Кралски работи и клюки - април 2025

• 63 271
  • 787
  •   1
Отговори
# 180
Уникалната златиста рокля на Джени Пекъм,  с която Кейт дефилира на червения килим

Струва само 6000+€ и може да се закупи онлайн

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 11:00 от Не се сърди, човече

# 181
  • Някъде там
Максима освен, че танцува и пее 🥰🥰🥰
Жестока 🤩🤩🤩😍😍😍
https://www.instagram.com/reel/DIGtH3GNs-B/?igsh=MTNnZmRnOWtjOWIwNw==
https://www.instagram.com/reel/DIGhmIhgWQO/?igsh=MWRld2J1bGUxeDMycA==

Страхотен кадър на Патрик ван Катвейк  , който вчера пътува заедно с Амалия. Тя е в Мадрид от вчера.
Откриването което ще направи на градината с лалета, която дари миналата година в знак на благодарност за гостоприемството им, докато живееше в Мадрид, няма да бъде обявено кога ще ес точност, от съображения за сигурност.
Скрит текст:

# 182
  • София
Страхотна е тази Максима - музика и е в кръвта.
Днес ли ще открива градината Амалия? Дано поостане в Мадрид няколко дни. Предвижда ли се среща с Фелипе или Летисия?
Тези снимки на самолета сега ли са правени?
Един единствен път самолет мина много, ама много близо до този в който бях, но стана толкова бързо, че за снимка и дума не можа да стане - само се стреснах

Погледнах снимката на Леонор и младежа - не се държат за ръце, така изглежда само.

# 183
  • Някъде там
Вчера сутринта е летяла с правителствения самолет. А това е снимка на фотографа им от летището.
Не се знае дали ще е днес.  Първо писаха днес без час, после, че може и в следващите дни да е.
Предполагам че й да се видят ще е частно.

Когато тръгваха Леонор , имаше само още няколко момичета сред колегите й. Нормално е да се движи с момчета повече, но дори да и е гадже младежа на плажа, не означава, че ще е последното, според мен.

Максима е страхотна. Повече от певиците се раздаваше. Истински приятна гледка.

# 184
Уникалната златиста рокля на Джени Пекъм,  с която Кейт дефилира на червения килим

Струва само 6000+€ и може да се закупи онлайн
Много звезди се пробваха  да носят тая рокля/ Иванка Тръмп, Парис май и др./, но само върху нея ефектът е УАУ. Цената не е висока, но летвата - да.

# 185
Много звезди се пробваха  да носят тая рокля/ Иванка Тръмп, Парис май и др./, но само върху нея ефектът е УАУ. Цената не е висока, но летвата - да.
Не можем да ги упрекнем ч, че искат да подражават на модна икона, но не винаги е добре да имитират на сляпо.
Катрин има доста рокли на дизайнерката,  които супер много ми харесват, доста я популяризира (ефектът - Катрин).

# 186
Един прекрасен спомен, на този ден през 2014 г. Техни кралски височества принцът и принцесата на Уелс и принц Джордж започнаха обиколката си из Нова Зеландия и Австралия.

# 187
  • Някъде там
Първа снимка на Амалия с кмета на Мадрид.

Чудесна Амалия.
https://x.com/Josemn1_/status/1909203000574493069?t=m6kM-6cDBJmtivlAT4Eu1w&s=19

# 188
  • София
С тази рокля изглежда като 50 годишна.
Иначе е много хубаво момиче, отслабна и може да се облича малко по-подходящо за възрастта си.
Майка й се вдетенява, а тя се сбабичосва- странно ми е

# 189
  • София
Изглежда чудесно! Не съм фен на роклята, но затова пък ѝ стои много добре. Ботушите са хубави обаче.

ПП Не е толкова лоша роклята, даже десенът е много приятен, кройката нещо...
Обаче разкошна кожа има това момиче.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 14:44 от Lana

# 190
  • Някъде там

Изглежда чудесно! Не съм фен на роклята, но затова пък ѝ стои много добре. Ботушите са хубави обаче.
И на мен роклята не ми харесва но пък  й стои добре.
Но самата Амалия е много чаровна и усмихната.

Виктория е на официално посещение в
Нигерия.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 14:40 от daviz

# 191
Роклята е ужасно бабешка, тоя набор под бюста я прави като нощница. Не ми харесва как всеки път е насила усмихната. И айде вече да спрат с тия ботуши, хората отзад са с тениски.
Няма да е зле да освежи малко косата, нещо по-младежко и елегантно.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 18:37 от Не се сърди, човече

# 192
Много приятно изглежда Амалия, че и на испански се справя Simple Smile
Роклята даже не ме дразни, само дължината.

# 193
Нито моделът, нито цвета и десена на роклята са подходящи за млада жена, ботушите също не подхождат на ефирната материя на роклята.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 18:39 от Не се сърди, човече

# 194
Бабешка рокля или не - хубаво е да видиш отслабналата, широко усмихната Амалия.  Беше тъжно да гледаш
 толкова млад и толкова отегчен  и видимо недоволен млад човек . Цялостното и излъчване се е сменило, прекрасна промяна.

Общи условия

Активация на акаунт