Концерти тема 3

• 19 363
  • 390
  •   1
Отговори
# 270
Били сме на Мейдън в Мюнхен и си е доста културно.
Даже едни хора се радваха на тениските ни с надписи Iron Maiden fan club Bulgaria.
На Вакен организацията е много зле и за оторизираните фотографи дори

# 271
Интересно, изпълнители пък съм мяркала в интервюта да казват че ходят с кеф там понеже организацията и условията за тях винаги били на ниво... Но може и да е предимно за тях това, а за останалите да е друго.
Наистина изглежда една огромна кална кочина цялото нещо, от това което гледам че споделят дори от самия фестивал. Каквото и ще да е времето, поне пред сцените все могат нещо да направят да не кисне публиката в калта нонстоп... 35тата им годишнина говорим, не е да го правят от вчера и да е неочаквано това всичкото.

# 272
Ако не са калните бани ще е прах. Такъв прах, че една седмица след това ще кашляш.
После пияни младежи и девойки да крещят, викат, повръщат по малките часове. Отделно винаги се прибираш с някой вирус от тълпата. Липсата на добър сън и свястна храна също не е за подценяване. Ама като си на 20 тези неща не се забелязват 😊
Май всяко нещо с времето си.

# 273
Е, другите хора наоколо не зависят от организаторите, но теренът да. И всяка година като видя снимки и репортажи от там, им се чудя.

# 274
  • София
Извинявам се, че нахлувам така в темата, също и че питането ми е за детски концерт Flushed
Детето искаше да отиде на концерт на К-поп група, при което закупих билети през март (концерта е след 2 дни, на 9 август), през viagogo. Приятел ми препоръча този сайт, като винаги си е купувал билети за концерти и други мероприятия през тях и никога не е имал проблеми.
Днес дойде имейл, че продавачът на билетите имал "проблем" с изпращането, съответно ми беше предложена алтернатива да получа от друг продавач (в същия сектор ще са местата), което и направих. Билетите ще са налични до 2 - 3 часа преди концерта, както и първоначално март месец ми беше съобщено.
Конкретният въпрос - до колко са надеждни тези viagogo, някой има ли опит с тях? Едва днес след получения имейл се зачетох в отзиви... има и лоши. Уж имат гаранция за връщане на парите ако човек не си получи билетите.

# 275
  • София
Познат изгоря с 350 евро, което се преглъща, но концертът няма да се върне.
Иначе, в общи линии знам това, което и ти.
По-вероятно е да е ОК, но все пак и някакъв шанс за греда.
За себе си купувам от официалните канали, независимо колко часове ми е коствало, борба за кодове за достъп, виртуални опашки и т.н.

# 276
Купувала съм през viagogo и нямаше проблеми, но както вече Rebel каза, не са особено надеждни.
Само два-три часа преди събитието ми звучи като измама. Обикновено организаторите изпращат билетите поне няколко дни по-рано.
Пиши после какво се е случило.

# 277
  • София
Същото мога да споделя, веднъж съм взимала. Нямаше проблем, но никога не е сигурно. Вече взимам и аз само през официалните канали.

# 278
Ако не са калните бани ще е прах. Такъв прах, че една седмица след това ще кашляш.
После пияни младежи и девойки да крещят, викат, повръщат по малките часове. Отделно винаги се прибираш с някой вирус от тълпата. Липсата на добър сън и свястна храна също не е за подценяване. Ама като си на 20 тези неща не се забелязват 😊
Май всяко нещо с времето си.

Аз затова и на Октобърфест вече не припарвам.
Но гледам и младежите ми нямат огромно желание.
На мен винаги много ми храресват концерти и фестове в България. Не са мега грамадни и човек се чувства добре.

# 279
  • Русе
Някой да е ходил на Beach, please! Festival в Румъния? Или някакви клюки за него?

Малкият ми син иска да ходи там догодина, а аз като една добра майка да проуча обстановката Simple Smile На 17 ще е.

# 280
  • Плевен
Аз имам лош опит с viagogo.  Не ми пратиха билети за Манескин в Истанбул преди години и след разправия по мейл няколко месеца ми върнаха парите. Има доста лоши отзиви за тях в последствие разбрах.

# 281
  • София
При мен всичко мина както трябва. Не успях да взема билетите от сайта вечерта преди концерта, когато бяха изпратени от продавача, защото не ми идваше код за потвърждение на телефонния номер. На сутринта кодът дойде, но продавачът беше отменил трансфера на билетите, съответно пак не успях да ги взема. След няколко разменени съобщения със съпорта, билетите ми бяха налични в рамките на час и половина - два.

# 282
Тези от Ticketstation да вземат да си оправят сайта, че само заблуждават хората.. За Роби Уилямс продължава да си е активно полето за правостоящи, обаче като цъкнеш да си вземеш билет ти изписва, че е невъзможно защото е запълнен капацитета. Angry  Ако знаех, че е изчерпан още преди 2 седмици щях да си взема, а не фалшиво да си мисля, че още се продават.

# 283
За всички, които са в Лондон.

Само не знам дали клубът ще успее да побере всички желаещи Sunglasses

# 284
Някой ходил ли е в "Сферата" на Лас Вегас на концерт? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт