, че в много голяма част от тях има голяма доза истина. Всеки решава сам за себе си в какво да вярва.
Най-интересното, което ми се е случвало датира от преди 3 месеца. Около 2 седмици преди рождения ден на бившия ми приятел (който живее на другия край на света) го сънувах, че е в БГ и се разхождаме някъде сред природата. Подсъзнателно знаех, че се намираме в София, но нищо от заобикалящото ме не ми подсказваше, че е София. Споделих с една приятелка за съня и се похихикахме малко.
2 седмици след рождения ден бившият ми приятел ми изпрати sms, в който пишеше, че е сънувал, че е в БГ за рождения си ден и с него сме се разхождали някъде. Бях изумена от съвпадението. И до сега ми е доста странно. И хубаво, че въпреки голямото разстояние, има някаква връзка между нас пак макар и такава.

Хайде сполай ви.

Страхотно е това!

# 787
И аз го видях след като се стреснах в съня. Сънувах кошмар. В кулминационния момент се събудих рязко и отворих очи. И той стоеше до леглото и ме гледаше. Сигурно той ми носеше кошмара или пък черпеше енергия от него, не знам... newsm78 Аз опитах да заговоря, но нямах сила да отворя уста. Тялото не ми се подчиняваше. Не можех да мръдна изобщо, та не да се обърна. Само мозъкът работи и очите. Огледах цялата стая за да се убедя че не сънувам. Бях много любопитна и го разглеждах. Изглеждаше много нормален, но нямам спомен с какво беше облечен. newsm78 Въпреки това на отдалечаване се виждаше че е някаква такава ефирна материя, а не плът и кръв. Не беше цветен като че ли. newsm78

Съгурна ли си, че не страдаш от сънна парализа. На мен ми се е случвало няколко пъти да усещам присъствие в стаята и да виждам хора, че ме гледат и аз не мога да помръдна. След като прочетох за сънната парализа всички симптоми удивително съвпаднаха с преживяванието ми. Аз не искам да звуча скептично, но аз за себе си винаги първо търся логичното обяснение и след това, ако не намеря такова, започвам да се стряскам, че е станало нещо страшно.

# 788

Съгурна ли си, че не страдаш от сънна парализа. На мен ми се е случвало няколко пъти да усещам присъствие в стаята и да виждам хора, че ме гледат и аз не мога да помръдна. След като прочетох за сънната парализа всички симптоми удивително съвпаднаха с преживяванието ми. Аз не искам да звуча скептично, но аз за себе си винаги първо търся логичното обяснение и след това, ако не намеря такова, започвам да се стряскам, че е станало нещо страшно.

Извънтелесно преживяване се получава на сън. А аз тогава не сънувах и не спях. Бях абсолютно будна и в момента в който онзи се разнесе като дим, силата ми за движение се възвърна.
Всъщност, извънтелесните преживявания и сънна парализа са не по-малко уникален феномен от привидения в стаята ти посред нощ. Grinning Това се практикува съзнателно от хора с екстрасенсорни способности и се развива. Но при мен не става въпрос за подобно нещо. Аз не изпитвах страх когато го видях. Аз изпитвах огромно любопитство и го разглеждах. Той също ме погледа, после се обърна и тръгна. Стигна до нивото на прозореца в дъното на стаята, обърна се пак и се разнесе като дим. Не е имало повторно събуждане в онзи момент, нито пък съм се опитвала да се събуждам, т.к. си бях съвсем будна. Само проимах сила да разбутам мъжа си и да му кажа че има човек в стаята. Всъщност, не съм изпитвала страх и от факта, че не мога да помръдна (не че съм се опитвала, но опитах да го питам кой е, само че не става...). Всъщност не мислех за това, защото съзнанието ми беше заето с мисли този кой ли е. Разбирах че не е реален човек, но не го познавах и се чудех с добри намерения ли е въобще тук, а също си мислех, че трябва добре да го запомня, защото моментът е уникален. Grinning

