Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 91

• 28 367
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Момичета, кои медицински центрове (без Маркос) бихте препоръчали за БХС - ехографско и кръвно изследване?

# 736
Аз ходих в Шейново при д-р Галева и съм доволна.

# 737
На мен АГ ми препоръча или марк0вс или 0скар клиник. Ако не е тайна, защо не искате да е марк0вс?

Момичета, кои медицински центрове (без Маркос) бихте препоръчали за БХС - ехографско и кръвно изследване?

# 738
И на мен тях ми казаха. Аз не съжалявам за Марковс, две фетални и една ехокардиография и БХС и съм много доволна от отношение и всичко.

# 739
Аз също съм много доволна от Марковс, втората и третата ФМ ги правих там. д-р Димитрова е разкошна! Има супер точна ръка, прогнозира, че ако малката се роди доносена, м/у 38 и 40 г.с., ще тежи между 2800 и 3200 гр. Детето се роди в 38+3 и тежеше точно 2800гр. Това е само едно от нещата, които ме впечатлиха след прегледите при нея, наистина е страхотен млад специалист.

# 740
Да, аз също съм доволна от марковс и от отношението и всичко. Ако не беше д-р Стойкова, при която отидох за второ мнение в 8 месец, след като следящия в МД пренебрегна изоставащото коремче, не знам дали щяха да се развият нещата при нас благоприятно. Тя назначи тонове два пъти в седмицата и един доплер, спешно секцио на 28.01 се наложи след като не й харесаха тоновете и доплерът после. А аг от МД ме викна на преглед чак 5 февруари, след въпросния преглед на 8 януари..

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 22:05 от InYan238

# 741
  • София
Имам служебни отношения с клиниката и предпочитам да не ги смесвам с личните. Затова търся друго добро място.

# 742
За д-р Мирчева в София мед съм чувала хубави неща, може там да идете.

# 743

Общи условия

Активация на акаунт