ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 4

• 55 123
  • 834
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата, Бети!
Както съм спокойна и изведнъж - страх ме хваща.
А догодина в коя тема ще пишем?
                 В темата за студенти първи курс! Yum

# 16
Благодаря за новата тема, Бети!
Късметлийска да е!🍀🧙‍♂️

# 17
  • Отвъд алеята зад шкафа
Благодаря за темата.

Ние решихме да си направим екскурзия през пролетната ваканция на малката, та и каката намаза.

# 18
  • София
Тая седмица при нас ще я пишем дъждовна като гледам в училище .Отишла е за два часа,не е имало учители,а и  е било студено в стаите.Првдипреди ме че утре няма да ходи категорично.Само да се разхожда няма смисъл...Ще си учи вкъщи каквото има

# 19
  • София
Не, имам предвид квотата, която има ТУЕС към ТУ, с която приемат по успех от дипломата не по-малко от 5.00.
А вероятно може и с оценката от дипломната си работа да кандидатства.
Няма да има над 5.50. Доколкото знам, по този критерий те приемат, която специалност си писал като първа желана. За оценката от дипломната защита не беше взето решение на послената РС. Не знам вече дали има отговор от ТУ, дали ще я приемат като оценка за кандидатстване. Никъде в правилника не го пише засега. Изискването беше да има оценител от ТУ в комисията, за да се приеме, но течеше все още обсъждане. Така или иначе, няма да разчитаме на нея, ако случайно може, би било само бонус.

# 20
Благодаря за темата! Много късмет, здраве и спокойствие!

# 21
  • София
Май това ще е последната ни училищна тема, благодаря за подготовката и.
Успех на всички кандидат-студенти. Heart

# 22
И нашите днес имаха пробна матура, ЛИС е писала моята, само тя, другите есе. Вазов се е паднал, Паисий

# 23
  • София
Явно масово днес е имало пробен ДЗИ.
Също и при нас.

# 24
И моят днес е правил пробна матура по БЕЛ в училище. Не знам как е минала, какво е писал. Беше буреносен облак сутринта, мяташе светкавици на обяд, когато замина за урока в школата по математика.
Когато е кисел, с него не може да се говори.

# 25
И аз да се запиша в новата тема. Бети, Heart

И нашите днес правиха пробно дзи бел, а утре са на пробно дзи 2, което определено ми е по-любопитното от двете.

# 26
При дъщеря ми ще е в сряда.
Хич не е във възторг от това ЛИС, не обича литература и й е много трудно.
Но за есе казва, че е изключено да пише.
Имате ли препоръки за някое хубаво помагало, за ЛИС?

# 27
  • Някъде в Европа...
Благодаря за новата тема! Само празнична да е!

Моето си било свикнало 11 год. по това време да е ваканция 1 седмица и нямало да разваля традицията точно в 12 клас...Та, тази седмица е дъждовна 😀...Вероятно ще се разходи с колата да види прабаба си и без това се чуди само накъде да кара из страната...
Не знаел нито дали са правили класни, нито кога ще са (аз няма откъде да разбера, нали са с Админ плюс), за пробни ДЗИ - съвсем...Има-няма още 2-3 седм.макс да влезе в клас - има още и от дните по семейни причини...

# 28
  • Стара Загора
Благодаря за новата тема.
При моичкият в сряда е пробната матура по БЕЛ. Традиционално, мързеливо щял да пише есе. Вчера си говорихме...казах му, че това е нож с две остриета...но мързела си е мързел.
Иначе ходи уж на училище, но не карат повечето часове, та почти е ваканция.

# 29
  • София
При нас пък няма пробна матура. Но пък имаше класно по руски….

Тези 4 дни като са сами в цялото у-ще са сутрин вместо обичайното следобед.

Общи условия

Активация на акаунт