Кралски работи и клюки - април 2025

• 62 834
  • 787
  •   1
Отговори
# 765
Това е снимкаТА от вчерашното посещение. Страхотни асоциации ми навява - заедно занинаги срещу света Heart
"Прекрасно е да се завърнем на остров Мъл. Благодаря на всички за топлото посрещане" ❤️ W & C

Страхотна снимка! Всички снимки от това посещение са невероятни, от тях струи топлина, непринуденост и любов. Кейт както винаги е неповторима в стила си, тази жена умее да изглежда страхотно без супер скъпи дрехи, в ежедневен, спортен или елегантен стил. Съчетанието на кафяво и синьо е класика, синята риза освежава иначе скучното модерно кафяво.

# 766
Много обичам да гледам шведите Heart Eyes

Уилям обаче наистина много е отслабнал, бедрото му изглежда колкото на Кейт.

# 767
  • Варна
Това е снимкаТА от вчерашното посещение. Страхотни асоциации ми навява - заедно занинаги срещу света Heart
"Прекрасно е да се завърнем на остров Мъл. Благодаря на всички за топлото посрещане" ❤️ W & C

Страхотна снимка! Всички снимки от това посещение са невероятни, от тях струи топлина, непринуденост и любов. Кейт както винаги е неповторима в стила си, тази жена умее да изглежда страхотно без супер скъпи дрехи, в ежедневен, спортен или елегантен стил. Съчетанието на кафяво и синьо е класика, синята риза освежава иначе скучното модерно кафяво.

На мен ми е по-скоро "Хоризонтът е пред нас и нищо не може да ни спре ", гледаме само напред. Шотландските острови са с много първична природа, извън всяко време и пространство, седиш и гледаш и е толкова красиво ,че просто забравяш да дишаш в един момент . Ходи ми се отново.

# 768
  • Някъде там
Много обичам да гледам шведите Heart Eyes

Не си единствена.
Юлиян липсва защото е болен

Естел много хубава в червено.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 16:29 от daviz

# 769
Дъщеричката на Кити на 2г.
Кити е в най-хубавата си форма евър. Малката е страшна кукла.

# 770
"Прекарахме време в общинската гора Ардура с рейнджърската служба на Мъл и Йона и млади изследователи на природата. Мощно напомняне за важността на опазването на околната среда и ролята, която обучението на открито играе за изграждането на връзка и грижата за природата.

Кралската фондация и United for Wildlife(основана от принц Уилям и Кралската фондация през 2014г)
ще осигуряват финансиране и подкрепа за рейнджърите на островите Мъл и Йона, като гарантират продължаването на тези критични роли в опазването и защитата на тези специални природни пространства."

Уилям и Катрин напуснаха остров Мъл с ферибот за остров Йона от Фионфорт.

# 771

София е прекрасна. Направо сияе. Това ,мисля , е първата й поява след раждането. И малката принцеса с дебют на балкона.

# 772
Още няколко снимки от вчера:

Принцесата, която се съчета със съпруга си с карирано сако и синя риза, допълни образа с две колиета от една от любимите си бижутерки, Даниела Дрейпър.Златното колие с фиксирана азбука на стойност 495 паунда е с висулки G, C и L за принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

# 773
За кога е планирано кръщенето на Инес? (някой беше писал, но нещо не го откривам)

# 774
  • Някъде там
Годишнината от сватбата на родителите й в същата църква.
Ето пълното инфо от сайта им :
Кръщението на принцеса Инес ще се състои в параклиса на двореца Дротнингхолм в петък, 13 юни 2025 г.

Кръщението се извършва от главния придворен проповедник, епископ Йохан Далман, и пастора на Кралската църква. Съдебното събрание, редовният съдебен проповедник Михаел Бьерхаген.

След церемонията по кръщението се провежда прием за поканените гости, последван от частен обяд.

Както и при предишни кръщения, няколко места в църквата в двореца Дротнингхолм се подготвят за шведските медии. Възможност за снимки е организирана пред църквата.

# 775
Оле, вярно София роди наскоро. Съвсем забравих.
Сладки снимки от дъщерята на Кити, макар да не се вижда много.

# 776
  • Някъде там
Мери пристига за откриването на изложбата „Danner af Denmark“ в двореца Фредериксборг.
Изложбата почита графиня Данер, която през 1873 г. започва строителството на дом за уязвими жени.
Ех че хубава. Обожавам го това лилаво.
Много елегантен и стилен тоалет, чудесен за събитието. И за филма беше много хубава и сега.

Фредерик и днес продължава посещението си.😍

Скрит текст:
Негово Величество крал Фредерик X, заедно с министър-председателя на Гренландия Йенс-Фредрик Нилсен, започнаха официалната програма в Нуук в сряда с посещение на новата бакалавърска програма по биология, 51А (5IA означава време) - в университета.
По-късно през деня председателят на парламента Ким Килсен ще бъде домакин на работен обяд.
Той ще бъде последван от посещение на Морското училище.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 18:09 от daviz

# 777
Херцогинята на Единбург днес присъства на служба за Асоциацията на Victoria Cross и George Cross в църквата Saint Martin-in-the-Fields, в Лондон.

# 778
Софи ми е любимка,но днес е с десен" английско канапе",не ми допада никак.

# 779
На мен Софи много ми харесва с тази рокля, свежите цветя на тъмно син фон са много красиви и пролетни, а шапчицата е елегантна и завършва чудесно тоалета. Всъщност харесвам всички тоалети от последната седмица на Софи.

Общи условия

Активация на акаунт