Кралски работи и клюки - април 2025

• 63 253
  • 787
  •   1
Отговори
# 150
  • Някъде там
Да това забелязах и аз, нали това говорехме и тя хоп с тях. 😀

Датска е марката.
Те нямат нужда от друго според мен. Много са красиви. 
https://www.instagram.com/olelynggaardcopenhagen?igsh=MW12ZGEzdGttYTNjNA==

# 151
  • София
О да, тези на Максима хем има кафяво, но ми харесват повече. Но пък тези на Мери бяха много подходяща за тоалета. Тази пола ми е най-любимата дреха за годината досега.

# 152
  • София
Общо взето, засега най-много ми харесват полите.

# 153
  • Някъде там
О да, тези на Максима хем има кафяво, но ми харесват повече. Но пък тези на Мери бяха много подходяща за тоалета. Тази пола ми е най-любимата дреха за годината досега.
Мери има множество страхотни бижута от този бранд. 
МТ и София Шведска също ги харесват.
А щях качвам и Маделин с подобна на визията на Мери.
И нейната ми харесва, но на Мери повече.

# 154
  • София
Полата е хубава, но няма линия при Маделин. Широката блуза предполага доста по-широк колан, за да има линия.

# 155
Новата адвокатка на Мариус казва, че Мариус се ожалил, че не иска да говори повече с полицията, щом информация от разпитите се пуска в медиите. Притеснявал се бил, че каквото казва на полицията, ще се пусне в медиите. Искал бил да се изясни случая, но не искал информацията да излиза в медиите. Според адвокатката изнесената информация от разследването пречи на полицията да си свърши работата, защото ей на Мариус се притеснява да говори с полицията. Адвокатката се чуди кой изнася информация от полицията и дали го прави срещу заплащане, както и защо медиите публикуват информацията, която им се дава. Според нея Мариус е подложен на ''нечовешки стрес'' заради медийното отразяване на случая. Жив да го ожалиш изнасилвача наркоман.

# 156
Той поне да изнасилва като хората , ами някакво извращение неговото. Стреснал се ,няма да прави вече така.

# 157
Излязоха още снимки на Леонор, този път момче.
Доста са коментирани из социалните мрежи и испанските медии

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 18:39 от Tinо

# 158
Има да размятат тези снимки докато тя стане на 80 години, то да не си принцеса.

# 159
Има да размятат тези снимки докато тя стане на 80 години, то да не си принцеса.
Нормално да има интерес. Вече е рядкост да видиш роялите по бански. Преди 10-15 години беше нещо нормално. Сега само Мери и Максима имат актуални снимки по бански, на другите са от преди години.
Летисия последно са я снимали, като децата ѝ са били бебета.

# 160
Аз се радвам за Леонор, че поне се опитва да води нормален начин на живот.
То, ако на нейните години ако не ти си ходи на плаж и съблича по бански - кога. Папараците ще я дебнат след военната служба още повече и на семейството също им е ясно.
Жалко, че лицето на момчето е с токова пиксели, предполагам, че е симпатично. Малко нисък ми изглежда иначе.

# 161
Той поне да изнасилва като хората , ами някакво извращение неговото. Стреснал се ,няма да прави вече така.

Но откакто са го хванали продължава да прави така. Явно не е достатъчно стреснат.

Момчето на Летисия е много мускулесто, но и на мен ми се струва нисък за нея. При такъв висок татко да търси друг Smile  .

# 162
  • Down south
Момчето на Летисия е много мускулесто, но и на мен ми се струва нисък за нея. При такъв висок татко да търси друг Smile  .
Да, трябва друг Simple Smile
Тук може и да настане някакво невероято форумно съгласие Joy
Момъкът, който и да е, е твърде нисък за Леонор.

# 163
Може да иска да намали ръста на поколението, вие  пък не давате. Баща и е рядък случай, стърчи от далеч навсякъде.

# 164
Да, и аз мисля, че за подобряване на гените на Леонор ще ѝ трябва по-нисичък мъж. Иначе децата им ще надскочат 2 метра.
Ние вече ги оженихме 🤣

Общи условия

Активация на акаунт