А извънтелесно преживяване мисля че изпитвах веднъж на сън. Тогава "сънувах" как се отделям от тялото си в леглото и политам. Летях над града и беше невероятно и много красиво. Летях над моста и реката. Нощния град от птичи полет е нещо страхотно, а и самото усещане на полет е неописуемо. Чувстваш се велик и всевластен. Помня че учих някого да лети по едно време и му разказвах за техниката, успокоявах го да не се плаши. Laughing А когато трябваше сутринта да се върна в тялото си никак не ми хареса идеята. Влях се в тялото си което мирно си лежеше, станах тежка и се събудих, а като се събудих разочарованието че всъщност не мога да летя беше ужасно. Laughing

# 789
  • Linz
Сънната парализа е нещо подобно на сомнамбулизма. Първото е будно съзнание при спящ организъм, второто е обратното.

# 790
И аз веднъж сънувах, че летя и беше много готино. Не помня нито гледки нищо друго, само че беше супер приятно самото летене.  А другото невероятно нещо, което ми се случи веднъж да сънувам беше, че ходя по вода (Не ми се смейте  Embarassed). Спомням си само как стъпвам в/у водата тя се усеща твърда под краката ми и аз си мисля - "Мале то било супер лесно". Не ми се случвало друг път да сънувам това, а искам защото беше много готино...

Miss_independent, аз мисля че това, което сте сънували е проява на телепатия. Единия е искал много да бъде в Бълагрия на рожденния си ден, а другия е усетил това желание Simple Smile Супер е спред мен, че можем по този начин да сме свързани с близките ни хора.

# 791
И аз веднъж сънувах, че летя и беше много готино. Не помня нито гледки нищо друго, само че беше супер приятно самото летене.  А другото невероятно нещо, което ми се случи веднъж да сънувам беше, че ходя по вода (Не ми се смейте  Embarassed). Спомням си само как стъпвам в/у водата тя се усеща твърда под краката ми и аз си мисля - "Мале то било супер лесно". Не ми се случвало друг път да сънувам това, а искам защото беше много готино...

Miss_independent, аз мисля че това, което сте сънували е проява на телепатия. Единия е искал много да бъде в Бълагрия на рожденния си ден, а другия е усетил това желание Simple Smile Супер е спред мен, че можем по този начин да сме свързани с близките ни хора.

Не знам как с твоите полети, но моето не беше нормален сън като сън. Тялото си спеше на леглото, а душата ми бродеше по нощния град. Всичко беше толкова реално и истинско...никога не съм имала толкова истински сън. Можех да се окажа където поискам само като си помисля че искам да бъда там, а можех и просто тихичко и бавничко да летя и да се любувам на гледката. А гледката беше невероятна. Толкова пъти минавайки по моста съм се страхувала...От височината му и зловещата огромна река отдолу...А сега бях още по-високо от моста и не беше никак страшно. После като се събудих  много съжалявах че не полетях между небостъргачите. Laughing Сигурно щеше да е интересно. И можех вероятно да се окажа и в България ако поискам? И защо не поисках? Laughing Чакам с нетърпение втори такъв сън, но няма... Sad

# 792
Лелеееее  ooooh! ,сега вече ме е страх и от сянката ми....
И все пак...предполагам знаете за опита с вглеждането в образа на Исус и как после се появява на стената съвсем ясно.Не е ли възможно да е подобен експеримент на съзнанието ни???(имам предвид да сте сънували някой и при събуждане,образа да е бил запечатан в съзнанието)

Вярвам,че съществува паралелен свят,но някак си ми се иска да има логично обяснение за всичко това

Дано не се яви сега някой,за да ми докаже обратното  Praynig  newsm43

# 793
извинявам се много много много за офф-а, но си спомням, че съм срещала тема за тълкуване на сънища, а сега не мога да я намеря, може ли някой да ми прати линк, за да не спамя повече тази тема! Благодаря!

# 794
  • The new Earth
извинявам се много много много за офф-а, но си спомням, че съм срещала тема за тълкуване на сънища, а сега не мога да я намеря, може ли някой да ми прати линк, за да не спамя повече тази тема! Благодаря!

Ето я: Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=262862.0

Общи условия

Активация на акаунт