Кралски работи и клюки - април 2025

• 63 281
  • 787
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Каква е тази мода на влачещи се панталони?

# 586
А, тия широките по-добре да се влачат отколкото да са до глезена или около коляното.

Аз дълги много ги харесвам, обаче пипне ли се дължината и става забавно.

Харесва ми Меган така. Е, ако не беше на път по средата още повече щеше, ама аз на никого не го харесвам

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 20:30 от Ули

# 587
  • Някъде там
Меган отдавна не сме я виждали тук. Много хубава, без цвета и дългия панталон.

Хокон и Мете Марит
Карл Густаф и Силвия
Мери
Алберт и Шарлийн,
Елоис и Софи потвърдиха, че ще присъстват на погребението на папата.

След тридневното посещение в Япония, Фредерик ще приеме на среща Йенс Нилсен и заедно ще пътуват до Гренландия, където Фредерик ще е на двудневно посещение.

Мери  тази вечер присъства на 20-ата годишнина на Датския научен фестивал.

Много ми харесва този костюм.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 23:54 от daviz

# 588
Ох, обожавам това цветово съчетание на Меган, и костюмчето ѝ стои страхотно, но защо толкова дълги тези панталони! Като ги видя да си застъпват така крачолите, лошо ми става. А роялките масово метат улиците с такива 🙄

# 589
Сякаш не съм виждала роялка с чак толкова дълги панталони. И Мери по-горе е с дълги, но не много. Според мен е опасно и лесно може да се спъне.

# 590
Почти никога не си позволявам да коментирам облеклото ѝ, но този костюм ѝ стои много зле, огромен, намачкан, ръкавите също са огромни и нагънати доста грозно. Просто не мога да повярвам, че се е харесала в него.

# 591
Не изглежда никак добре визията на Меган Маркъл - прекалено дълги панталони, прекалено широки и пак този скучен неутрален цвят. Досега не съм виждала кралска особа или друга холивудска звезда с чак толкова влачещи се панталони. На много от снимките качени тук изглежда сякаш се препъва и охраната тръгват да я хванат, дано да е добре жената...

Иначе панталонът изглежда супер на снимките на сайта, моделът е поне 175 без токчета и визията е съвсем различна. Меган не е преценила добре фигурата си.

# 592
  • София
А Хенри Съсекс участвал ли е в срещата или само е придружавал жена си?

Иначе аз много харесвам широките панталони на слаби жени. Много добре стои. С една идея е дългичък, но едва ли Мегън сама се занимава с почистването му.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 07:08 от aunt Ogg

# 593
  • София
Ох, обожавам това цветово съчетание на Меган, и костюмчето ѝ стои страхотно, но защо толкова дълги тези панталони! Като ги видя да си застъпват така крачолите, лошо ми става. А роялките масово метат улиците с такива 🙄
Същото си помислих, костюмът е много хубав, но панталонът е дълъг за Мегън. 10 см по-къс и ще стои чудесно.

# 594
Харесва ми цветовото съчетание на Меган, но само толкова, за панталона всичко сте казали. Основните коментари в пресата са за цената на аутфита - 5000долара.
Многото охрана по снимките ме дразни, може да е по-дискретна.

# 595
На мен ми харесват дългите панталони. Може би, с една идея ми идват по- широчки за Меган, понеже тя е мъничка и фина. Макар и на токчета, много ме кефи разликата във височината между Меган и съпруга й Joy

Хари е добре гледан и добре хапващ мъж Joy

Меган също е разкрила, че шеф Хосе Андре, ще участва в сезон 2 на "With Love, Meghan"

# 596
Принцеса Ан придружена от Тим Лорънс, пристигна в Чанаккале, Турция, където ще представлява краля на 110-годишнината от кампанията в Галиполи в Турция.

Принцеса Ан ще отдаде почит на войниците от ANZAC, като посети Галиполи днес и утре за деня на ANZAC. Тя ще почете загиналите от Обединеното кралство и Ирландия, както и от Австралия, Нова Зеландия, Франция и Турция.

# 597
  • Някъде там
Вилем-Александър е присъствал на служба за папа Франциск вчера. Максима е в Ню Йорк затова не присъства.

Още снимки от вчера в Япония.
Готина купа

Скрит текст:

Много нежен цвят костюм. Много хубаво стои също. Носен е няколко пъти.

Днес Мери  присъства и изнася реч на конференцията която са организирали с  The Mary Foundation и Ole Kirk's Foundation под надслов „ Детство без насилие “ и
„Откриване на насилието в семейството “.
И вчера и днес много добре. Много стилно и елегантно, подходящо за ангажиментите.

Шведите пак на хокей.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 12:05 от daviz

# 598
Луи
Много, много сладинко бебе, вече голям "мъж"

# 599
Всички деца на Уелсови са много, много красиви. ❤❤❤ А най- готиното е, че имат нормално (като за наследници на монархия от подобен мащаб) детство. Вчера ми мина из фийда снимка на Луи, покатерен на едно дърво, отдолу Кейт стои и го наблюдава какви ги върши. Ще я кача, ако я намеря.

Ето я.

Общи условия

Активация на акаунт