ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 4

• 56 629
  • 834
  •   1
Отговори
# 555
Пишат, пишат. Направо вече откачам, като видя съобщение от школото.
Те оформени, но отсъствия и закъснения валят Joy

# 556
  • София
Здравейте, имам питане.
Имам смътен спомен, че на снимката за дипломата трябва да са облечени със светла дреха, правилно ли си спомням? Обяснението беше нещо такова: да може да се чете мокрия печат върху края на снимката, който ако е върху тъмен фон, няма да се вижда добре.
Някъде съм го чела, но сега не се сещам къде и какво, може и за чужбина при легализирането да беше?!
Някой с опит?
Има ли проблем, ако блузата е тъмна (не черна)?

# 557
При нас беше задължително да е с бяла риза от униформата и заради този печат.

# 558
При нас нищо не са казали за светла дреха.

# 559
При нас класната е подчертала да се снимат с официалната униформа  - риза с вратовръзка, ризата е светлосиня

# 560
Нищо не са казали и на нашите, с черно се е снимала моята

# 561
  • София
Още няма при нас зор за снимките. Поне моят синковец не е разбрал. Може ли все пак, наборите от ТУЕС ако са свели подобна информация, да напишете тук да го побутна да се снима.

# 562
Да, логиката за светлата дреха е да се чете печата.

# 563
  • София
Това е логиката, но всъщност няма никакво значение. Никой и никога няма да им направи проблем, че част от печата не се чете. Няма и на какво основание да им направи такъв. Голямата ми дъщеря е с черно сако и черна, спусната отпред коса на снимката в диломата, малката е със светло сако, но пак с тъмна коса, спусната отпред баш на мястото на печата. Та, не го мислете толкова това.

# 564
  • Някъде в Европа...
Наборът каза, че когато му покажат защо не трябва, тогава ще занесе други снимки - ще дава с черни дрехи, защото такива има вкъщи, нямало да ходи пак дасе снима, я?!

# 565
Класната ни е казала, че няма проблем

# 566
  • София
Единственото изискване е, снимката да е матирана. Цветът на дрехите е без значение.

# 567
Подарък подариха на класния като го каниха - часовник, но събираха за още 2-3 учители пари за подаръци.
По наше време пък всеки си канеше класния, а сега канят всички, които са им преподавали.

# 568
  • София
Не навсякъде канят всички учители.Все пак трябва да поемат и кувертите на поканените ,а те не са никак евтини.Макар че чувам за поканени и хора от училища ,които не са сред учителския персонал .Всеки си преценява.
Вчера беше нашето изпращане.Беше много хубаво и емоционално.Прекрасни млади хора, щастливи и весели.Веселбата продължи до преди малко 🤪 След официалната част в училище минаха за последно през класната стая,оттам отидоха на гости на класната,която го беше поканила в дома си.Там са й поднесли подаръка,споделили са емоции,говорили са си ,черпили са се и са се веселили.Изкараха там целият следобед.Вечерта се прибра колкото да се приготви за дискотека, която си бяха организирали с доста съученици от випуска.Утре вечер пък имат резервация за някаква кръчма.Абе, празнуват на макс Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 06:37 от sssani

# 569
Еха, хубави емоции има около завършването, а от 33ег, нищо, в понеделник ги събраха всички което си беше чудо за тази година, за да върнат учебниците и аз се надявах да им дадат тези бележки за матурите и да се види в кое уч-ще е, но уви. Било рано! Дано поне ден преди матурата да разберем къде ще е! Изпращането е планирано за този петък, но никой не им казва час и място, щяло да вали и май щяло да е в учителската стая... нямам думи. А в колко часа ще се събират пред ресторанта, също никой не знае. То има време... първо да се разбере къде ще е матурата. Организация нула.

Общи условия

Активация на акаунт