Кралски работи и клюки - април 2025

• 63 254
  • 787
  •   1
Отговори
# 105
Да, определено над глезена е по-лошата дължина за рибарските гащи.
Рания ме изненада, нейните са почти хубави Simple Smile

# 106
  • София
Скрит текст:
Много е готина Мери, на мен ми харесва - намигване към домакините Wink Добре че е с ботуши, че сме виждали и с обувки и доста по-зле стоят нещата.

От снощи - много красив десен. Не харесвам горната част изобщо, за мен развалят роклята това прехлупване и ревери
И на мен ми хареса и с двата тоалета, а с черната рокля особено много.
Рибарските гащи са странни, да, но с хубави ботуши се съчетават добре, особено ако са интересн цвят (ботушите).
С обувки висок ток (особено пък дебел ток) не стоят добре на нито една дама, според мен.

# 107
  • Някъде там
Леонорчето е била на плаж в почивката им.

От снощният държавен прием харесвам само водното конче, но днес е хубава.

И Максима от втория ангажимент вчера не видях да е слагана.

# 108
  • София
Страшна кукувица е тая Максима, като индианец се е барнала  Joy

Леонор изглежда чудесно по бански - къде са в момента? Още в Уругвай?

# 109
  • Някъде там
Страшна кукувица е тая Максима, като индианец се е барнала  Joy

Леонор изглежда чудесно по бански - къде са в момента? Още в Уругвай?
Задави ме от смях..
Индианец ...
Чаровен индианец

Да Леонор още са в Уругвай.

# 110
Хареса ми Камила пред “кралското” яйце. 🥰
Максима пак рошавка, но поне с чиста коса. Така вече пО бива. 😊

# 111
  • София
Рания ще пристигне ли днес в България или кралят ще е сам? Да знам дали да ходя да се подредя на "Александър Невски". 😃

# 112
Рания ще пристигне ли днес в България или кралят ще е сам? Да знам дали да ходя да се подредя на "Александър Невски". 😃
Само краля ще бъде на посещение. Тя го придружава доста рядко, само на официални визити май.

# 113
  • Някъде там
Няма да имате късмет да видите Рания. Сам ще е Абдула, писах го още онзи ден. Работно е посещението. Когато е с него на работно посещение го обявяват, както и когато Хюсеин и Хашим го придружават. Сега не бяха обявени за Германия и България.

Много мило сбогуване 🥰

Скрит текст:

Един от любимите й датски брандове.
https://www.instagram.com/mkdtstudio?igsh=OHF1aXFiejQ4bWFw

https://www.instagram.com/reel/DH9A6u5sWZe/?igsh=MTh5ZW5nMTV4ZXgzYg==

Прави ми впечатление че и Фредерик носи отскоро пръстен като тези на Рания и Абдула.

Максима  вчера  пристига на денят на интервенциите.
Той е част от програмата „Connecting Debt Domain“ на Асоциацията на холандските общини (VNG). Съорганизатори са SchuldenlabNL и Министерството на социалните въпроси и заетостта (SZW). Срещата ще се фокусира върху подхода към (проблемните) дългове на общините и добавената стойност на доказаните ефективни методи за облекчаване на дългове на SchuldenlabNL.
Втория ангажимент е бил кръщаване на кораб.

Много ми харесва тази рокличка на Меган.
Последните тоалети на Маделин от представянето на бранда й,  бяха от същата марка Gabriela Hearst, но ми харесаха само саката. Панталоните не бяха добре ушити и стояха зле.
Вчера докато се сетя да разгледам какви са цените в магазина на Меган и той  беше"фалирал" 😀.

Шарлийн вчера е присъствала на 9-ото издание на Rallye Princesse Charlène, организирано от фондацията й.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 11:07 от daviz

# 114
  • София
Шегуваме се за Абдула. Рания бих отишла да видя, принципно, ако не е голяма тълпа. Хубава жена, наслада ще е да се види и на живо.

Вчера докато се сетя да разгледам какви са цените в магазина на Меган и той  беше"фалирал" 😀.
Светкавично се изкупиха нещата, а не бяха и скъпи. Не знам как става това след като непрекъснато се твърди, че е толкова мразена жена. Аз не бих купила нищо, предлагано с подкрепата на личност, която не харесвам .

# 115
На мен тя не ми е любимка, но дано си намери попрището, защото нито е успешна актриса, нито успешна херцогиня.
Явно е, че си има его като всяка известна личност и за всички ще е добре, ако си намери нишата.
Няма лошо да продава дрехи и мармалад, ако ѝ прави удоволствие щом с фондациите не върви.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 13:11 от Threemafan

# 116
  • Някъде там
Филип и Матилде вчера в музей на военните останки, град Хошимин.

И още от вчерашните им посещения.
https://x.com/WDehandschutter/status/1907707710063390906?t=v6HSy … uC6gQO4e2MUw&s=19
Днес.

Днешната рокля много приятна. Вчерашната не ми харесва.

Шведите присъстват на дипломатически прием вчера.
Виктория твърдо не. 

Много ми харесва брошката "Dior".

И обиците от вечерята.

# 117
  • София
А Чарлз сам ли се грижи за пчелите или и той само отдалеч им се любува?

# 118
Сам се грижи ,когато има възможност.

# 119
  • София
Много ми харесва Мери на последната снимка. Изглежда точно както трябва - прекрасна жена на 50 години, която не се опитва да изглежда на 40. И обеците са страхотни.
Иначе кюлотите са ужасни върху всички, покзани роялки. И колкото и да харесвам някои от дамите, няма как да кажа на черното бяло. Поне според мен.

Общи условия

Активация на акаунт