ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 4

• 56 603
  • 834
  •   1
Отговори
# 660
Мина и нашето изпращане в училище. Имаше някоя и друга сълза, малко дъжд, но дано им върви по вода.
За бележката сина ми каза, че в понеделник ще им ги раздаде класната и няма такава. Дано наистина е така, а не я е бутнар някъде и да я е забравил тотално.

# 661
  • София
По регламент тези бележки трябваше да бъдат раздадени на  всички със заявяването на матурите през февруари.Там се съдържа кода и паролата за достъп до системата.В училище отделно ще дадат и на хартия  това, което вече се вижда в сайта с въпросния код като инфо. И пак там ще дебнем за резултати после...

# 662
  • София

Надявам се в 22-ро да има добра техника. АЕ е там.

Момичета, има ли тук французойка да ми каже правилно ли превежда Гугъл?
Скрит текст:
Винаги ще бъдете в нашите сърца.
Tu seras toujours dans nos cœurs.
Хванах се да направя нещо за любима учителка и да не се изложа.
Скрит текст:
Vous serez pour toujours dans nos cœurs
Това е правилно, но не мисля, че е адекватно, защото тази фраза обикновено е пограбална и изобщо изразът със завинаги в сърцата ни и на английски върви повече по надгробните плочи

# 663
  • софия
Ох, сега ме хвърли в джаза с коментара 🙃 В израза е вложен само положителен смисъл, не знаех за особеността.
Ще мисля още значи.

# 664
  • София
Ох, сега ме хвърли в джаза с коментара 🙃 В израза е вложен само положителен смисъл, не знаех за особеността.
Ще мисля още значи.
Ето линк с идеи:

https://blog.xoxoday.com/fr/workplace/thank-you-message-for-teacher/

# 665
  • у дома...
Току-що в Школо нашите ги питат, ако продължи проблема с транспорта в София, дали имат алтернатива за придвижване или няма да могат да стигнат до училищата за ДЗИ. Вероятно правят някакво проучване. Не ми се иска да предполагам какви решения ще вземат.

# 666
  • София
Видях разпределението - по БЕЛ е в НФСГ, ама то не е ли затворено за ремонт?

Отвориха го преди 2 седмици. Работи си вече нормално, така че няма да има проблем с матурите.
Успех на детето! Simple Smile

# 667
Току-що в Школо нашите ги питат, ако продължи проблема с транспорта в София, дали имат алтернатива за придвижване или няма да могат да стигнат до училищата за ДЗИ. Вероятно правят някакво проучване. Не ми се иска да предполагам какви решения ще вземат.
плашат ме идеите им Joy просто ме плашат Joy засега бях приела достатъчно лошия късмет на училища, но сега ако забъркат още нещо, не знам.

# 668
  • София
Не могат да отложат ДЗИ.
Ще ми се да мисля, че е по-вероятно от училището да правят проучване, за да могат на добра воля да помогнат с транспорт, ако някой се нуждае. При нас няма такова съобщение до момента.

# 669
На много места питат, явно е организация на мон или руо. И нашата класна ги пита.

# 670
  • у дома...
Не могат да отложат ДЗИ.
Ще ми се да мисля, че е по-вероятно от училището да правят проучване, за да могат на добра воля да помогнат с транспорт, ако някой се нуждае. При нас няма такова съобщение до момента.
И на мен така ми се ще да мисля, но класната твърди, че от МОН били питали. Ще видим.

# 671
  • София
Е, не, абсурд би било да отложат ДЗИ. То трябва направо за юни да ги сложат. Кога ще се проверяват, кога ще излизат резултати, кога ще се съставят дипломи, има срокове за кандидатстване в университетите... Няма как просто.

# 672
По-вероятно ми се струва да си мислят дали да не пуснат няколо училищни автобуса из града, особено в квартали, където няма метро.

# 673
  • София
И класната на набора изпрати спешно съобщение с молба за бърз отговор, защото до края на деня трябвало тя да върне към МОН.

# 674
  • София
Няма как да се предвиди дали през юни няма да реши да стачкува например софийския зоопарк - с шествие на лъвове и тигри по улиците.
Няма никаква теоритична възможност да се отлагат матури. Поне по моята логика.

Общи условия

Активация на акаунт