ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 4

• 55 126
  • 834
  •   1
Отговори
# 690
Да не забравяме,е София не е България. ДЗИ е изпит за цялата страна, струва ви се невъзможно да се променя датата или часа. Иначе и в школо са им написали, че бележките ще си ги получат в понеделник. Въпрос как ще стигнат няма. Ако е по-завъртяно или далечно училище смятам да се придвижи с такси. В тези неуредици не ми се рискува да изпусне матурата по БЕЛ и да остане без диплома.

# 691
Може и да оставят децата в училищата им, а да разменят квесторите.
Но съм сигурна, че на никой не му дреме за децата.
Това няма как да стане, особено за 23.05. Пък и децата не учат гимназия в кварталното училище, че да е гаранция, че ще е удобно.

# 692
Аманда, можеш да си заявиш такси от предния ден.

Ако го отложат за по-късен час девойките с бал на 23.05 съвсем ще го закъсат.
Нашето училище също са тогава.

Разпределението при нас
ДЗИ 1 - НГДЕК
ДЗИ 2 - 2 АЕГ
ДЗИ 3 - вечерна гимназия "Отец Паисий"

# 693
  • София
Внимавайте с такситата. Тези дни всички приложения за таксита пищят, че не могат да осигурят коли за клиентите си. Пробвайте да си го осигурите от предния ден и имайте резервен вариант.

Spark също е вариант.

# 694
Внимавайте с такситата. Тези дни всички приложения за таксита пищят, че не могат да осигурят коли за клиентите си. Пробвайте да си го осигурите от предния ден и имайте резервен вариант.
Аз снощи се обаждах за днес сутринта и ми казаха, че не могат да ми гарантират точен час, можело да има закъснение. Дойде си навреме таксито, пристигна си детето, но следобяда се опитах да поръчам такси, че валеше и се притеснявах да не му намокри китарата, въобще не успях да се свържа, та се прибирах на прибежки до метрото.

Въобще получи се една закъсвация и то провокирана умишлено. Не съм фен на кмета, обаче тоя репресивен политически апарат, на който го подлагат просто е твърде арогантен.

# 695
  • Варна
Моят син се оказа голям късметлия - едната матура е в неговата гимназия, а другата  в съседство . И от двете го делят един подлез разстояние.😀 За МГ Варна става въпрос.

# 696
  • Някъде в Европа...
Аааа, какво отлагане на ДЗИ?! Няма да обърквате цялата страна, ей 😀
Ние в провинцията си го искаме, че само дипломата ни остана да представим в университета, без значение написаното в нея..Ако има как и утре да е, да минава и заминава..😀, че морето го викало 🤣
Разпределението - цял ден чаках на работа наборът да ми прати кода така и не ми го прати, защото не го вълнувало къде ще е..Сега се прибрах, видях и аз му пратих инфото, че той вече е отишъл на работа преди 1 ч...
ДЗИ 1 - на кофти място заради паркирането (а той ще държи да си ходи с колата), но пък много живописно, иначе на около 20 мин пеш от вкъщи през Центъра
ДЗИ 2 - в училището, в което беше до 7 кл. 😀, в квартала на баба му и дядо му, горе-долу на същото разстояние пеш..Едното е по надолнище, другото е по нагорнище, ние живеем по средата на двете 🤣
Доволна съм..
Май само родителите се вълнуваме къде ще са им изпитите 🤣

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 17:44 от AIR

# 697
О, и децата се вълнуват. Масово имат ноут в иг да се питат кой къде Simple Smile

# 698
Вариант за придвижване е и - помощ от приятел. Всеки има близки и познати, съседи с коли. Не мисля, че някой би отказал в такава ситуация. Не могат да се комбинират с една кола  познати деца, защото са в различни у-ща и в различни квартали на София..

# 699
  • София
Ако бяхме в друго населено място вероятно нямаше да има вълнения от този тип и притеснения, които имаме  не без основание сега... Wink Ама колкото и на на централно място да живея, 23 км ни делят от изджурканото училище.Пеш не става и за най-големите ентусиасти Wink
Така или иначе , независимо от цената, вярвам че всеки ще намери начин да обезпечи безпроблемното акостиране на отрочето в избраното училище.Ще си останем само с нервите и спомените за поредното препятствие.
Да минават тия матури, да се  оправи и времето , че наистина е време да мислим за нещо  хубаво.Като море

# 700
  • София
С толкоз коли в София, да не могат да се закарат едни деца до училище...

# 701
  • у дома...
Не всеки има кола.
В едно от столичните училища са попитали децата ако заради стачката не могат да се предвиждат, сега през май ли ще се явяват или през август. Пълен абсурд!

За изпращането поръчах такси от предния ден два часа преди часът на събитието. Вероятно и за ДЗИ ще направя така. Кофтито е, че второто ДЗИ е в Люлин, но доста далеч за да тръгнем пеша.

# 702
  • София
Вариант за придвижване е и - помощ от приятел. Всеки има близки и познати, съседи с коли. Не мисля, че някой би отказал в такава ситуация. Не могат да се комбинират с една кола  познати деца, защото са в различни у-ща и в различни квартали на София..
Вариант 2 - преспиване у приятел, живеещ близо до училището..Joy

# 703
  • Някъде в Европа...
Аааа, какво отлагане на ДЗИ?! Няма да обърквате цялата страна, ей 😀
Ние в провинцията си го искаме, че само дипломата ни остана да представим в университета, без значение написаното в нея..Ако има как и утре да е, да минава и заминава..😀, че морето го викало 🤣
Разпределението - цял ден чаках на работа наборът да ми прати кода така и не ми го прати, защото не го вълнувало къде ще е..Сега се прибрах, видях и аз му пратих инфото, че той вече е отишъл на работа преди 1 ч...
ДЗИ 1 - на кофти място заради паркирането (а той ще държи да си ходи с колата), но пък много живописно, иначе на около 20 мин пеш от вкъщи през Центъра
ДЗИ 2 - в училището, в което беше до 7 кл. 😀, в квартала на баба му и дядо му, горе-долу на същото разстояние пеш..Едното е по надолнище, другото е по нагорнище, ние живеем по средата на двете 🤣
Доволна съм..
Май само родителите се вълнуваме къде ще са им изпитите 🤣
Поправям се 😀 - имало къде да паркира 😀, там където паркирали всички, учещи в това училище..пак ще спи до последната минута 😈

# 704
  • София
Точно и Сани каза, че всеки има познати с коли. Или сме станали много асоциални.

Общи условия

Активация на акаунт