Концерти тема 3

• 28 852
  • 509
  •   1
Отговори
# 135
Спомням си, че в темата се писа преди за концерта на Бионсе в Париж.
Ако някой търси билети, утре в 10 часа френско време се очаква да се пуснат още билети за трите дати на Стад дю Франс.

# 136
Точно.
Пределно ясно ми е, че няма да ги виждам добре, ще ги виждам дребни и т.н. Но емоцията от концерт на живо не може да се сравни с нищо. На стадион, в зала, в клуб - няма нищо общо с по телевизора. Цялостното преживяване, хората около теб, всичко. И изобщо не разбирам какъв е смисъла да се коментират подобни неща в тема за концерти.

Живот и здраве, юли сме на AC/DC, ще съчетаем концерта с посещение в град, в който не сме били. Взехме билети за втора дата в града, не сме се "бутали", на височко сме, няма да виждаме добре. Изобщо не ми дреме, нямам търпение.

Приятно изкарване в непознатия град и безкраен кеф с прекрасните и най-любими ми АЦ/ДЦ!
Гледахме ги лани за втори път, след софийския им концерт. Бива ги още, и то как! Супер яки!

# 137
  • София
Бяха. Преди 20+ години. После и в София бяха.
Сега сцената им е огромна, трудно би станало в България.
Даже два пъти бяха в София...ех, спомени, беше епично в Пловдив.
Някъде на открито да им я разпънат сцената🙃

Преди време бяха пуснали ФестТийм загадъчен пост за нещо предстоящо. Така и не разбрах случи ли се нещо.

# 138
Теренът на Васил Левски е стандартен. Не ни е малък стадиона изобщо. Въпрос на логистика.

# 139
  • София
Нещо друго е, с влизането на камионите с техника. Щяха да правят реконструкция, сякаш. Имат време, цяла година 🙂
И аз не знам дали имам сили за билетен бой, тоест ако е за София - да, но иначе, трябва още куп неща да се предвидят. Като гледам 36 хиляди се интересуват за Букурещ, та не знам дали друга дестинация не е по-добре.

# 140
Да, и аз четох нещо за влизането на камионите. Там било проблема.

# 141
Е до  сега как се справяха, Big4, Ac/DC, Bon Jovi, Madonna....?
Да не са внасяли на ръце?

# 142
Привет,
Да питам от тук пишещите дали някой ще присъства на концерта на Матео Бочели в Пловдив? Нещо много рехав интерес за тоя сладур....а пък иначе нелоши песни има... 🤔

# 143
Без никакво напрежение успях да си купя билети за двете вечери при цени от 137 паунда нагоре.

# 144
То и аз не разбрах за какво "бутане", "висене на опашка" (или как го беше парафразирала) за билети иде реч. Yum, като всичко е с клик.

# 145
И аз успях да взема за Металика.

# 146
  • София
За къде взехте за Металика?
Аз успях да взема за Атина. Искахме Берлин или Букурещ, но там само скъпи билети бяха останали.

# 147
  • Mars Hotel
За Берлин взехме ние.

# 148
За къде взехте за Металика?
Аз успях да взема за Атина. Искахме Берлин или Букурещ, но там само скъпи билети бяха останали.
И ние.
искахме Франкфурт двудневен, но бяха останали скъпи, по Е399, а ние сме 4, та, Атина.

# 149
Началото на турнето Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2025 ще бъде поставено на 31 май в Пазарджик, а концертите ще продължат през цялото лято със силно участие на любими български изпълнители като Криско, DARA, Torino & Pashata, Михаела Маринова, FYRE, Dara Ekimova, Вениамин, Eva Lea и Елизабет. За неповторимото музикално забавление преди всеки концерт ще се погрижи DJ Mascota, а Remi Toin и неговите танцьори ще впечатлят публиката с динамични и зрелищни хореографии.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2025 ще се проведе на ключови локации в 7 български града:

Пазарджик, 31.05.2025 г., 19:00ч, парк Острова
Благоевград, 15.06.2025 г., 19:00ч, пл. Георги Измирлиев
Пловдив, 27.06.2025 г., 19:00ч, пл. Централен
Варна, 17.07.2025 г., 20:00ч, Южен Плаж, Алея Първа
Бургас, 20.07.2025 г., 20:00ч, пл. Тройката
Севлиево, 05.09.2025 г., 19:00ч, парк Казармите
София, 13.09.2025 г., 19:00ч, пл. Ал. I Батенберг
🎈 На 1 юни празнуваме най-усмихнатия ден в годината – Деня на детето!
📍 Парк „Младост 3“👉 https://---shoretner923-45r2WxV

🎤 Специален гост: DARA – на живо!
🎠 Много изненади и забавления за децата
🎁 Игра с подаръци от ozone.bg
🎭 Програма за цялото семейство и тонове настроение!

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 07:35 от pirin2019

Общи условия

Активация на акаунт