Кралски работи и клюки - април 2025

• 62 546
  • 787
  •   1
Отговори
# 720
Честита годишнина на Уелс!

Имаха невероятно красива и приказна сватба, гледана от милиони по света.

И една компилация от снимки на Кралицата, която сияеше от радост и щастие на този ден.

СКРИТОТО ЗНАЧЕНИЕ В СВАТБЕНИЯ БУКЕТ НА КАТРИН:
Скрит текст:
Сватбеният букет на принцеса Катрин беше изискан булчински букет от малки ароматни момини сълзи, зюмбюл и сладък Уилям (вид карамфил) с нотка зелена мирта. Всички цветя бяха бели, символ на невинност и чистота.
 • Момина сълза е основното цвете, използвано в булчинския букет на Катрин. Техните символични викториански значения са на сладост, сълзи на Дева Мария, щастие или смирение. Малка група момина сълза е била включена и в сватбения букет на принцеса Даяна.
 • Миртата, „билката на любовта“, се появява в букета на Катрин, най-вероятно по традиционни причини. Миртата е била включена не само в букета на принцеса Даяна, но и във всеки букет от този на кралица Виктория насам.
 • Зюмбюлът е свързан с гордост, сила и красота.
 • И накрая, Сладкият Уилям се смята за трогателен поклон към нейния принц.

# 721
Прекрасна булка беше Катрин! Всичко ѝ беше на място, аз лично не можах нито един кусур да открия.
Стана ми интересно за сладкия Уилям - Гугъл ми го показва като брадат карамфил (визуално не го откривам в букета) - страхотно цвете. Ще си го потърся в саксиен вариант. Самият букет е чудесен!

# 722
Прекрасна булка беше Катрин! Всичко ѝ беше на място, аз лично не можах нито един кусур да открия.
Стана ми интересно за сладкия Уилям - Гугъл ми го показва като брадат карамфил (визуално не го откривам в букета) - страхотно цвете. Ще си го потърся в саксиен вариант. Самият букет е чудесен!
На снимката с ръката на Катрин - най-отгоре в букета до палеца и показалеца. Там е "Сладкия Уилям" (според мен)

# 723
И на мен ми стана любопитно и го търсих Simple Smile "брадат карамфил" или "топ карамфил".
Маркирах го на снимката
Скрит текст:

# 724
Сладкият Уилям е до нея 🤣

# 725
Видях го сега, като го посочихте. Ама в цветните варианти е по-интересен.

# 726
Поканата за сватбата

В деня преди сватбата

# 727
Престолонаследницата Виктория и принц Даниел посещават Шведската служба за национален дълг.

Костюмът на Виктория - марка Зара

# 728
Най - красивата булка от роялите. Разкошна!
Да са здрави и винаги влюбени!

# 729
  • София
Я да сложа една бърза сватбена фотосесия. Само кралици, друг може да сложи престолонаследниците.

# 730
За мен най  - красива е Летисия, но си спомням царственото самообладание на Катрин тогава. Булката  беше и лъчезарна, а роклята, цветята и църквата  великолепни. И, разбира се, британската сватба беше най - величествена и пищна както подобава на империя, макар и бивша. Абатството, гостите .., наистина незабравим ден.   

# 731
Още красиви снимки от сватбения ден на Катрин и Уилям.

Щастливи, млади и влюбени.

# 732
  • София
Едни архивни кадри от Таймс Скуеър, когато са излъчвали сватбата на бъдещите крал и кралица.

# 733
Нормално, беше отдавна чаканата сватба на бъдещия престолонаследник.

Покрай тези архивни кадри пропускаме 18 годишнината на испанската София 🙂
 Честита да е и тя!
Беше малко като грозното патенце доскоро, сега е станала интересно и красиво младо момиче.
Въобще, прави ми впечатление, че всички млади принцеси са много хубави момичета 😍

# 734
    Еха, 18! Честита да е София, много е симпатична и хубавка.

Мери е страхотна, такава грациозност и елегантност има в нея Heart

Общи условия

Активация на акаунт