ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 4

• 54 987
  • 834
  •   1
Отговори
# 45
Аз нещо не мога да се ориентирам за Начална педагогика в Търново или Плевен. Задължителни ли са за кандидатстване изпитите по музика и физическо?
На едно място, чета, че изпитът по БЕЛ е 40 мин онлайн, на друго, че е присъствен...

# 46
Не пиша в темата, защото нямам време, но я посещавам и чета отвреме на време....Но сега се сетих да питам нещо - някоя от вас ще си прави ли сама поканите и тейбъл картичките за празненството, ако правите разбира се....ще помоля ако имате шаблон да ми изпратите или напишете каква ви е идеята и как смятате да я осъществите....благодаря

# 47
  • София
Canva върши чудесна работа за такива неща Wink Можеш да направиш всичко по свой вкус.Ние не планираме мащабни събирания, че да има нужда от тейбъл картички при настаняването

# 48
  • София
Картички за настаняване няма да правим.
Дъщеря ми си е направила дигитална покана, която разпратихме на приятелите. Не мога да кажа какво е ползвала, но е някакъв безплатен продукт с шаблони, достъпен онлайн.

# 49
  • Някъде в Европа...
Картичките - поръчах от Шейн, ще ми ги надпишат на пц познати..Покани виртуални - чакам синковеца да направи, но гостите са поканени устно вече. Етикетите за ракиените бутилки - фирма ще ги прави. Украсата на масата ние (поръчала съм покривки, тишлайфери, салфетки в два цвята, свещници и свещи), украсата на заведението и арката с балони - фирмата. Основните цветове ще са 3.. Друго, друго - питсх набора дали иска нещо за колата (номер, балони), засега не искал...

# 50
Ние ще се съберем само роднини и малко близки приятели. Нямам намерение да правим покани, да пишем табелки с места и т.н. Ще бъдем в заведението на една приятелка, тя скоро ме попита искаме ли украса, даже и за това не се бях замисляла.
А на самия му рожден ден, когато ще навърши 18 -на следващия ден, сме канени на бала на един от най-близките му приятели.

# 51
Някой регистрирал ли се е за отворените врати на уасг? Сега като отворих събитието, видях, че най-долу има линк да се регистрираш до 30.03. Линкът вече е неактивен. Та въпросът ми е: тази регистрация някакъв номер ли ти дава, или час, или група за обиколка?

# 52
Не дава номер. Аз направих регистрация на 31 март или 1 април, беше активен линка. Мисля че пише, че регистрацията е препоръчителна, а не задължителна.

# 53
Да ви споделя за табелките с местата. Миналата година за младежа изобщо не ни мина през ум за подобно нещо. Бяхме двайсетина човека, най-близките и не се сетихме. Оказа се пропуск - гостите идваха по различно време и сядаха където им хареса. Ами кофти се получи. До дядовците и бабите се паднаха млади хора и темите за разговор увиснаха. Дъщерята още там каза - трябваше да сложим табелки, защото гостите излязоха в градината и групичките по интереси се очертаха ясно. Притичваха до масите и не беше удобно. Тази година ще пишем табелки.

# 54
Ние освен че ще имаме малко гости, то те са достатъчно близки, че да си седнат по интереси, а ако не се сетят сами, да ги разместя по мое усмотрение Simple Smile но за повечко гости е практично.

# 55
  • София
Поканите и при нас са устни, табелки за маси уж нямаше да правим, но това, което казвате има резон. Всеки трябва да си знае къде е настанен, приятелите на наборката на една маса, бабите и роднините на друга, нашите приятели на трета. Ако всеки сяда, където реши, ще стане мазало.
Освен това е добре да има покани черно на бяло, за да няма излишни въпроси къде и кога е събитието и така 20-30 пъти.
Украсата мисля да я възложа на ресторанта, все пак не правят такива сбирки за пръв път. Балони, транспарант, нещо такова.

# 56
При нас всеки с всеки може да с говори, тъй като се познават добре помежду си.

# 57
При нас всеки с всеки може да с говори, тъй като се познават добре помежду си.
                   То и ние така си мислехме, но 17 годишен младеж до баба си !!! Ами не се получи точно както си го представяхме! Бяхме най-близките и се познаваме повече от очакваното. Yum Извън фамилията бяха само кумувете и две приятелски семейства, които познаваме отлично.

# 58
за табелките-ние също имахме малко гости, роднини - за жалост никакви, малко приятели на младежа.
Повечето гости се познават, защото са дългогодишни приятели. Но въпреки това, имсше и такива, които са бегли познати. Не е въпросът само в интересите. Но ако се случи някоя двойка да закъснее повече, възможно е да се окаже, че няма места едно до друго и после се налага разместване, не е приятно. Нищо сложно няма сами да си направите табелки, а после само да ги дадете за разпечатване, ако нямате цветен принтер. Аз съм писала, направих ги като книгоразделител.
При нас-младежът и децата бяха на една маса (казвам деца, защото имаше и дете на 8г),ние с мъжа ми,съседите ни(които не познаваха никого, само един гост бегло) и две сами приятелки-на нашата маса и останалите гости-на трета. Най-интересно е, че повечето от гостите интуитивно се насочва ха към определеното място.

Лек гаф-взех си разпечатаните табелки, преброих ги набързо, оказаха се повече, бях си поръчала и няколко празни. От офиса ми направили малко повече, да си имам. И едва на другия ден, малко преди да ги подредя, забелязах, че за двама от гостите няма табелка с имена. Хайде, търси черен флумастер и човек с хубав почерк, да ги надписва. Обаче те го приеха като нещо забавно.

# 59
  • Някъде в Европа...
Да ви споделя за табелките с местата. Миналата година за младежа изобщо не ни мина през ум за подобно нещо. Бяхме двайсетина човека, най-близките и не се сетихме. Оказа се пропуск - гостите идваха по различно време и сядаха където им хареса. Ами кофти се получи. До дядовците и бабите се паднаха млади хора и темите за разговор увиснаха. Дъщерята още там каза - трябваше да сложим табелки, защото гостите излязоха в градината и групичките по интереси се очертаха ясно. Притичваха до масите и не беше удобно. Тази година ще пишем табелки.
Точно по тази причина, това е първото нещо, което направих..Предварително и си изрязах бележчици с имената и ги размествах, за да наглася най-удачното подреждане 😀, почти съм готова..(малко ми се размести първоначалната идея, защото едните приятели потвърдиха, че ще са без деца)..
Единствено няма да има номера под няксква форма на самите маси и статив на входа на заведението с обозначения на масите и списък кой на коя е, не сме толкова много хора, въпреки че масите са 5. Ще казваме към коя да се насочат.. Иначе има чудесни предложения и за стативи и платна с надписи, дори огледални...
Заведението при нас не предлага по-специална украса, вкл и за масите (аз искам определени цветове покривки и тишлайфери), обърнала съм се към фирма...

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 13:48 от AIR

Общи условия

Активация на акаунт