Кралски работи и клюки - април 2025

• 62 662
  • 787
  •   1
Отговори
# 30
  • Някъде там
Вечерята не е дори black tie, ако не забелязвате, как са облечени мъжете. Изключително подходящи тоалети и от двете дами.
Да и на мен ми направи впечатление как я огледа Брижит. Много непринудени и приятелски ми изглеждат отношенията между двете двойки.
Много.
Рядко виждаме Брижит така весела.
Както и предположих речта беше на френски.
Скрит текст:

Официалното посрещане на белгийците във Виетнам започна.
Хубав тоалет, и роклята и шапката ми харесват. Много елегантна.
Ужасен цвят аксесоари.

# 31
  • София
Благодаря за темата!

Мери е зашеметяваща във вечерния си тоалет. Прекрасна! Дневният костюм, пък бил той и Диор, не ми допадна много. Но вечерта е уау... Обочавам този тип поли, а десенът на нейната е толкова нежен.

Аз харесвам семейство Макрон. Усеща се химията и разбирателството между тях. Дай боже всекиму.

# 32
Роклята на Матилде не й  стои добре, не е подбрана за нейната фигура, не ми харесва как се бият нюансите на роклята и шапката.
Бриджит умее да общува, притежава чар и непринуденост, с почти всички свои гости изглежда близка, няколко снимки от посещението на Тръмп и на Чарлз и Камила:

# 33
  • София
Освен към златни копчета г-жа Макрон явно харесва и външни ципове. Особено на дългата рокля хич не ми харесва.

Матилде е с много красива рокля, страхотно жълто. За обувките и аксесоарите съм съгласна с daviz - ужасен цвят.

# 34
  • Някъде там
То май даже към оранжево е повече..и как се слива цвета на роклята с шапката и обиците на показаните от теб снимки.
В синьо много я харесвам. Отива й много заради цвета на очите.

Много интересен тоалет, дано има снимки в цял ръст.

# 35
  • София
О, чудна е Мери, нямам забележки.
Какви тиари на посещение в чужбина при некралски особи? Би било проява на изключително лош вкус.
Макронови не ги харесвам никак и под никаква форма, та няма да ги коментирам.
Матилде е супер в синия тоалет. В оранжевия - не. Заради цвета, този цвят не е за блондинки (с изключение на Максима). Иначе моделът е супер.

# 36
Написаното се оказва истина:
Да, говорител на Sentebale е потвърдил, че принц Хари е изпратил такова съобщение до председателя на благотворителната организация. Имат документ, който може да покажат.
...
Няколко думи за др Софи :
Софи е от Зимбабве. Учи и печели стипендия за обучение в Канада. Това й отваря вратата към престижен университет в САЩ, а после и в UK. Става адвокат по корпоративно право. Тя е една самоизградила се жена с лидерски качества, работи про боно, самата тя е уважавана в цял свят, разпознаваем специалист в нейната област.

# 37
  • София
Чудесна е тази Софи Чадаука, самоизградена, прекрасна обаче проблемите са два:
1. Сентебали може без нея, но не може без Хари и принца на Лесото, защото те са създатели и емблеми на тази организация. Ако ще да е най-великата мениджърка.
2. Няма лоялност и морал и хвърля шефовете си на пресата, очевидно за пари. Просто Дейли и компания си намериха информатор и източник на сочни клюки за Съсекс, защото темите бяха попресъхнали.
Не и прави чест.
И нещата, от които е недоволна са просто изисквания за корпоративна култура и интегритет, каквито тя определено няма.
Нищо, важното е, че тя остава и е изгонила Хари и принца на Лесото, в крайна сметка, кои пък са тези. Innocent Тя е всъщност разпознаваемата в тази ситуация.
Изводът за мен е един, дошла е да разгради този проект, в нечия полза.

# 38
Благодаря за новата тема.

Много ми харесва Мери във Франция.  И дневният и вечерният тоалет са страхотни и както винаги идеално подбрани.

