Сайт с игрички и хубави награди - 3 серия "EКСПЕРТИ" :))

• 16 874
  • 311
  •   1
Отговори
# 195
  • до морето
Утре ще играя 10 ниво на Sinkyfrog's Ark стискайте ми палци.И да ви кажа да не се надявате да спечелите джакпота на тази игра ,гледах хронологията на спечелилите- всеки ден някои го печели ,а това означава ,че играят платено.

Някои играл ли е 8 ниво и на горе на Blazing Flames?Аз стигам до 8 и все падам в дупките.

Четох че точките на Paintball се нулират всеки месец и явно този с най -много точки печели нещо.В момента този на първо място има 9642 точки  #Crazy,така че и тук не може да се печели джакпот.

На основният ми акуант днес си купих принадлежности за 2 игри.Едната е  за Sinkyfrog's Ark и като я натисна ми показва като скочи жабата къде точно ще се приземи  Grinning много е готино.А втората е за градинския заек и ми дава 1 минута бонус Mr. Green ,надявам се да мога да стигна до финала с нея.

# 196
Да се оплача:-(( Така се получи, че втора вечер (сутрин)по това време стигам до сайта и той е в профилактика:-((Което ме навежда на мисълта, че е всеки ден по това време, което изглежда логично... при сайт с такава посещаемост... По това време и няма нормални хора пред компютрите, освен нощно работещи...

# 197
  • Варна
И аз точно затова се ядосвах...

# 198
Утре ще играя 10 ниво на Sinkyfrog's Ark стискайте ми палци.И да ви кажа да не се надявате да спечелите джакпота на тази игра ,гледах хронологията на спечелилите- всеки ден някои го печели ,а това означава ,че играят платено.

Някои играл ли е 8 ниво и на горе на Blazing Flames?Аз стигам до 8 и все падам в дупките.

Четох че точките на Paintball се нулират всеки месец и явно този с най -много точки печели нещо.В момента този на първо място има 9642 точки  #Crazy,така че и тук не може да се печели джакпот.

На основният ми акуант днес си купих принадлежности за 2 игри.Едната е  за Sinkyfrog's Ark и като я натисна ми показва като скочи жабата къде точно ще се приземи  Grinning много е готино.А втората е за градинския заек и ми дава 1 минута бонус Mr. Green ,надявам се да мога да стигна до финала с нея.

Как си ги купи тези принадлежности ... с бъбзсчета ли ?

# 199
Имам 7.77 бпз и не ми отваря нищо Sad
Когато направиш 7,77 буби трябва да отвориш  "Coctail" и като го изтриеш има три зайчета и ти изписва,че си отворила новата игра.Аз бях на 17,74 буби,но вече бях изиграла коктейла.Имах още три неизиграни игри,но незнаех по колко точки ще ми дадат и дали няма да мина 17,77 и затова не посмях да ги изиграя.На другия ден играх първо на "Paintball" и от там ми даде точно три точки,отидох на коктейла,изтрих го и долу имаше три зайчета и ми изписа,че съм отворила нова игра.Сега всеки ден имам право да играя на нея,ама тя не дава много точки.

# 200
  • Русе
На Now Boarding ми даде цели 2 бъбс Grinning

# 201
  • до морето
Принадлежностите се купуват с бъбзчета по 2.00 В за всяка.Във форума в раздел игри е показано коя за какво е ,ако искате разгледаите ги.

Вижте какво намерих http://www.prizee.com/demo/diaboloice.html тук можете да се опражнявате за играта.Бубзчетата са нереални ,няма да се добавят в ковчежето ви.

Последна редакция: вт, 10 апр 2007, 04:34 от Royzi

# 202
Нямаше ни 10-тина дни и не мога да ви изчета  Crazy Мъжът ми превъртя самолета, мислех, че си е направо невъзможно  Party Иначе играем всеки ден на Scratching-а с 3 акаунта, но досега не сме спечелили  Tired Играем и на Yacado за МаксПак, ама този сайт ми е толкова противен, че няма накъде повече, то няма други такива грозотии  Sick Честито на всички спечелили   bouquet На останалите - не губете кураж за другия тираж  Mr. Green

# 203
Егати!  Shocked На акаунта на който сме играли най-малко дни /21/ току що ми даде Силвър Ранк  Rolling Eyes Що така?  newsm78

# 204
Да се оплача:-(( Така се получи, че втора вечер (сутрин)по това време стигам до сайта и той е в профилактика:-((Което ме навежда на мисълта, че е всеки ден по това време, което изглежда логично... при сайт с такава посещаемост... По това време и няма нормални хора пред компютрите, освен нощно работещи...

Отговора всъщност е: "Careful! The daily server update will take place at 4.a.m. The access to the site will therefore be interrupted for about one hour. Minutes before the update takes place, we strongly advise you not to start any games. Thank you for your understanding! "

# 205
Егати!  Shocked На акаунта на който сме играли най-малко дни /21/ току що ми даде Силвър Ранк  Rolling Eyes Що така?  newsm78
Ми това е хубаво, какво се шашкаш:-)

# 206
Ми това е хубаво, какво се шашкаш:-)

Не се шашкам, ами се ядосвам, че на другите акаунти не ми е дал  Mr. Green

# 207
А освен на 3-ия ден кога пак ще ми даде Макс Пак?

# 208
# 209
  • до морето
Би ли казала как играеш на тези игри ,на мен не ми даде точки за начало.

Общи условия

Активация на акаунт