Кралски работи и клюки - април 2025

• 63 312
  • 787
  •   1
Отговори
# 495
Саката са потресаващо демоде, в комбинация с тая пола и ботуши, а роклята изобщо не виждам защо има това сако отгоре.

# 496
И на мен не ми допадат. Защо пък да не може по дънки и тениска?

# 497
Сега чета статия за книга за кралското семейство в Норвегия, която или ще излезе, или е излязла вече. В нея се цитира интервю с принцеса Рагнхилд, една от сестрите на Харалд, която почина 2012 в Рио де Жанейро. Тя е била много негативна към цялата ситуация с Метте-Марит и Мариус. Аз не помня това интервю от 2003, две години след сватбата на Метте-Марит и Хокон, но едва ли ще си съчиняват авторите. След сватбата не следях толкова кралските новини, та може да съм го пропуснала.
Та тя казва, че се надява да умре преди брат си (краля), за да не се налага да вижда Хокон и Метте-Марит като крал и кралица. За Мариус казва, че ще имат сериозни проблеми с него, защото като се роди бебе (Ингри Александра), той ще стане ''никой''. Пише също, че когато интервюто се е провело преди 22 години, много хора са реагирали остро, че тя е толкова негативна. Но с оглед на развитието на събитията от август миналата година насам, хората разбират, че тя съвсем точно е предрекла как ще се развият нещата.

# 498
Супер е Маргрете, да е жива и здрава. не разбирам какво се има предвид, че всички били в тон, като очевидно никоя от дамите  не е съгласувала с някого облеклото си, освен може би двете дъщери, които са с ретро сака и ретро поли. Дамите зад Маргрете с официални делови рокли. Мери пък е с лятна ефирна ризка и панталон.
Не е и нужно да са в тон, но е забавно как се твърдят неща, които очевидно не са така.

Амалия изглежда супер. Роклята е красива и й отива. Радвам се, че засега показва воля да задържи свалените килограми.

От вчерашните снимки не ми допадна малката датчанка с гащеризона. Дрехата е подходяща за много по-голямо момиче от нея, не на крехко тийн тяло и детско излъчване.

# 499
Роклята е хубава, но с тия ''перки'' отзад - не. Иначе отпред с покритите рамена - да. Но тези дългите отзад не ми харесват. Иначе й отива и тя изглежда добре.

# 500
  • София
Само сакото на Джоузефин е неподходящо като цвят за роклята. Нормално облечени като за през деня, явно без официалности. Мери също трябваше да сложи връхна дреха, леко палто или сако. На Изабела ми идва една идея по-широко. Слава богу никой не е овърсайз.

Белгийската принцеса е много фина и нежна, като сестра си

# 501
  • Някъде там
Премиерът на Холандия  приема султана на Оман в замъка Дювенворде.

https://x.com/royalistinusa/status/1912449518429143351

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 16:22 от daviz

# 502
Максима пак с перушини Thinking
Роклята ѝ стои жестоко, цвета е красив и на нея много ѝ отива, перушините са странни и за мен неприятни.
Обиците и горната част на това бижу или яка са интересни... Вилен някак много изведнъж побеля Thinking

ПП: и краля, и министър председателя са с обувки с катарами Sweat Smile нещо модерно на местна почва трябва да е. И по-рано сме го виждали с такива, а не с обичайните мъжки обувки с връзки.

# 503
  • Някъде там
Максима пак с перушини Thinking
Роклята ѝ стои жестоко, цвета е красив и на нея много ѝ отива, перушините са странни и за мен неприятни.
Обиците и горната част на това бижу или яка са интересни... Вилен някак много изведнъж побеля Thinking

ПП: и краля, и министър председателя са с обувки с катарами Sweat Smile нещо модерно на местна почва трябва да е. И по-рано сме го виждали с такива, а не с обичайните мъжки обувки с връзки.
Комплект  обици и огърлица са.

Иначе е обикновена рокля.

# 504
Аз пък се зазяпах в Максима, с жълъди ли  е или има едно цвете тромпет , цветовете. Не знам на кое  ми прилича повече бижуто  и. Това е  интересното при нея - нестандартното. Пух и перушина.

# 505
  • Някъде там
Аз пък се зазяпах в Максима, с жълъди ли  е или има едно цвете тромпет , цветовете. Не знам на кое  ми прилича повече бижуто  и. Това е  интересното при нея - нестандартното. Пух и перушина.
Не е единствената любителка на пера и перушина обаче.

Скрит текст:

Виктория

Рания

Скрит текст:
Матилде

Шарлот Казираги
Скрит текст:

Мери

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 18:24 от daviz

# 506
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Датската Маргаритка е свежа като краставичка. Много ме кефи тази жена, какъв дух само.
Датчатите и вчера, и днес ми харесват. Амалия от вчера обра точките,  разцъфна като се втали. Днес датските момци "откраднаха" снимката на Дейзито. Николай, Феликс, Винсънт, Кристиян много радват окото. Дрехите на датчаните днес ми навяват някакъв осемдесетарски вайб, който ми допада, а на тях много им "ходи".
Е, не е ли голяма скица.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 21:03 от Jess!

# 507
Малко е като Мортиша Адамс с тези перушинести ръкави.

# 508
  • София
Много ми е симпатична Максима, но този път с тая перушина успешно се е докарала като кокошка!

# 509
Сега прочетох, че роклята на Амалия е същата като на ММ при посещението във Фиджи през 2018, но в друг цвят и друг път се е появяла с короната.

Общи условия

Активация на акаунт