ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 4

• 51 119
  • 834
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз от вас разбрах, че не са във ваканция. 😅
Пинеделниците не ходят много на училище.

# 31
  • София
Благодаря за новата тема!
И нашите имаха пробна днес. Мина последната родителска, беше ми по-емоционално отколкото очаквах. Костюмът си го избра сам, без много обикаляне и мислене. Успех в предстоящите предварителни изпити! Flowers Four Leaf Clover

# 32
  • София
Благодаря на Бети за темата! Само хубави новини и тоалети да споделяме.

При нас минаха втора пробна по БЕЛ миналата седмица, тази не учат. Като гледам са поприключили с училището, взеха да се нижат оценки по всичко.

# 33
Тази седмица имат подготовка и пробни ДЗИ. Радвам се, че не ги пропуска.

# 34
Благодаря за новата тема.
Вчера тръгна за училище по същото време, в което аз тръгнах да работа. По едно време ми просветна, че брат му е във ваканция и му звънях да го питам дали се е объркал Simple Smile
Толкоз съм в час с всичко .

# 35
  • София
Утре ще е пробният ДЗИ по математика. Интересно ми е и на мен какъв ще е резултатът там - заради цялата неадекватна подготовка последните 2 години (почти отсъстваща такава в училище).

# 36
  • София
Дъщеря ми днес е на пробна матура по Химия в училище, вчера беше по БЕЛ, утре по Мат (макар, че не я е писала като втора матура, трябва да се яви, защото ще е със статута на класно). Изобщо прекрасна ваканция кара..., ама поне и времето е кофти.

# 37
  • Пловдив
На моят син пробната матура по БЕЛ е утре след часовете. Никаква ваканция нямат, дори и пробните им са след часовете, а аз си мислех, че поне този ден няма да учат.
Още малко и приключват. Оммм....

# 38
На сина ми пробната матура по БЕЛ също е утре.
Иначе те нямат ваканция, официално от 4ти до 6ти е ваканцията за 12ти клас. Тоест имат един почивен ден, че за мен събота и неделя са им почивни дни.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 11:40 от ~Боряна~

# 39
  • София
Краят на учебната година е 15 май за 12 клас. Не остана.

# 40
  • София
Дъщеря ми се подготвя за два доста обемни предварителни изпита в края на месеца, цялото й време и внимание отиват за тях, матурите ще й дойдат на дневен ред след това.
Да е здрава, и това ще мине!

# 41
  • Пловдив
Frau B.  синът ми ще е на същите предварителни, въпреки че не се бори за София. Ще се яви само за проба да се бори със стреса и да може по-лесно да си разпредели времето на изпита. За съжаление в Пловдив няма предварителни.

# 42
По химия и биология ли е това?

# 43
  • Пловдив
По химия и биология ли е това?
Да 😉

# 44
Здравейте,
нашият бал е на 80% подготвен. Wink

Днес беше пробната матура по БЕЛ, писала пък да видим.

Девойката ми говори за МВБУ, клона в София. Някой може би да сподели впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт