Кралски работи и клюки - април 2025

• 63 249
  • 787
  •   1
Отговори
# 645
Ох, все някой протестира при холандците, ей така за спорта. Облекли се 3 от 4, съчетани се цветово, изпънати, костюм, вратовръзка, шапчица, рокли- всичко точно и накрая кожено яке Thinking
Не знам това непукизъм ли е, неуважение към събитието ли е...

# 646
И аз се чудя защо е с кожено яке сестрата, облечена е ежедневно като за излизане с приятелки на кафе, когато останалите са официални.

# 647
За първи път мога да кажа, че холандците са добре. Има си някакви неща, които можеха да се подобрят, но цялостно са топ. Естествено изключвам сестрата, която е като случаен минувач.

# 648
  • София
На Максима джобовете на гърдите са ужасно грозни. Като се абстрахирам от тях, роклята ѝ е супер, само да ги нямаше. Амалия и Алексия са супер и двете,  въпреки не много подходящото или поне невръзващото се облекло на по- малката. Но пък обувките ѝ много ми харесаха.

От погребението- това, което се вижда при дамите е много прилично, семпло и елегантно. Само на Мария Тереза ръкавите и на Шарлийн чорапогащника никак не харесах, грозни са.

# 649
Как пък ги видяхте ръкавите на едната и чорапите на другата 😃 Специално се връщах да ги огледам. Нищо им няма нередно на жените. Всички са си съвсем нормално облечени за погребение. Някои в по-тежък траур, други не толкова, зависи от връзката с католицизма в съответната страна.
Интересно ми беше на какъв принцип са разместени гостите, оказа се, че по азбучен ред на страните им.

Нидерландците ми харесват. Всички! И коженото яке не ми пречи. Младо е момичето, не е престолонаследничка, има пълното право да се облече по-свободно.
А и якето е хубаво. Както и полата, впрочем 🙂

# 650
  • Някъде там
Много подходящо за региона и традициите на градa в който са тази година е облеклото на Алексия, както беше миналата година това на Максима за град Емен.

# 651
  • София
Чудесни са цялото нидерландско семейство. Някои дребни неща не ми харесват, като джобовете на Максима и обувките и най-вече чантата на Алексия, но като цяло са чудесни.

На погребението от кралските дами Мери отново е най-елегантна, заедно с Летисия - без изненади в това отношение. А за черното - и в Испания и в Монако имаше обявен траур, ако не се лъжа.

# 652
Уилям с Фелипе и Летисия.

# 653
# 654
  • София
Прекрасен цвят, жалко за грозните капаци

Както и това синьо, много подходящо за Амалия

И нейната чанта не ми харесва.

Много снимки от тържествата
https://www.gettyimages.de/editorial-images/entertainment/event/ … orialproducts=all

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 16:59 от Lana

# 655
  • Някъде там
Чантата е на майка й.😀

А полата и топа са на  италианската марка Maje от която марка беше и вчерашното късо сако на Летисия.
Якето е Massimo Dutti Nappa Leather Biker Jacket.
Ralph Lauren  е роклята на Амалия . И Максима има подобна но е на Natan

Мери не я бях видяла хубаво в цял ръст но е много добре. Аndiata е тоалета. Много хубави тоалети има от тях.

# 656
Много хубава Амалия, много ми харесва.

Джобовете на Максима чак сега ги видях Simple Smile чудех се къде. 

На погребението са по азбучен ред и то на френски, не на италиански.

# 657
  • София
Имало критики, че Тръмп, Зеленски, Байдън и Уилям са нарушили изискванията на Ватикана за облеклото - черни костюм и вратовръзка и бяла риза. За жените - само черно, май имаше дами с други тъмни цветове.

# 658
  • София
Как пък ги видяхте ръкавите на едната и чорапите на другата 😃 Специално се връщах да ги огледам. Нищо им няма нередно на жените. Всички са си съвсем нормално облечени за погребение. Някои в по-тежък траур, други не толкова, зависи от връзката с католицизма в съответната страна.
Интересно ми беше на какъв принцип са разместени гостите, оказа се, че по азбучен ред на страните им.

Нидерландците ми харесват. Всички! И коженото яке не ми пречи. Младо е момичето, не е престолонаследничка, има пълното право да се облече по-свободно.
А и якето е хубаво. Както и полата, впрочем 🙂
И на мен много ми харесват. Освен това Амалия видимо е отслабнала и е прекрасна.

# 659
Абдула и още много други също са със сини костюми. В протокола пише, че костюмът трябва да е тъмен, не пише изрично да е черен, както е упоменато за вратовръзката.
То пък и много уважително да си със слънчеви очила на погребение. И то на първия ред.

Принц Уилям разговаря за кратко с Доналд Тръмп и президента Макрон преди погребението на папа Франциск, потвърди дворецът Кенсингтън.
Дворецът Кенсингтън също потвърди, че принц Уилям се е срещнал с първата дама на САЩ Мелания Тръмп и Бриджит Макрон.

Краката ѝ не са подходящи за тази дължина и сякаш всяка е тръгнала на различно събитие.

Общи условия

Активация на акаунт