Кралски работи и клюки - април 2025

• 63 268
  • 787
  •   1
Отговори
# 600
Леле, къде се е покатерил Flushed
И тя колко е спокойна.
Още няколко кадъра на Луи.

Нямам търпение още някоя година да гледам Шарлот в тоалети. Единствената принцеса в двора на принцове Grinning

# 601
Хубави са им много децата на Уелс, но само за Луи мига да кажа, че прилича на семейство Мидълтън и Кейт.
Другите две са интересна смесица, особено Шарлот.

Костюма на Мегън много ми хареса на мен, освен дължината. Ако беше като на Мери щеше да е идеално. То, и Мери е много хубава с розовия костюм.

# 602
  • София
Мери и двата дни ми харесва. От вчерашния костюм панталонът много ми харесва, разбира се и обувките са страхотни!

# 603
Принц Уилям на посещение в обществения център и младежкия център Mentivity в Саутпарк, Южен Лондон. Общностният център и младежкият център Mentivity помагат на младите хора, като им гарантират достъп до висококачествени младежки услуги и безопасни пространства. Организацията, основана през 2016 г., ангажира над 400 местни млади хора седмично чрез наставнически програми, училищни дейности и младежки клубове.

Селфита с чернокожата общност пред организацията.

Една дама от Нигерия, щеше да го" схруска" при пристигането🤣
Още малко и щеше да го метне на рамо и да си го занесе вкъщи.

Ето и клипче от ситуацията:
https://x.com/RE_DailyMail/status/1915392151560585480

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 18:16 от Tinо

# 604
  • София
Шведска кралска двойка, заедно с Маделин и мъжа ѝ са били днес на погребението на принц Андреас на Сакс-Корург-Гота в Корург

Това Китин ли е зад мъжа на Маделин?

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 13:34 от Lana

# 605
  • София
Китин е, явно и нашите са били, нали са роднини.

# 606
  • Някъде там
Да той е. Явно представлява Симеон.
А Андреас е кръстник на Маделин и първи братовчед на баща й.

Шарлийн присъства на 2025-ото издание на операцията "Водна безопасност", организирана в плувния басейн на Stade Louis-ll.
В навечерието на турнира по ръгби "Sainte Dévote" Фондацията на принцеса Шарлен Монакска организира това сутрешно събитие, посветено на превенцията на удавянията и началните курсове по водно спасяване.
Сесията, водена от Пиер Фрола, посланик на фондацията, и неговия екип от Морската академия на Монако, повиши осведомеността на децата за спасителните техники чрез забавен и образователен подход към света на водата.
Над 108 деца от 9-те международни отбора, участващи в турнира (Мавриций, Еквадор, Нова Зеландия, Аржентина, САЩ, Южна Африка, Зимбабве, Индия и Грузия), взеха участие в различните семинари.
Толкова се разхубави в Шарлийн. Пълни ми душата и не говоря за кожата на лицето, говоря за излъчване и греещи очи.

Летисия връчва награди за детско-юношеска литература.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 20:46 от daviz

# 607
Летисия с открит урок как една невисока жена може да носи така модерните широки и дълги панталони. Стига да са подходящ размер и дължина.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 00:40 от Не се сърди, човече

# 608
Рано тази сутрин, херцогинята на Единбург присъства на ANZAC Day Dawn Service, в Hyde Park Corner, в Лондон.

Anzac Day е възпоменателен ден, който широко отбелязва всички австралийци и новозеландци, „които са служили и са загинали във всички войни, конфликти и мироопазващи операции“.

Денят на ANZAC е  u годишнината от десанта на полуостров Галиполи в Турция от съюзническите сили на 25 април 1915 г. Това, което последва, беше една от най-кървавите битки на Първата световна война, с тежки жертви, понесени и от двете страни.

# 609
  • София
Летисия с открит урок как една невисока жена може да носи така модерните широки и дълги панталони. Стига да са подходящ размер и дължина.
Точно това ми дойде на ума като видях снимката на Летисия

Аз също харесвам и нося такива панталони /а съм само 164см/ , но винаги са скъсени точно толкова,че да не ги застъпвам, макар и на 10см. ток.
Жената до нея ....не е уцелила дължината ....

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 12:56 от vnd

# 610
На Летисия и кройката е друга. Не е торбест панталон с плохи, а е излят по таза. Няма никакво значение дали жената е ниска или висока, ако размерът и кройката са точни.
Летисия може да е по-ниска, но като спази елементарни пропорции естествено, че ще ѝ седи добре такъв тип панталон.
На Меган облеклото изобщо не може да се сравнява с тоалета на Летисия. Модна катастрофа. И пак в бежаво, не мога да си го обясня...

# 611
Точно както purpletka писа - кройката е много по-важна от дължината!
Панталоните на Летисия и на жената до нея са с еднаква дължина. Страхотен е на Летисия панталонът и ѝ стои чудесно. А и тя е над 1.70 см все пак, не знам как минава за ниска.

Сега се загледах и в сакото на жената - явно е с асиметрична кройка, но цялостното впечатление е за нещо криво, не асиметрично.

# 612
Летисия е от малкото нисички роялки. Според чичко Гугъл под 1.70.
Още ли го дъвчете този панталон 🤣 Два дни...

Софи напоследък май е развила любов към овърсайз палтата. И предишното ѝ беше голямо, и днешното. Иначе като цяло визията ѝ е много добра, предвид повода за появата ѝ - елегантна, сдържана и строга. Харесва ми.

# 613
От тези снимки как успя да видиш, че ѝ е голямо палтото?

# 614
На Летисия и кройката е друга. Не е торбест панталон с плохи, а е излят по таза. Няма никакво значение дали жената е ниска или висока, ако размерът и кройката са точни.
Летисия може да е по-ниска, но като спази елементарни пропорции естествено, че ще ѝ седи добре такъв тип панталон.
На Меган облеклото изобщо не може да се сравнява с тоалета на Летисия. Модна катастрофа. И пак в бежаво, не мога да си го обясня...
Кое е необяснимото? Че по свой вкус се облича в неутрални цветове или че се оплака от кралския протокол, който я задължавал да се облича в неутрални цветове? Или е необяснимо противоречието между оплаквания и действия?

Общи условия

Активация на акаунт