Кралски работи и клюки - април 2025

• 63 249
  • 787
  •   1
Отговори
# 630
Сестрите Спенсър с майка им на мюзикъл
Скрит текст:

# 631
  • Някъде там
Абдула и Рания също днес потвърдиха че ще присъстват на погребението на папата.
Шарлийн днес открива турнира по ръгби Sainte-Devote.
Направи ми впечатление, че откакто е починал папата и тя и Летисия ходят в траурни цветове дрехи.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 21:39 от daviz

# 632
Помните ли сватбата на Марта и шамана от август миналата година? Още не си е платила сметките.

Собственикът на поляната, където беше опъната шатрата, твърди, че с много скандали и разправии е получил само половината от дължимите пари и то наскоро. Явно се опитват да го изтощят от нерви и той е решил да не се занимава повече да си чака останалата част от парите. Други фирми, които са доставили услуги и са имали договори, също не са си получили парите все още.
Някои от малките фирми са заплашени от фалит, защото за тях става дума за много пари, които са голяма част от оборотните пари.

Критиките към Марта не секват. В опит да увърта и да спести данъци, е записала разходите за сватбата на фирмата си, която няма нищо общо като дейност с планиране на сватби и други мероприятия. Според адвокати това е незаконно, ако се опита да ползва данъчни облекчения на фирмата с тези разходи.

Какъв нисък морал има тази жена. Не знаех, че е толкова зле. Но пък се вписва прекрасно с Хокон и Метте-Марит и скандала с Мариус. Един дол дренки.

# 633
  • София
Бутанците посрещат тайландците на държавно посещение:

# 634
Колаж с принцовете и принцесата от Уе.с на по седем години. Blush

# 635
  • Някъде там

https://x.com/ChristinsQueens/status/1916038445647929514?t=vvERU … VRJCfe2iDe2g&s=19

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 13:55 от daviz

# 636
  • София
Принц Уилям:

# 637
  • Някъде там

# 638
Virginia Giuffre се е самоубила!

Мернах Мелания някъде и нещо лицето и ми се стори странно и не много добре. Не че всички не остаряваме,но от нея не го очаквах.
Извинете ако не е по темата ви,не знам дали има тема за погребението на папата.
Скрит текст:

# 639
  • Някъде там
Твърде млада си отиде Джуфре.

Мелания, не знам защо си го е нахлупила на челото шала. Друга не видях така.
Рания на тази снимка ми е като мафиот.

# 640
За мен само люксембурската херцогиня с прозрачните ръкави не е на място, от показаните снимки от daviz. Другите предвид тъжното събитието са се съобразили достатъчно.

# 641
  • Някъде там
Националният празник на Нидерландия.

# 642
Направи ми впечатление, че откакто е починал папата и тя и Летисия ходят в траурни цветове дрехи.

Това някъде го четох . Свързано е с "Il privilegio del bianco" ( привилегията на бялото) или жените (кралици и принцеси от католически монархии) , на които е разрешено да носят бяло в присъствието на папата (което обаче не е задължително, защото и Летисия и Шарлийн  при последната си визита при папата носеха черно). Също така тези жени при смърт на папа ,известно време ( не помня точно колко беше) , носят траурни дрехи. Това са кралствата с най-силна връзка с католицизма.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 15:46 от Millito_GD

# 643
  • Някъде там
Millito_GD, много благодаря за инфото. Не знаех че и това е част от традицията на "Il privilegio del bianco".

Deni-meni и на мен това ми направи впечатление. Всички други доста стилни елегантни и подходящо  за събитието.

Холандците всички ми харесват този път.
https://www.instagram.com/reel/DI6BZMetz66/

# 644
  • София
Амалия категорично не е за такава дължина! Роклята иначе е хубава, цветът ѝ отива. И тези сандалки, докато сестра ѝ е с яке…

Общи условия

Активация на акаунт