Кралски работи и клюки - април 2025

• 63 303
  • 787
  •   1
Отговори
# 510
Едно е да носиш пера и перушина на важна дипломатическа среща, друго е да сложиш перушината, за да имаш ефектна визия докато връчваш награди или си просто гост на светско събитие.

Кралиците/принцесите трябва да правят разлика между подходящо облекло за делова среща, където акцентът трябва да е върху думите, не да има разсейвания с перушини и подходящо облекло за модно събитие, където просто те снимат.

В това отношение Максима много рядко успява да подбере правилно тоалетите спрямо събитието. Несериозно е да се появи в такъв вид на среща, организирана от правителството с цел подобряване на бизнес и дипломатическите отношения между двете страни. Снимките от масата, където две страни говорят делово е абсурдна - всички в строг бизнес вид, само Макси с огромната шапка, индианските пера и огромни обеци.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 01:03 от FreesiaR

# 511
  • Някъде там
Jess, благодаря за приятните снимки на Маргрете.
Подобно на хиляди други пешеходци, от 2017 г. насам белгийското семейство всяка година около Великден изминава част от известния път Камино де Сантяго.
Тази година те завършват своя поход и стигат до крайната си цел: централния площад и катедралата на Сантяго де Компостела.

Матилде 🤣

# 512
  • София
Еха, браво на белгийците! Малко по малко са го направили.
Разказвали ли са за Камино?

# 513
Каква мъничка изглежда Матилде без токове 🙂
Ето малко повече за нея:
https://www.tialoto.bg/a/9-lifestyle-and-travel/102970-matilde-d … alitsa-na-belgiya
И друг път сме я обсъждали - и образованието, и работата ѝ, но така събрано в една статия е доста впечатляващо. Достойна кралица!

# 514
  • Някъде там
Забравила съм, Лана. Ще проверя и ще сложа, ако има инфо.
Птица и на мен това ми прави впечатление. Честно казано, много ми харесва така.

Да ви сложа разкошните за мен, снимки на Максима от интервюто за Linda.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 23:40 от daviz

# 515
Максима на разходка в Амстердам

# 516
  • Варна

Мацката от охраната как прилича на Аланис Морисет. Simple Smile

А Максима никога не съм я виждала така, хем е тя, хем напълно различен човек.

# 517
На Максима много й отива с нормална прическа и нормални дрехи. Изглежда като напълно различен човек. Свеж полъх на фона на всички шармантни неща, с които привлича вниманието към себе си.

# 518
Ей тази Максима, и с пера, и в обикновени дрехи е страшно готина. То си е до човека, явно. Ето, за Маргрете не мога да кажа, че е моден идол, обаче жената е страхотна и на 85.

# 519
Снимки от официалната вечеря по случай рд на Маргрете, Фредерик е там, сестрите й също, но Мери отсъства. Датските медии са го отбелязали. Има доста коментари в инстаграм, чудещи се защо Мери не е там - не е поканена или е избрала да не присъства.

https://www.instagram.com/p/DIiqYyGMVcA/?utm_source=ig_embed

# 520
Доста неуважително, ако няма основателна причина да не присъства. Но не виждам да има някаква, през деня си изглеждаше съвсем наред.

Кралят и кралицата присъстват днес на Кралската служба в Дърамската катедрала в Дърам.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 13:43 от Chonsi

# 521
Възможно е Мери да е в траур заради неин близък приятел (някакъв шеф в Lego). Ако е така, по-добре да си остане вкъщи, отколкото да се чувства тъжна и да ѝ е дискомфортно по време на вечерята. Не знам кога точно е узнала новината, може да е било след дневните прояви.

# 522
  • Някъде там
Възможно е Мери да е в траур заради неин близък приятел (някакъв шеф в Lego). Ако е така, по-добре да си остане вкъщи, отколкото да се чувства тъжна и да ѝ е дискомфортно по време на вечерята. Не знам кога точно е узнала новината, може да е било след дневните прояви.

Не е това. Той почина преди няколко дни.
Празничния обяд преди който ги видяхме на стълбите беше  за семейството включително Николай и Феликс , вечерята и за други гости приятели на Маргрете.
Мери и децата са останали  да прекарат време със сестрите й, преди да си заминат.
Да се допълня че събитията бяха обявени отдавна. Явно е планувано Мери и младежите да не присъстват за да прекарат време с Джейн и Патриша.
Скрит текст:
Останалата част от рождения ден се празнува частно в двореца и включва, наред с други неща, обяд за рожден ден, организиран от кралската двойка, както и вечеря със семейството, приятели и представители на двора.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 15:06 от daviz

# 523
Не виждам това да е смислена причина да пропуснеш гала вечеря. Все пак мъжа ти е там сам и трябва да уважиш възрастната кралица на празника ѝ. Ако някоя друга роялка го направо с такова оправдание ще бъде веднага оплюта.

Джейсън Кнауф, бивш главен изпълнителен директор на Кралската фондация и бивш секретар по комуникациите в двореца Кенсингтън, беше назначен за главен изпълнителен директор на наградата Earthshot на принц Уилям. Хана Джоунс, която се оттегля след четири години, тя ще продължи да предоставя на KP стратегически съвети.

Още хубави снимки от днешната слубжа.

# 524
София и Карл Филип имат на 13.06 десета годишнина от сватбата и тази година са решили да я отпразнуват нестандартно.
Тогава ще е кръщането на Инес, на мястото, на което са се венчали.

Общи условия

Активация на акаунт