Кралски работи и клюки - април 2025

• 63 305
  • 787
  •   1
Отговори
# 270
  • Някъде там
Рания на среща с  премиера на Италия, днес.

Кралица Рания , от уважение можеше да си свали тъмните очила за срещата с италианската министър председателка Джорджа Мелони. Определено некрасиво изглежда поведението и .
Свали ги.
https://www.instagram.com/reel/DIOWzYztv-r/?igsh=dHI1d2Ewc2p0ZnRy

# 271
Рания на среща с  премиера на Италия, днес.

Кралица Рания , от уважение можеше да си свали тъмните очила за срещата с италианската министър председателка Джорджа Мелони. Определено некрасиво изглежда поведението и .
Свали ги.
А можеше въобще да не излиза с цветни очила . Всички са наясно , че има достатъчен брой от тях. Не съм я виждала с тъмни очила , когато посещава йорданските мухавази / провинции /.

# 272
  • София
Много стилна Рания. Мелони май е нисичка или пък Рания е с много високи токове, не знам.

# 273
Министър-председателят на Италия Джорджия Мелони приема крал Чарлз III в Дория Памфили. Дамата изглежда симпатично и се облича добре.

Президентът на музея PalaExpo в Рим Роберто Гуалтиери, крал Чарлз III и кметът на Рим Серджо Матарела по време на посещение в Mattatoio.

Малка поправка, Роберто Гуалтиери е кметът на Рим, от ляво с лентата, а Матарелла е президент на републиката.

# 274
  • Някъде там
Dolce Vita, ето да я видиш.
Посещение в Мадаба.

На посещение в Ейра и Ярка.

В Аджлун

Има множество още от различни посещения в различни години, но тези са достатъчни.

# 275
Кралица Камила отдаде почит на съпруга си от 20 години, като облече отново оригиналния си сватбен тоалет от Guildhall.

Великолепното облекло от коприна в цвят слонова кост от Anna Valentine е преработено с допълнителна бродерия от занаятчийката на King’s Foundation - Бет Сомървил.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 16:02 от Chonsi

# 276
Dolce Vita, ето да я видиш.
..............................................................
Има множество още от различни посещения в различни години, но тези са достатъчни.
Благодаря за информацията. Съвсем ми се затвърди недоброто мнение за йорданската кралица. Явно неуважителното и поведение е към всички.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 16:15 от Dolce Vita.

# 277
На Шарлин костюмът не ми харесва-ужасно и стои.

# 278
Сватбената рокля на Камила много ми харесва, не е трябвало да я преработват. Тя за църковната служба тогава се беше преоблякла в синя рокля или бъркам?

# 279
Сватбената рокля на Камила много ми харесва, не е трябвало да я преработват. Тя за църковната служба тогава се беше преоблякла в синя рокля или бъркам?
Сива е, ще ме изкефи ако довечера на приема се появи с нея. 😄

# 280
Чарлз е получил бурни овации в италианския Парламент с речта си на италиански.

След това са се разходили из римските улици, общувайки с местното население, дори са ги почерпили с джелато.

# 281
  • Някъде там

..............................................................
Благодаря за информацията. Съвсем ми се затвърди недоброто мнение за йорданската кралица. Явно неуважителното и поведение е към всички.
Ако знаеш колко от кралските особи,когато носят слънчеви очила не си ги свалят,по време на всякакви събития и общуване с хора, много ще се разочароваш от тях. Със сигурност  Рания не е нито първата, нито последната която го прави...

Мери като патрон на асоциацията за борба с рака, посещава консултативният център за онкологични заболявания в Херлев, който предлага безплатни консултации, курсове и дейности за пациенти с рак, роднини и хора в ремисия.

# 282
Защо на събитието на Мери няма никакви хора? Не се ли е срещнала с пациенти?
Пак е заложила на любимия The Fold, хубав модел, но това синьо не го харесвам изобщо и панталона идва малко дълъг.

# 283
  • Някъде там
Много стилна Рания. Мелони май е нисичка или пък Рания е с много високи токове, не знам.
Много й харесах роклята й аз.
Ердем е.

Рания е с много високи токове, обаче много ми харесват.

Вики каква мъничка изглежда на това селфи.
Топа който носи вчера в Нигерия, много ми хареса, но панталона ми дойде в повече..
Щеше да е по готино да е едноцветен.

# 284
Кралят и кралицата пристигнаха за държавен банкет в двореца Квиринале в Рим по случай 20-ата си годишнина от сватбата. Кралицата носи зелена дантелена рокля от Фиона Клеър с тюркоазена и диамантена огърлица, която е принадлежала на нейната майка Розалинд Шанд.

Андреа Бочели и Вероника Берти, Сър Пол Смит и Роко Форте присъстват на държавения банкет.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 21:32 от Chonsi

Общи условия

Активация на акаунт