Аз колкото повече чета за фондацията толкова по-горчив вкус имам, толкова интервюта, липса на конкретика и хвърляне на обвинения ей така на ангро. Много въпросителни има в тази история. Но ще изчакам комисията да изнесе данните.

# 39
Значи изводът е:
Няма значение, че си самоизградила се цветнокожа жена, шефът ти може да използва фондацията си за лични ПР цели и ако не си съгласна трябва да останеш без работа?
Мери с това потниче под блузата изглежда много ежедневно...

# 40
  • София
Нищо, важното е, че тя остава и е изгонила Хари и принца на Лесото, в крайна сметка, кои пък са тези. Innocent Тя е всъщност разпознаваемата в тази ситуация.
Изводът за мен е един, дошла е да разгради този проект, в нечия полза.
И не само тях...целият борд доколкото разбрах си е тръгнал.
Но затова пък има назначени тихичко нови хора...неясно дали по законен начин.

# 41
  • София
Значи изводът е:
Няма значение, че си самоизградила се цветнокожа жена, шефът ти може да използва фондацията си за лични ПР цели и ако не си съгласна трябва да останеш без работа?
Мери с това потниче под блузата изглежда много ежедневно...
Това доказано ли е или само твърдение на обидената Софи?
Навсякъде, където влизаш в подобен конфликт с шефовете си ще останеш без работа.
Нищо де, тя сега сама остана в Сентебали, дано и харесва, късмет. Организацията ще процъфти.

# 42
Ами, не, когато работиш в благотворителна организация не се предполага, че ще ти се налага да обслужваш личните ПР кампании на шефа ти и жена му.
Дори да работиш в чстна комерсиална кампания е проява на слабо лидерство шефът ти да изисква да полираш имиджа на жена му.

# 43
Скрит текст:
Вчера последователите на  „As Ever“ са получили мейл, снимки от него:

И част от статия по този повод на Ню Йорк Intelligencer:
В имейл в понеделник сутринта до хората, които са се регистрирали за As ever updates, херцогинята на Съсекс хвърли светлина върху няколко от своите продукти – но не твърде много . В имейла не се казва точно кога продуктите ще бъдат пуснати в продажба. „Толкова съм развълнувана да ви представя колекцията Както винаги тази седмица“, дразни Меган. Щракване върху абсолютно зашеметяващата снимка на палачинки, напоени със сладко от малини, ви отвежда до уебсайта Както винаги , който е също толкова неясен. Показани са осем артикула — включително мед, чайове и „ цветни поръски “ — но не си правете труда да търсите цени, описания на продукти или точна дата на пускане на пазара.
Въпреки че не научаваме много за стоките на Меган, имейлът е пълен с друга полезна информация. За всеки, който се абонира за актуализации относно вдъхновената от Монтесито марка стоки за дома на британската кралска особа, но никога не е чувал за палачинки, Меган обяснява какво представляват („тънки улични палачинки“), какво могат да правят (съхраняват различни други храни) и по-дълбоката им същност (те са „платно за вкус“).И дори има безплатни съвети! Притеснявате се какво ще правите с опаковката от вашия малинов крем Както винаги, ако решите да го закупите за неизвестна сума в някакъв неопределен момент в бъдещето? Е, можете да използвате „опаковката за спомен“, за да съхранявате „любовни бележки или специални съкровища“ и да „запомните този ключов момент“ с Меган.
И това не е всичко: след като намажете и последната капка сладко върху тези „лесни за правене“ палачинки, можете да измиете буркана и да го използвате за други неща! Надяваме се, че херцогинята е запазила тази идея като търговска марка;

Коментарите в статията за съдържанието на бюлетина As ever updates ме разсмя до сълзи, благодаря. "Можете да измиете буркана", пха-ха-ха.

Полата на Мери е разкошна.

# 44
Това доказано ли е или само твърдение на обидената Софи?
Доказано е, говорител на фондацията го е потвърдил имат и документ Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 11:44 от ver4eto_sv

Общи условия

Активация на акаунт