Концерти тема 3

• 20 676
  • 411
  •   1
Отговори
# 390
Ехее... как така? Много харесвам гласа на Ронан Кийтинг, бяха супер група. Някои от самостоятелните му албуми са много добри.

# 391
  • София
Някой (ако е ходил) да рече няколко думи за лайва на БТР в НДК? (В понеделник съм на Милениния.)

# 392
Не знам за НДК , но преди седмици в Добрич направиха велик концерт. Супер .

# 393
Бях преди две години на техен концерт в Плевен, страхотни бяха. Обожавам китарите 🥰

# 394
# 395
Pentatonix ще имат европейско турне през 2026. Билетите вече са в продажба.

# 396
Била съм на няколко концерта на БТР в Пловдив и бяха супер! Освен майсторското свирене и пеене, правят и страхотно шоу.

# 397
Някой (ако е ходил) да рече няколко думи за лайва на БТР в НДК? (В понеделник съм на Милениния.)

И ние сме на Милена и приятели! Това е музикалното събитие на годината на НДК!
Почти всички от музикантите сме гледали/слушали на живо и то неведнъж, но заедно на една сцена - никога и едва ли ще се повтори някога в такъв формат!

# 398
  • София
Има ли начин да се разбере сет листа за Фондацията този месец?
Като акустика как е Арената спрямо НДК зала 1?
https://www.facebook.com/events/24713526978310162/?acontext=%7B% … %22:%22null%22%7D

# 399
Арената е спортна, не концертна зала, няма добра акустика.

# 400
Арената е спортна, не концертна зала, няма добра акустика.

Моето лично мнение от концерта на Гънс в Мюнхен Алинац Арена - пълна трагедия. Повече там на концерт няма да отида. Мачове не ме интересуват, но за концерти не става.
Обаче, на Veltins Arena в Гелзенкирхен Рамщайн ни отвяха главите. Но онзи е по-различен от мюнхенския.

# 401
  • София
МИЛЕНА, нашата рок прима, която внесе в БГ рок сцената колорит - какъвто никоя друга няма: пънк, траш и уейв в смислени текстове (които са социалната ни история за един дълъг период) и неподправен купон. Шарена и чувствителна. Чудесна! Беше наистина вечер за историята.
(С ALL Friends от тези странни български 40 години. Които друга нация няма да успее да разбере - даже и на нейния език да й го изпееш. Звезди, Гюров, Амебата, Фънки, Кръпката, Пецов, Емо "Конкурента", акордеониста от Южния парк Исус, тийна Марто - откритие от един от нейните Power of Music-фестове, който направо си изкара 2/3 лайв като водеща китара, Шкумбата даже..., не бяха пропуснати БойчО от древното Ревю и Гошо Минчев, които припяваха отгоре...)

# 402
МИЛЕНА, нашата рок прима, която внесе в БГ рок сцената колорит - какъвто никоя друга няма: пънк, траш и уейв в смислени текстове (които са социалната ни история за един дълъг период) и неподправен купон. Шарена и чувствителна. Чудесна! Беше наистина вечер за историята.
(С ALL Friends от тези странни български 40 години. Които друга нация няма да успее да разбере - даже и на нейния език да й го изпееш. Звезди, Гюров, Амебата, Фънки, Кръпката, Пецов, Емо "Конкурента", акордеониста от Южния парк Исус, тийна Марто - откритие от един от нейните Power of Music-фестове, който направо си изкара 2/3 лайв като водеща китара, Шкумбата даже..., не бяха пропуснати БойчО от древното Ревю и Гошо Минчев, които припяваха отгоре...)

Беше велик, грандиозен концерт! И изключителна публика!

# 403
Милена е върхът: текст, музика, колорит. Залата беше пълна и се получи прекрасен концерт. На сърце ми е. Друго си е като си го изживял. БГ музиката зарежда повече от всяка друга.

# 404
Има ли начин да се разбере сет листа за Фондацията този месец?
Като акустика как е Арената спрямо НДК зала 1?
https://www.facebook.com/events/24713526978310162/?acontext=%7B% … %22:%22null%22%7D

Преди време питах за траклиста и казаха, че е изненада.
Това ме отказа от концерта им.
Котка в чувал.

Относно акустиката в Арена 888- бил съм отпред и си беше ок.
Принципно не е много ок за концерти.

Общи условия

Активация на акаунт