Кралски работи и клюки - април 2025

• 63 287
  • 787
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Максима много ми харесва в жълто, другият тоалет не е лош, също - елегантна е.
Брошката момина сълза също е много красива.

Летисия и Фелипе, днес на честване на Международния ден на ромите

Ми не ми харесва тази дължина, съсипва иначе нелошата рокля.
Затова пък Фелипе изглежда чудесно!

Красиви ръце има кралицата

# 226
На мен пък дължината точно ми хареса... Но някак много угрижена изглежда Thinking
Фелипе е спокойно усмихнат и готин Simple Smile

# 227
Крал Чарлз и кралица Камила позират пред Колизеума в Рим.
Какви тълпи от хора има само в Рим, за да ги видят.

# 228
От месеци не бяхме виждали държавна визита, където местните хора да проявят интерес към гостите. Радващо е, че и Чарлз и Камил не ги игнорират

# 229
Даяна и посещението ѝ в Рим преди много години 🙂
https://princessdianabookboutique.wordpress.com/wp-content/uploa … c2543eeda541.jpeg
Имам много възражения срещу нея, но тя наистина беше в сърцата на хората.

Дворецът е КВиринале. И на италиански, и на български.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 15:51 от птица

# 230
Даяна и посещението ѝ в Рим преди много години 🙂
https://princessdianabookboutique.wordpress.com/2020/04/19/princ … day-is-from-1996/
Имам много възражения срещу нея, но тя наистина беше в сърцата на хората.

Дворецът е КВиринале. И на италиански, и на български.
Какво общо има Даяна? Времената са различни, и хората също.
Аз коментирам държавните посещения от последните месеци, сигурно поне 10 такива имаше и не видяхме такива снимки. Но това не им пречи всеки месец да си организират такива посещения

Дворецът се изписва и по двата начина на български. Специално проверих. Дори Гугъл го превежда така. Много неук тоя чичко Гугъл.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 16:32 от Tinо

# 231
Норвежките крал и кралица поканиха на държавно посещение исландските президент и нейния съпруг. Това е било първото официално участие на Ингри Александра на държавно посещение.

Не знаех, но имах делова среща в Осло и случайно попаднах на суматохата в центъра с гвардейци по пътя и кортежа към Двореца Simple Smile

Ето няколко мои снимки.

Гвардейците се готвят за кортежа. И оркестър с музика.

Скрит текст:

Войници от съхопътните и морските войски се бяха наредили по цялото протежение на улицата между Парламента и Двореца, където кортежът мина.

Скрит текст:

Висшочайшите гости са в тази кола отзад (госпожата президент дори помаха на нашата група зрители), а пред тях зърнах Хокон от моята страна..

А в тази синята кола зърнах Метте-Марит от нашата страна, но не видях кой седеше до нея. Може би Ингри.

Опитах се да отида до синята шатра пред двореца, където имаше повече за гледане, но всичко беше оградено без достъп до публика. Имаше на едно място журналисти и на едно друго място група деца със знаменца. За останалите нямаше достъп. Нямах хубав изглед към самото място на събитие, но в пресата гледам има снимки.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 16:31 от Fenris

# 232
Спонсорите от фондацията с Чарлз ли са последно или като отпадна визитата при папата и решиха да не ходят?

# 233
  • Някъде там
София е избрала да няма военно обучение. За разлика от сестра си тя не е задължена.
Кандидатствала е в няколко университета и чака отговор, къде е приета.

# 234
Херцогинята на Единбург посети Клуба на жълтия лабрадор в York ClTh в Windsor Great Park днес и се срещна с две работещи кученца лабрадор и собственици на лабрадори.
Много ми харесва как е облечена Софи, много приятни цветове.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 19:30 от Chonsi

# 235
Има страхотни снимки на Софи с кучетата

И Камила с нова рокля, отдавна не съм я виждала в такъв цвят рокля, все тъмнозелени носи

# 236
  • Някъде там
Алберт и Шарлийн връчват дипломите на курсистите от курса за първа помощ на черения кръст.

Харесва ми Шарлийн. Много й отиват такива цветове. Двуредното закопчаване не харесвам почти никога, но костюма е много хубав.

Максима посещава община Девентер като част от мрежата Leading Locals на MIND Us. Девентер е една от десетте водещи общини, участващи в мрежата. По време на посещението ще бъде обърнато специално внимание на начина, по който Девентер е ангажиран с психичното здраве на младите хора и ролята, която образованието може да играе в това.
Максима явно обожава тази блуза.
Последно я носи точно преди месец на 8 март. Преди това ноември и януари.
Харесва ми със сивата пола повече.

# 237
Цитат
Страхотна снимка, и четирите "блондита" са много сладки.

# 238
Гала вечеря в Двореца. Ингри Александра е със стара рокля на майка си.

Ако помня правилно, на сватбата на Виктория и Даниел Метте-Марит беше с тази рокля.

# 239
Не харесвам да си подмятат рок8лите. И то на официален прием, тя пък да си заслужава тази рокля,  ама не. Тези са тръгнали на някъде вече ,ни стил, ни авторитет ,ни  нищо.

Общи условия

Активация на акаунт