Кралски работи и клюки - април 2025

• 63 299
  • 787
  •   1
Отговори
# 255
https://life.dir.bg/zvezdi/vnukat-na-tsar-simeon-ii-navarshi-pal … tesen-semeen-krag

Внукът на Симеон Сакскобургготски, Симеон-Хасан е навършил пълнолетие. Към статията има снимки от двореца Врана.

# 256
  • София
София Паласуело очаква трето дете според ¡HOLA! след няколко месеца. Твърди се, че бебето ще е момче и щели да го кръстят Фернандо- на баща му и дядо му по майчина линия- Фернандо Паласуело.
https://www.hola.com/actualidad/20250409825080/sofia-palazuelo-c … mbarazo-detalles/

# 257
Луиз дали и 1 път в годината присъства на официално кралско събитие, а Ингрид ще е кралица. Не виждам база за сравнение. Едната живее обикновен живот, другата ходи по приеми.
Драма няма, просто си коментирам, че дрехите не са добре поддържани и са ми ретро, не са подходящи за младо момиче. Метте и снощи е била с нова рокля, и няма драма в Норвегия.

# 258
  • София
Изабела и Джоузефин особено също не присъстват (често) на официални събития, така че съвсем си има база за сравнение, защото и те бяха давани за пример.

# 259
  • Някъде там
Тъкмо пишех.  Еее супер..след две момичета момче.
Да видим Карлос и Белен какво ще имат.

Летисия  снимана на разходка и посещение на салон за красота.

# 260
Ох, Летисия да се беше  отбила и при фризьора за малко боя!

# 261
  • София
Много ми харесва Летисия  - втората снимка е много готина с надписа на заведението Simple Smile

Чудесна новина за София и Фернандо, дано наистина е момченце Simple Smile. Белен и тя ли чака, нещо съм забравила - кога?

# 262
Стана ясно, че няма да я боядиса... А и косата ѝ е силна, здрава и лъскава... какъв е зора да няма бели коси, не ми е ясно. Ако беше с неподдържано боядисана (прорасли корени), по бих рабрала коментара.

Роклята на Ингрид много ми харесва, стои нежно и красиво, но... Стойката ѝ е крайно неподходяща за каквато и да е рокля, а и за тиара. Стойката трябва да е изправена, походката не като с кубинки,  униформа и мешка... Дано това да ѝ е проблема в момента и да поработят върху това. Стойка и походка на бъдещата кралица не може да са така хашлашки.  Thinking

# 263
Министър-председателят на Италия Джорджия Мелони приема крал Чарлз III в Дория Памфили. Дамата изглежда симпатично и се облича добре.

Президентът на музея PalaExpo в Рим Роберто Гуалтиери, крал Чарлз III и кметът на Рим Серджо Матарела по време на посещение в Mattatoio.

Крал Чарлз III се среща с членове на ансамбъла на Accademia Nazionale d'Arte Drammatica Silvio d'Amico по време на посещение в Mattatoio.

Кралица Камила посещава местно училище

# 264
На Камила са ѝ подарили пица на тръгване от училището. 😂

# 265
Камила явно също има подход към децата - гледат я в захлас.  Колко ли се чудят на истинска кралица, не такава от приказките ?!

# 266
Когато преди няколко години повдигнах въпроса в темата, че поне за официалния прием за пълнолетието на Ингрид Александа можеха да й ушият нова рокля, а не да носи стара от майка си или баба си, ми казаха в темата, колко яко, роматично и екологично било това действие. Явно традицията продължава.

# 267

Ако ще говорим за екология, то е по-екологично дъщерята да купува тоалети, защото и след 10 години може да носи дрехите, но на Метте теглото варира и не се знае дали след 1 година тези рокли ще и стават, едва ли и на Ингрид ще стават.

# 268
  • Някъде там
Рания на среща с  премиерът на Италия, днес.

Алберт и семейство на официална обиколка в провинция Бретан.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 15:22 от daviz

# 269
Рания на среща с  премиера на Италия, днес.

Кралица Рания , от уважение можеше да си свали тъмните очила за срещата с италианската министър председателка Джорджа Мелони. Определено некрасиво изглежда поведението и .

Общи условия

Активация на акаунт