Кралски работи и клюки - април 2025

• 63 251
  • 787
  •   1
Отговори
# 135
  • Някъде там
Много готино клипче в историята на йорданския профил.
Съдейки по него е  в Милениум.
https://www.instagram.com/stories/rhcjo/3602610985850433556?igsh=bThnd3h5N3pjbHF6
Лана от юбилея на Раджва е.
Много красива.🥰 И роклята и бижутата са страхотни.
Раджва много ми харесва как се облича в повечето случаи.
Тоалети които харесвам.
Скрит текст:

# 136
Прекрасно момиче е 😍
Всички тоалети са страхотни, но в жълтата рокля е невероятна красавица!

# 137
Има снимки по бански на Леонор от вчера. Леонор изглежда много добре. Тъй като досега не имало такива снимки доста се шуми в момента.
https://www.diezminutos.es/familia-real/monarquia-espanola/a6434 … ni-playa-uruguay/

# 138
  • Някъде там
Candela, на страница 8 съм я качила.
За какво шумят? Снимка като снимка, на младо красиво момиче по бански.
Папараците са навсякъде, гадно е, че се възползват да я тормозят, но тя пък не е направила нищо нередно, за да я осъждат.

Птичко нали, прекрасна е? Това са някои от любимите ми обикновени тоалети.
А това кафтаните й.
Скрит текст:

# 139
  • София
Вчера четох за снимките по бански - от двореца са пуснали пояснение, че тя не се забавлява с парите на данъкоплатците, а продължава да изпълнява задълженията си на мичман и е отишла на плаж в свободното си време. https://lupa.bg/news/snimka-na-princesa-leonor-po-banski-raztars … a_345920news.html

# 140
  • Някъде там
Ужас..Чак и до  данъкоплатци стигнаха от една снимка. Все едно тя няма право да излиза и да се забавлява.
Между другото в този сайт са сложили снимка на братовчедка й Ирен, не нейната.
Дъщерята на Кристина.

Матилде тази вечер е с нова поръчкова рокля на същата марка като синия тоалет.

# 141
Извинявам се, прегледах набързо страниците, но не я видях. Ами обичайното кралска особа  по бански е неприемливо да се публикува и  има обсъждане във всички медии. От преди месец  са снимките , но дълго време са преговаряли докато се споразумеят да се публикуват. Говори един от папараците, който е снимал по бански и принцеса Даяна. С парите от снимките си купил жилище.  Но в онези времена снимките са стрували доста а сега вече цените са други.
Има доста снимки,  голям е интереса към принцесата винаги и е много  харесвана. Като цяло кралската фамилия вече е по- открита и се стреми да е по- близка до народа .

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 00:27 от candela

# 142
Снимката на Даяна по бански на яхтата на Доди, е най- скъпо продадената папаршка снимка... ever.

Благодаря за новата тема. Супер интересна е, за жалост съм затрупана с работа и не мога да седна да си я прочета от начало до край. Обещавам, че ще го направя Joy

# 143
Роклята на Матилде не ми харесва, твърде демодирана ми изглежда.

# 144
Ъръшот наградите отиват в Бразилия тази година!
Принцът на Уелс обяви мястото на своята награда Earthshot за 2025 г. с помощта на някои известни лица.
Рио де Жанейро, Бразилия

Тази година страната е домакин и на климатичната конференция COP30.
https://x.com/earthshotprize/status/1907931665017487846?s=46

# 145
  • София
Ето с тази рокля ми е любима. Страхотна е Раджва, има царствено излъчване, не е типичната кукленска красавица.

# 146
За снимките на Даяна на яхтата на Доди има доста съмнения доколко са съвсем папарашки, или фотографът е имал инфо от първа ръка кога къде да бъде. Така или иначе, добре е монетизирал фотосите, жив и здрав да е.

# 147
Уилям е наел нови адвокати, различни от тези Чарлз.
Добро решение за избягване на потенциални конфликти на интереси. Даже  се изнаненадах, че чак сега го прави.

# 148
  • Някъде там
Максима присъства на Форума на завършилите INSEAD "Води почтено, формирай бъдещето сега!"

Матилде и Филип на път за Белгия.

Абдула днес на среща с Радев

Алберт не го познах така. Много различен изглежда в тези дрехи.

# 149
  • София
Като на Мери обеците от онзи ден?

Учудващо единствените бижута на този монохромен ансамбъл...
Харесва ми, колко е добре като е с подредена коса.

Общи условия

Активация на акаунт