Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 91

• 29 032
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте мами в седмица 10+4 дни съм преглеждат ме вагинално всеки път описно ли е ?
Може ли да е защото имам хематом и по хубаво се вижда ?

# 481
Не е опасно, мен до 12 г.с. ме преглеждаха така.

# 482
Не е опасно, мен до 12 г.с. ме преглеждаха така.
Не е проблем за бебето ?

# 483
Здравейте мами в седмица 10+4 дни съм преглеждат ме вагинално всеки път описно ли е ?
Мен ме гледаха до 12 седмица вагинално. Така се виждало по-добре. Няма страшно, на бебето нищо му няма.

# 484
Лекарят ви,не ви ли каза ,че не крие опасност за плода?
В ранна бременност образът през корема не се вижда толкова ясно,както с вагинален ехограф.

# 485
Започнаха да ме гледат през корема още в 6седмица и 4 ден и се видя абсолютно всичко (ембрион и пулс). Може би зависи от апаратурата.

# 486
Има значение и апаратурата и лекаря. Различните доктори имат различни предпочитания. Това е като пълния мехур при феталните - част от лекарите искат да е пълен, а друга да е празен

# 487

Тази смимка добре ли е за 10 седмица ?

# 488
Mareshkahfjjjjsk,добре е,отговаря си за седмицата.

# 489
  • София
Няма страшно от вагиналните прегледи.Наистина се вижда по-добре и в началото така се преглежда.

# 490
Няма страшно от вагиналните прегледи.Наистина се вижда по-добре и в началото така се преглежда.

А 10 седмица и 5 дни  кой месец е от брменост 2 или 3

# 491

А 10 седмица и 5 дни  кой месец е от брменост 2 или 3
Трети лунен месец и трети календарен. Лунните месеци са винаги по 4 седмици, а календарните имат разминавания.

# 492
Дами, какъв беше пулса на вашите ембриони в 11-12 г.с. Преди няколко дни в 11+1г.с пулса беше 164. Не е ли висок? Притеснявам се дали няма нещо. Лекарката не каза нищо освен, че плода си отговаря на размерите за седмицата. По принцип аз съм с висол пулс 80-95.

# 493
Дами, какъв беше пулса на вашите ембриони в 11-12 г.с. Преди няколко дни в 11+1г.с пулса беше 164. Не е ли висок? Притеснявам се дали няма нещо. Лекарката не каза нищо освен, че плода си отговаря на размерите за седмицата. По принцип аз съм с висол пулс 80-95.
На първата фетална морфология бях 12 г.с. и 2,3 дни, тогава пулсът му беше 165. Нищо не ми каза докторът по повод това. Случвало ми се е дори и да е по-висок, но не мога с точност да кажа, коя седмица е било. Според мен няма повод за притеснение.

# 494
Аз не си спомням колко беше при нас, но знам, че с АГ коментирахме, че бебетата са с по-висок пулс. Ако имаше нещо притеснително щяха да те пратят при специалист.

Общи условия

Активация на акаунт