Кралски работи и клюки - април 2025

• 63 254
  • 787
  •   1
Отговори
# 615
И трите изброени са ми необясними. Особено последните две са ми много необясними.

# 616
  • Някъде там
Муна Ал Хюсеин на 84.
Много я харесвам Муна. Енергична и дейна жена с чудесно излъчване.

И една непоказвана до сега снимка на Раджва. И нейният рожден ден наближава.

Виктория много ми харесва така.
На посещение в началното училище Nya Elementar в Бромма, за да отбележи дните за събиране на боклук, организирани от фондация "Поддържай чистотата в Швеция".

# 617
Семейство Йорк посетиха звеното на Teenage Cancer Trust в болницата на University College в Лондон , където се срещнаха с млади пациенти с рак.
Беатрис също се срещна с медицински сестри от NHS и младежки работници, които подкрепят младите хора при лечението им на рак.
Принцесата на Йорк изглеждаше зашеметяващо в тъмносиня плисирана миди рокля от Polo Ralph Lauren (£449). Тя завърши визията с чифт черни високи ботуши от Maje.

И двете сестри ми харесват тук, дори Сара е облечена добре, в повечето случаи не уцелва с облеклото, но в този случай се е справила.

# 618
А според мен, Сара и този път не се е справила. С тази къса пола и оранжева пусната дълга коса... Има една стара и много вярна максима - с възрастта е редно полата да се удължава, а косата да се скъсява. Грозно остарява Сара, за което не е виновна, но би могла поне малко от малко за толкова години в тези среди да се поочупи и "изфини". Иначе изглежда искрен и доброжелателен човек, но визията ѝ винаги е куцала.
За сравнение само пост по-нагоре - Муна!

# 619
Сара определено не блести с вкус, от млада е така, но всеки е в правото си да остарява както намери за добре, с намеса или без, и  това няма нищо общо с очупването и изфинването. На този ангажимент е с делови хубав костюм , сакото й е по мярка, блузата е красива и отива на костюма,  като цяло изглежда добре. Косата й е естествено рижа, както се вижда от снимките й като млада, не виждам причина да си сменя цвета. А за пуснатата коса, не е единствена в кралските среди, но пък е чиста и сресана. С правилото за полата, аз лично не съм съгласна, полата на Сара е два пръста над коляното, съвсем естетично, не се пуснала по къси гащи два пръста под дупето, още повече, че има прилични крака. Намирам за красиво дори и дама на 70г. да сложи пола два пръста над коляното, ако е запазила фигурата си и естетически изглежда добре, единствено ако е работеща кралска особа бих казала, че не е подходящо.

# 620
Краката са ѝ хубави, но като е седнала на стола, са възоголени. Все пак е жена на 65-70 години.
Косата също може леко да потъмни. Предполагам, че и без това я боядисва, един тон по-тъмна ако я направи, само ще ѝ е от полза. А ако я прибере в кокче, шнолка, опашка нещо, съвсем различно и достолепно ще изглежда.
За други намеси нищо не съм казвала или препоръчвала. Напротив, адмирации за решението да остарява естествено. Като знаем как много по-млади от нея се дърпат, стягат, променят, само и само да спечелят състезанието с годините.  Ми не става!

# 621
  • София
Само Летисия ми харесва как е облечена  (изключвам Муна и Раджава, там са портрети).

Сакенцето е особено кокетно и стои страхотно с високата талия на панталона.

# 622
  • София
И аз много харесвам Мууна, прекрасна е.
Не знам пускано ли е, не видях такова нещо май, Мегън от сряда на The Time100 Summit в Ню Йорк.
Хари я е придружил, много са готини и двамата:

И клипче:
https://www.facebook.com/share/v/1BWyd6rc3V/?mibextid=wwXIfr

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 13:30 от jasmin tisane

# 623
От всичкото не разбрах само, защо с възрастта косата да се потъмни Thinking Максимално близък до естествения цвят, най-добре си пасва на лицето (особено червенокоси с лунички, като се почернят, и лицето изглежда като мазано с морков).
А Меган минава в по-"рижа" гама на косата... Неутрално тъмно кафява ми харесва много повече (периода около и след сватбата).

# 624
От всичкото не разбрах само, защо с възрастта косата да се потъмни Thinking ...
Ми щото на мен така повече ми харесва 🤣
Не съм казала да я почерни, но една идея по-тъмен тон да направи, по-благородно ще изглежда.
И не харесвам дълги фитили. Аз и на Меган така косата не харесвам. Въздълга е, може да я подкъси с десетина см.
Най-много харесвам косата на Летисия. И тя е дълга, но с мярка.

# 625
Принц Уилям беше в приповдигнато настроение по време на стоплящото сърцето посещение в Mentivity House, младежки център, разположен в оживеното имение Aylesbury близо до Elephant and Castle в южен Лондон.
Както винаги,  най-големият син на краля очарова всеки срещнат със своята земна личност и искрена топлота. По време на оживения следобед обаче той разкри игривото си недоверие към скорошния ход на баща му, крал Чарлз III.
Принцът на Уелс призна, че е бил „изненадан“ да открие, че скорошният плейлист на баща му в Apple Music, озаглавен The King's Music Room, не е точно това, което е очаквал. Говорейки откровено, Уилям сподели честната си реакция, като се смееше, докато призна: „Очаквах много класическа музика, така че бях изненадан.“ Еклектичният плейлист включваше хитове от изпълнители като Кайли Миноуг, Боб Марли и Грейс Джоунс, очевидно хващайки принца неподготвен.

И още снимки от посещението на принцеса Ан в Турция:

# 626
Херцогинята на Единбург присъства на възпоменателна служба по полагане на венци за Деня на Анзак в Кенотафа в Лондон.

Херцогинята на Единбург, присъства на службата за възпоменание и благодарност в Деня на Anzac в Уестминстърското абатство.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 14:42 от Tinо

# 627
  • Някъде там
Направи ми впечатление вчера че Силвия беше с бастунче. Не бях забелязала до сега, да се движи с такова.
Тези къси сака явно ще са модерни. Шарлийн беше с костюм с подобно но при нея, не харесах как стои с панталона.

Снимки от вчера и днес и множеството различни ангажименти на Фредерик в Япония. Днес  посещението ще приключи с лична среща и вечеря с императора.
Симпатяги.

И снимки от конференцията на фондация "Мери"
Скрит текст:
Специална среща в сърцето на Токио отбеляза края на първото посещение на Негово Величество краля в Япония Днес кралят посети Императорския дворец, където Негово Величество беше приет от Негово Величество императора на Япония. Посещението отбеляза края на програма, която укрепи връзките между Дания и Япония.
По-рано през деня Кралят пътува с високоскоростния влак Шинкансен от Хирошима до Токио и присъства на инвестиционна конференция, посветена на японски компании, които искат да се включат в дейността на Дания. Тук Кралят изнесе реч и участва в дискусии по съвместни стратегии за насърчаване на инвестициите и икономическото сътрудничество.

Максима във Вашингтон  за ангажименти свързани с работата й за ООН.
Добре изглежда Максима.

Филипос и Нина в ОАЕ на среща с Шейх Саунд бинд Сакр.
Не се бяха появявали много отдавна.
Харесва ми роклята й много, но ако беше с високи обувки щеше да й стои в пъти по-добре.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 18:33 от daviz

# 628
Много ми харесва костюма на Максима. Обаче ми идва да взема една ножица и да и клъцна косата под ушите.  Няма ли фризьори тая хубава жена не знам.

# 629
  • София
Хубава рокля на Нина. След месец ще я има в Тему. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт