Кралски работи и клюки - април 2025

• 63 287
  • 787
  •   1
Отговори
# 240
Всичките са с ужасни рокли. Ингрид за пръв такъв прием трябваше да блесне с нова рокля. Без прическа е, с грозна тиара, трагедия.

За разлика от тях Камила е с много красива рокля и брошка.

# 241
Ох, да, не знам каква е тази фиксация да носи дрехи от преди 20 години, било то и да са на майка ѝ. На скромни ли се правят, на какво ли. За почивки на Мариус в петзвездни хотели има пари, а за стилист и собствен гардероб - не.
Да кажеш, че Метте-Марит е била някаква модна икона в миналото или сега, та тези дрехи да заслужават поредно обличане, нито ѝ отиват, нито са по мярка. Самите дрехи са демоде и личи че не са толкова запазени.

# 242
А на мен роклята ми харесва. Много е романтична, младежка и му стои добре на момичето.
Във всички кралски фамилии тоалетите се пазят и разменят между жените. И не само. Децата наследници дори бебешките дрешки "износват" 😃
Традиция.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 11:48 от птица

# 243
  • София
И на мен ми харесва роклята. И по-добре, че няма специална прическа. Няма нужда да се правят на възрастни без време.

# 244
Не може да обличаш 18-19 годишна девойка в дрехи, които майката е носила на 35-40, не е романтично, не е младежко. Майката щом може да носи нов Диор, значи може и нова рокля на дъщеря си да поръча.
И датчаните го правят, малката дъщеря я обличат в дрехите дето Мери е носила като 40 годишна. Очаквам и сега за РД на Изабела да я облекат в някоя рокля на майка ѝ.

# 245
Не може да обличаш 18-19 годишна девойка в дрехи, които майката е носила на 35-40, не е романтично, не е младежко. Майката щом може да носи нов Диор, значи може и нова рокля на дъщеря си да поръча.
И датчаните го правят, малката дъщеря я обличат в дрехите дето Мери е носила като 40 годишна. Очаквам и сега за РД на Изабела да я облекат в някоя рокля на майка ѝ.
Аз без да съм наясно с дрехите на Метте-Марит, щом видя какво е облякла дъщерята и вече мога да преценя дали е нова дреха или на майка ѝ. Просто личи, че не е нова дреха. За стойката ѝ и походката да не говорим. Преди беше по-добре, сега е някак тромава и косата ѝ беше по-гъста и поддържана.

Метте-Марит е една от най-зле обличащите се за мен. Днес е с Диор, но го носи сякаш е от Зара или Х&М. Рокля върху рокля. Тоя Диор е за слаба жена, която да го носи без нищо отдолу.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 23:43 от Не се сърди, човече

# 246
Роклята е хубава сама по себе си. Нека е с пусната коса, а диадемата мисля, че я получи като подарък за 18-тия рожден ден.

Метте-Марит отнесе много критики преди години, че харчи много пари все за нови маркови тоалети и аксесоари и че трябва малко по-скромно. И изведнъж започна да си носи старите тоалети отново. Кралицата също.
Това е част от културата тук - по-скромно и използвай си старите дрехи. Пък и нали ще се промотират в сферата на околната среда и климата.
Роклята на Метте-Марит от тази вечер не ми хареса изобщо. Много евтино ми изглежда.

Все пак днес Ингри Александра участва, за да види как протича такова мероприятие, което кралят, един ден тя, ако е кралица, трябва да провежда сам. Очаква се да е студентка наесен, така че едва ли ще има много възможности за работа.

Куриозен момент по време на речта на президента на Исландия тази вечер. На някой от присъстващите му е прилошало и тя спря речта, погледна със загрижен и притеснен поглед и след няколко секунди внимателно докосна с ръка рамото на краля и попита: Може ли да продължа? На което той кимна положително в отговор. И речта продължи.

Кралят пък нали сам си пише речите и не пропуска да пусне някоя шега. Каза, че Ингри Александра е била на първото си международно посещение в Исландия като е била на 5 месеца (с родителите си) и понеже е имала толкова много хубави спомени от това посещение, е било съвсем естествено държавното посещение на исландците сега да е нейното първо в Норвегия.

# 247
На толкова скандали покрай Мариус и Марта, сигурно са решили да не дават нов повод за критика, че се харчат пари за нови луксозни тоалети. Все пак тук медиите пишат положително, когато кралските особи си ползват дрехите Simple Smile А едно нещо, от което това кралско семейство има огромна нужда в момента, е положителни отзиви в медиите.

Да, можеше да се преправи леко да излежда по-нова, но така са решили. За мен точно това не е огромен повод за критика на фона на другите неща, които се случват там.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 00:52 от Fenris

# 248
На толкова скандали покрай Мариус и Марта, сигурно са решили да не дават нов повод за критика, че се харчат пари за нови луксозни тоалети. Все пак тук медиите пишат положително, когато кралските особи си ползват дрехите Simple Smile
Едва ли причината е тази. Диора на Метте-Марит е 3500 паунда, а бялата рокля отдолу е 2000 долара. И двете са нови. Едва ли има критики за това днес.

Разгледах вечерните рокли на Метте-Марит, една хубава няма. Или са пеньоарести или са ретро от преди 100 години.
https://ufonomore.com/mm-gowns

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 00:38 от Tinо

# 249
E, ако и двете бяха с нови Диор рокли по няколко хиляди паунда всяка, щеше непременно да се отбележи в медиите веднага. А сега заглавията са от типа ''Сияе с на мама роклята''. Но иначе и аз мисля, че е рядко да видя хубава рокля на Метте-Марит. Не знам дали тя си ги избира или някой ги избира за нея, но поне не са по мой вкус.

# 250
Моите впечатления са, че на норвежците изобщо не им пука за кралското семейство. Никога не го споменават с изключение на хората на възраст над 70-80 год . Важно им собственото им семейство и времето прекарано с него, което ми се струва съвсем правилно!

# 251
  • София
Не са лоши роклите на Мете. Просто тя няма нито фигура като Катрин и Мери за тях, нито шик като Максима. Която и чувал да сложи, пак ще й стои добре.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 01:55 от АРТЕМИС

# 252
  • Някъде там
Виктория вчера на дневните срещи и вечерта да гледа модно ревю.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 12:11 от Не се сърди, човече

# 253
Аз виждам разлики в роклята. Цветът е променен, избеляла е, от синя е станала сива и е по-сплескана при воланчетата, увиснала е. Поддръжката през тези 15 години не е била на ниво.

# 254
  • София
Двете снимки са на съвсем различна светлина - на сватбата на Виктория ММ е на дневна светлина, ако не се лъжа е и слънчево, Ингрид е вътре, предполагам с осветление.
Роклята ѝ стои добре, стойката не е и ОК на Ингрид, поне на тази снимка. Косата трябваше да е по-подредена, без непременно някоя засукана прическа. Но пък тя каквото и да облече си е хубавица!

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 17:23 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт