Кралски работи и клюки - април 2025

• 62 545
  • 787
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Принцът и принцесата на Уелс току-що пристигнаха в Тобермори на остров Мъл.

# 736
  • Някъде там
Еха, 18! Честита да е София, много е симпатична и хубавка.

Мери е страхотна, такава грациозност и елегантност има в нея Heart
Сладуранки

Сега чета статия в El Debate че Леонор може би е получила тиара за 18-годишнината си, София също трябва да получи.
Ето откъс :
Принцеса Леонор беше отпразнувана на парти, без тиари и без кралски домове, но  получи семейни бижута.
Предполага се, че това може да са били перлената брошка от La Chata и диадемата Mellerio с паве от диаманти и перли",Според Пабло Милщайн, майстор на бижута, историк и изследовател, който добавя, че "в кралските домове е традиция да се подарява тиара при навършване на пълнолетие. Например на Виктория Луиза е подарена т.нар. пруска тиара, а кралица Федерика я предава на дъщеря си, кралица София. Що се отнася до инфанта София, от принцеса Ирен има кръгла тиара, която би била идеална за нея, защото двете много си приличат, но не знам дали принцеса Ирен я е запазила или е била продадена.
С навършването на пълнолетие тя вече може да участва в тържествени събития, за които досега са били необходими диадема и украшения. Въпреки че, разбира се, може да реши да прескочи традицията, нищо не може да я спре - всяко царуване има своя собствена книга на стила.

Дано ги видим и двете с тиари някой  ден.

Фредерик е кацнал в Гренландия.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 16:41 от daviz

# 737
# 738
Леле, много хубави Уилям и Катрин, и преди, и сега.
Катрин много добре е овладяла кафявото, чак на мен да ми хареса!
За мен Катрин е най-красивата и стилна кралска булка.

# 739
Чудесни са Уелс.
Не знам дали е качвана, но случайно ми попадна . Снимката е на Самир Хюсеин.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 17:09 от Millito_GD

# 740
Обичам, когато има толкова много снимки, стотици са. Толкова много, че не можеш да подбереш.

# 741
  • Някъде там

Не ми липсва зима и сняг, никак даже, но на снимка е много красиво.

# 742
Чудесно е, че ги виждаме така усмихнати и спокойни.

# 743
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
За мен най-красивата и запомняща се завинаги ще си остане Грейс Кели, няма втора като нея.

Роклята и е толкова иконична, че и до днес виждаме вариации. Дори Кейт е в подобна.
Катето беше много царствена и красива булка, по кралица от истинските кралици.

София Испанска е много мило, симпатично и земно момиче, истинско телче Grinning. Да е жива и здрава, голяма любимка ми е.

# 744
  • София
Всичките булки са ми красиви!
А най-хубавото е че вече и кралските особи се женят според избора на сърцето, а не на короната - и си личи!
Като се сетя за хлипащи принцове и ми става мило.

# 745
  • София
То, затова са хубави принцовете и принцесите Защото роялите се женят по любов.

# 746
  • София
В Шотландия, както и в Гренландия много ми харесват шарените им къщички - светва всичко дори и в мрачно време.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 08:22 от Eiger

# 747
Има много хубави снимки от днешното посещение. Усеща се каква хармония и любов има между двамата.

# 748
Херцогинята на Единбург е обявена за нов патрон на Social Farms and Gardens. За да отбележи това, тя посети фермата Surrey Docks.
А Едуард е в САЩ, където ще има редица ангажименти.

Принцът и принцесата на Уелс по време на посещение в местна ферма на западния бряг на Мъл, за да научат за устойчивото производство и хотелиерството на островите.

# 749
  • Някъде там
https://www.kongehuset.dk/en/news/programme-for-hm-the-king%E2%8 … isit-in-greenland
Леле как са го обградили..

Скрит текст:

Шарлийн и тя прихванала от Меган, дължината на панталона.
Присъства на церемонията по връчването на наградите в "Деня на уважението", организирана в амфитеатъра на колежа "Шарл Ил" пред 300 ученици.

Общи условия

Активация на акаунт